• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaaa kızlar size bir Bilgi veriyim ;bebekler kalp atışı hızı 140’ın altındaysa erkek,140’ın üzerindeyse kız diyorlar.
Benim bebeğim 140’ın altında ,ben erkek hissediyorum ama hayırlısı ve sağlıklı olması en önemlisi.İlk hamile olduğumu öğrenince de eşime “oğlumuz geliyor “demiştim.
Bir de 8.hafta da bebeklerimizin üreme organları oluştu.Kız bebeklerde yumurtalıklar,erkek bebeklerde testisler
Nub Teorisine göre doktorlar erken haftalarda biliyorlar ama yanılgı payından dolayı söylemiyorlar:KK200:

Ay ne guzel yaaa :KK200:
Darısı cuma gunu bana inşallah :KK200:
Ultrasonda kaç haftalık çıktı ?
Elçin kuzum , sende benim gibi topik e yazarken her defasında yazı rengini ayarlıyor musun ? Sinir oldum her defasında ayarlamaktan

• Beğen
Reactions: H E
:KK200:Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
Eşin aranızdaki durumu biliyor ve anlayışlı davraniyorsa şimdiden soyle istersen canım.
Günaydın kk sakinleri ev taşıyorum ve kendimi dinleyince vajina sızlaması oluyor Bebeğim rabbime emanet ne diyeyim kimse de elini vurmadı tek başıma yapıp duruyorum..
Canım kolay gelsin yorma kendini diyecegim ama ev taşimakta zor iş. Agir kaldirmamaya ozen goster canim.
Merhaba hanımlar
Ben miniğimin kalp atışlarını duydum az önce :KK68:
Dünden beri sancım vardı. Haftasonu gidecektim ama bu sabah gelmek durumunda kaldım. İyi ki gelmişim. Çok şükür :KK68:
Kalp atışı 107 dedi drum. Ama kese çevresinde kanama görülüyor. Düşük tehlikem var. İlaç verecek. İdrar tahlili istedi enfeksiyondan mı o kadar sancılandım diye. Bekliyorum sonucumu.
@Feeling07 canım listeye ekleyebilirsin beni.
Yaş 32
İkinci bebeğim olacak nasipse.
Sat:07.09.2018
Tahmini doğum tarihi 17.06.2019
Aydın-Ankara
Kilom çok:mad:
Feeling07 Feeling07
Gözun aydin canim. Insallah dusuk riskinde bir an once gecer.

Aaaa kızlar size bir Bilgi veriyim ;bebekler kalp atışı hızı 140’ın altındaysa erkek,140’ın üzerindeyse kız diyorlar.
Benim bebeğim 140’ın altında ,ben erkek hissediyorum ama hayırlısı ve sağlıklı olması en önemlisi.İlk hamile olduğumu öğrenince de eşime “oğlumuz geliyor “demiştim.
Bir de 8.hafta da bebeklerimizin üreme organları oluştu.Kız bebeklerde yumurtalıklar,erkek bebeklerde testisler
Nub Teorisine göre doktorlar erken haftalarda biliyorlar ama yanılgı payından dolayı söylemiyorlar:KK200:
Ben kalp atisini ilk duydugumda tam 140 ti..bebisim bile kararsizmis henuz ben nasil hissedeyim:KK12:

7 haftalıkken 145 di kalp atışlari şimdi sanırım daha artmıştır.
Nedense bende sanki oğlanmis gibi hissediyorum.
Birde evet kesinlikle doktorlar aslında cinsiyet tahminini çok erkenden yapıyorlar ama netlik istiyorlar..Nub teorisi nasıl oluyor acaba

orda haziran annişleri var :) mesela benim temmuzda olabilir :) burdan akılda yer eder aynı haftalarda olanlar birbirimizi etiketleyip soru sorabiliriz doktor önerisi testler ultrasonlar hakkında bilgi alabiliriz :)
ama burası haziran anneleri yeri zaten:)

Ben daha kalp atışını duymadım 9+3 üz 2 hafta önce kesintiliydi ses üniv hastanesine gitmiştim burdaki aletlerde çok kötü doktor dinletmedi bile

:KK200:Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
yerinizde olsam o günleri bi beklerdim.
biliyorum haziran sonu temmuz başı olduğu için bizimde kısmet olursa :)
evet temmuzun başı. haziranda da doğum yapabilirsin. yengeç ya da ikizler annesi olacaksın. eh ikisi de fena değil :)

Ayarlı oradan ama yine normal siyah çıkıyor, rengi ben ayarlıyorum , kk ye yazdım düzeltirler umarim
Yazı yazdııgmız yerde siyah çıkıyor evet ama yazıyı gönderdıgımızde ordakı ayarlı renk çıkar dene 1 kere .
Hiçbirşey değiştirmeden direk gönder

Ya gelir kuzum ,ben hayatımda böyle yüzsüz bir insan görmedim.Hamile bir insana yemek saatinde gelinmez,çünkü benim evde yemek yapamadığımı herkes biliyor.Dün akşam yemek saatinde geldi,Allahtan yemeğim vardı,yedi yemeğini geçti,kenara oturdu.Ama bende bir bardak çay bile vermedim.Allah düşmanımın başına vermesin böyle nalet bir insanı
Benim ablamda kahvaltıya yemeğe gelir bir çatal koymaz sofraya ama kardeş olduğu halde kırılıyorum böyle olmasına.. ki senin görümcen çok çok haklısın :( Dünya İnce düşünceli kalpler için gerçekten çok zor bir yer.

Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum hamileliğin daha basindayiz kalp atışlarıni duymadım daha 1-2 gündür ailelerden kaynaklı sinirleniyorum geriliyorum 5-10 dakika suruyo rahatliyorum sonra bişey kalmıyor sinirlenince sanki karnim ağrıyo biliyorum iyi bişey değil ama önüne gecemiyorum engelleyemiyorum haklı olduğum için şimdide kendime kızıyorum bebeğime bişey olmusmudur diye ya kalp atışını duymazsak haftaya diye korkuyorum bana fikir verirmisiniz lütfen
Çok fazla germe kendini uzun süreli stres bebeğe zararlı.
Ama onu dışında korkma defalarca heyecanlandım sinirlendim aniden korkup sıçradım çok şükür birşey olmadı

Slm kızlar aramızda çalışanların durumu nedir ne değildir merak ediyorum bana i anılmaz zor geliyor bütün gün ayakta olmak çok yorucu ve bel ağrısına sebep oluyor güç gerektiren bi işim var ve anlayışsız üstlerle çalışıyorum bu yüzden acaba raporlamı devam etsem diyorum 2ay evvel de düşük yaşayınca çok kararsız kaldım doktora işimden bahsetmedim ağır iş yapma dedi geçti oda ama ben gerçekten zorlanıyorum
Ben masabaşı işinde bile çok zorlanıyorum halsizlikten. Allah yardımcın olsun maddi olarak zorlamayacaksa bırak çalışmayı

Back
X