• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben eşime sürpriz yaptım canım anneme normal söyledim hep aklımda bi hayalim vardı çok şükür gerçeklestirdim biz sevgiliyken mektuplarla haberlesirdik böyle güzel bi haberi bende mektup iç kapağına cok anlamli guzel bir not yazip içine de kan tahlili sonucunu koydum akşam eve gelince önceden bi mektup buldum dedim anlamasin diye ilk önce yazıyi okuyup sonra sonuca baktı yuzundeki o şaşkın ifadeyi tekrar yaşamak isterim cok anlamliydi
Ay çok güzel olmuş .
Benım artık darısı 2. çocuguma ..
artık adet gunlerımı falan ezbertmıcem :D
Adet gunumu bıldıgı ıcın gelmedi deyince sevınmeye başlamıştı çunku .
Sonra da zorla hastaneye göturdu zaten :D :D

Ben eşime sürpriz yaptım canım anneme normal söyledim hep aklımda bi hayalim vardı çok şükür gerçeklestirdim biz sevgiliyken mektuplarla haberlesirdik böyle güzel bi haberi bende mektup iç kapağına cok anlamli guzel bir not yazip içine de kan tahlili sonucunu koydum akşam eve gelince önceden bi mektup buldum dedim anlamasin diye ilk önce yazıyi okuyup sonra sonuca baktı yuzundeki o şaşkın ifadeyi tekrar yaşamak isterim cok anlamliydi

Bende hep eşime nasıl söylerim die planlar yapardım ama, hamilelik testindeki silik çizgiden sonra dedim olmicak direkt beraber kan testine gittik net sonucu ögrenmek için :):)

Ay çok güzel olmuş .
Benım artık darısı 2. çocuguma ..
artık adet gunlerımı falan ezbertmıcem :KK70:
Adet gunumu bıldıgı ıcın gelmedi deyince sevınmeye başlamıştı çunku .
Sonra da zorla hastaneye göturdu zaten :KK70: :KK70:
İnsan heyecanlı ve sabırsız oluyo canım bu durumda kısmet 2.ye

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar kontrolüm cok şükür iyi gecti:dua:Bebisim büyümüş teyzeleri:emir_bebek::nazar:
Haftasıyla da uyumluymuş. 7+2 olduk.
Haftaya yine kontrolüm var.
Darısı tüm bekleyenlere olsun:dua::KK200:
Gözün aydın canım ❤️
Yarın da benim kontrolüm var bende güzel haberlerle gelirim inşallah

Bende hep eşime nasıl söylerim die planlar yapardım ama, hamilelik testindeki silik çizgiden sonra dedim olmicak direkt beraber kan testine gittik net sonucu ögrenmek için :):)
Olsun canım kısmet ben yalnız gittim kan sonucuna eşimden habersiz kendisi hafta ici çalışıyordu zaten hafta sonuna kadar bekleseydim bizde beraber giderdik küçük bi kaçamak yaptım hatıra kalsın diye

Hiç vajinal muayene olmadım karından bakıldı.

karından bakıldıysa sağ tarafta olunca kız diyorlar ama bide kesenin yuvarlak ve elips şeklinde olmasına göre yorumlayanlar var, ona göre bakılacak olursa kesen elips şeklinde olduğu için erkek olması lazım :KK48:

Olsun canım kısmet ben yalnız gittim kan sonucuna eşimden habersiz kendisi hafta ici çalışıyordu zaten hafta sonuna kadar bekleseydim bizde beraber giderdik küçük bi kaçamak yaptım hatıra kalsın diye

ben adet günüm gelmeden test yaptım bikaç belirti var diye çıkmadı :)
sonra olmam gereken ilk gün olmayınca yine test yaptım silik çıktı. 1 saat duramadım evde direkt acile gittikk :KK70:

karından bakıldıysa sağ tarafta olunca kız diyorlar ama bide kesenin yuvarlak ve elips şeklinde olmasına göre yorumlayanlar var, ona göre bakılacak olursa kesen elips şeklinde olduğu için erkek olması lazım :KK48:

Vallahi bende hep erkek hissettim artık hayırlısı :D
Birde kesem bana garip gelmişti beklentim yuvarlak olmasi gerekiyor gibiydi normal sanki oymuş gibi :D

Vallahi bende hep erkek hissettim artık hayırlısı :KK70:
Birde kesem bana garip gelmişti beklentim yuvarlak olmasi gerekiyor gibiydi normal sanki oymuş gibi :KK70:

Benimde ilk bebeğim o yüzden ben hangisi kese hangisi bebek onu bile anlamadım bi süre:-)Kese yuvarlak olabiliyor yada seninki gibi elips olabiliyor. Bana keseye göre tahmin daha mantıklı geldi çünkü bebek kesede sabit durmuyor ki konumuna göre tahmin yapılsın:KK51: İnşallah hakkımızda hayırlısı olur tabii, hayırlı evlat olsunlarda:KK36:

ben adet günüm gelmeden test yaptım bikaç belirti var diye çıkmadı :)
sonra olmam gereken ilk gün olmayınca yine test yaptım silik çıktı. 1 saat duramadım evde direkt acile gittikk :KK70:
İnsan çok heyecanlaniyo canım çok güzel bi duygu allah kucagimizada almayi nasip eder inşallah

Back
X