• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende sinir krizi gecirdim aglamaktan gecenlerde ki ben hic kolay kolay aglamam ama o depresif hal gecti cok sukur kotu olan beni etkileyecek hicbirseye bakmayip mutlu edecek seyleri yapmaya basladigimdan beri cok iyiyim sen de dene belki ise yarar
Bu durumu tek yaşayan ben değilmişim demek ki korkmaya başlamıştım. Beni etkileyen şeylere bu hafta çok maruz kaldım ondan beridir arttı zaten. İşyeri olaylı geçti de biraz. Hiçbi şekilde umursamayıp sadece beni mutlu edecek şeylere odaklanayım ben de

Ne güzel çok sevindim adına. Sağ Salim kavuşursun inş bebeğine❤️
Yok canım sürekli depresif olmuyorsun, ama çok değişken oluyor ruh halimiz. Gülerken ağlamaya başladığımı bilirim. Ya da ağlarken gülmeye başladığımı :KK45:
Korkma canım bebeğini o gelişindeki mucizesi koruyacak. Biraz büyüyüp hareketlerini hissetmeye başladığında onunla dertleşmeye başla:KK68: öyle bir bağ ki, onu görmesen de kalbinin en büyük yerini işgal ediyorlar minnaklar. O zaman rahatlayacaksın merak etme.

Aynen canım gece 1 adet.
Yaa mesajın çok tatlı geldi baya mutlu oldum :KK19: o günleri de görürüm inşallah herşey güzel olur:anneadayı:

Gittim canım 2 doktora ama maalesef kalbini duyamadık çok ufak dedi doktor . Sata göre 6+5 ama bebeğim daha 6+0 haftalıkmış :KK43:
Sabah gittiğim doktorum baya moralımı bozdu ama akşam gittiğim doktorum elhamdüllillah moralımı düzeltti . Haftaya tekrar randevu aldım
canim benim 6+6 dedi doktorum bende 'haftasi uyumlu yani hocam genelde tup bebek bir ya da 2 hafta geriden geliyor gelisimi diyolar dedim dr oyle bir sey olmaz dedi. kendisi prof ve tup bebekte cok basarili . bence ultrason aletlerinin kalitesi belirliyor bizimde moralimizi bozuyolar hic canini slkma iyidir sagiklidir. kalbini ins. bir an evvel duyarsin canini slkarsan vucudunda hisseder. moralini yuksek tutu iyi bir dr git. hayirli haberlerini bekliyorum. bu arada dun geldim ist.dan aksam acik kirmizi lekelenmem oldu korkuttu beni gene proluton depot yaptirdi sukur iyiyim. bu sureci bi oyle bi boyle atlatcaz. onmeli olan yuksek moral .. aa ayrica benim bulantim carsambadan beri gecti. anlamadim niye yolculuk degisiklik vs.. belki.

Kızlar günaydın herkese. Bugün yogun başladı. 9 da evi ilaçlamaya geldiler 4 kediyi aldık anahtarı kapıcıya bıraktık çıktık kedileri vete bıraktık bizde kahvaltıya geldik. Bütün gün dışarlarda olacağım eve girmem yasak. Alışveriş günü ilan ettim bugün:KK73: belki bebeşimin ilk eşyasını alırım:emir_bebek:

arkadaslar ben gecen hafta bulantidan baya sikayetciydim nerdeyse hic bir sey yiyemiyordum. carsamba sabah ist, uctum ve carsambadan bu yana bulantim nerdeyse yok. doktora hava degisimi vs,mi iyi geldi dedim '' yok dedi arada bir yolar sonra gider dedi'' ins. oyle olur. simdilik iyiyim'' ama ben genede snki degisimin etkili oldugunu dusunuyorum. kaldigim yerde 3gun deli gibi yemek yedim. sizde yapabiliyorsaniz ufak degisiklikler yapin..
BULANTI ICIN : ZOFER ve METPAMID onerdi doktorum.

Günaydın kızlar 2 li tarama testi tarama testlerinde en çok down sendromu riskli bebeği yakalayan tarama testi aklınızda olsun tabiki kötü birşey çıkarsa kimse çocuğunu aldirmiycak yinede onun sağlığı için yapılmalı diye düşünüyorum ben hem bu bi tarama riskli grupta mi onu öğreniyoruz asıl test Aminyon sıvısı alınarak yapılan test o kesin sonuç veriyor tabiki herkesin kendi kararı ama doktorlar önemli olduğunu söylüyor ben yaptirmaktan yanayım :) hatta ayın 20 sinde randevum var :)

canim benim 6+6 dedi doktorum bende 'haftasi uyumlu yani hocam genelde tup bebek bir ya da 2 hafta geriden geliyor gelisimi diyolar dedim dr oyle bir sey olmaz dedi. kendisi prof ve tup bebekte cok basarili . bence ultrason aletlerinin kalitesi belirliyor bizimde moralimizi bozuyolar hic canini slkma iyidir sagiklidir. kalbini ins. bir an evvel duyarsin canini slkarsan vucudunda hisseder. moralini yuksek tutu iyi bir dr git. hayirli haberlerini bekliyorum. bu arada dun geldim ist.dan aksam acik kirmizi lekelenmem oldu korkuttu beni gene proluton depot yaptirdi sukur iyiyim. bu sureci bi oyle bi boyle atlatcaz. onmeli olan yuksek moral .. aa ayrica benim bulantim carsambadan beri gecti. anlamadim niye yolculuk degisiklik vs.. belki.
Bende dunden beri çok iyiym .
Bazı şeylerı asla yıyemıyorum ama iştahım açıldı Allaha şükür :dua:

Haftaya duyucam biliyorum :KK200: Minğim annesını üzmez . Buyuk ıhtımalle annesı gibi minnak birşey :oops:

Bende dunden beri çok iyiym .
Bazı şeylerı asla yıyemıyorum ama iştahım açıldı Allaha şükür :dua:

Haftaya duyucam biliyorum :KK200: Minğim annesını üzmez . Buyuk ıhtımalle annesı gibi minnak birşey :oops:
ins. canimmm .. sevindimm cok sukur. hadi ins. hep guzel haberlerle gecer gunlerimiz.

• Beğen
Reactions: H E
Günaydın kızlar 2 li tarama testi tarama testlerinde en çok down sendromu riskli bebeği yakalayan tarama testi aklınızda olsun tabiki kötü birşey çıkarsa kimse çocuğunu aldirmiycak yinede onun sağlığı için yapılmalı diye düşünüyorum ben hem bu bi tarama riskli grupta mi onu öğreniyoruz asıl test Aminyon sıvısı alınarak yapılan test o kesin sonuç veriyor tabiki herkesin kendi kararı ama doktorlar önemli olduğunu söylüyor ben yaptirmaktan yanayım :) hatta ayın 20 sinde randevum var :)
Ben korkuyorum ondan, iğneyle alıyorlarmış. Yaptırdıktan sonra yazar mısın neler hissettiğini?

Kızlar günaydın herkese. Bugün yogun başladı. 9 da evi ilaçlamaya geldiler 4 kediyi aldık anahtarı kapıcıya bıraktık çıktık kedileri vete bıraktık bizde kahvaltıya geldik. Bütün gün dışarlarda olacağım eve girmem yasak. Alışveriş günü ilan ettim bugün:KK73: belki bebeşimin ilk eşyasını alırım:emir_bebek:
Oooh premses anne oluyosun o zaman bugün :)

• Beğen
Reactions: BYV
Back
X