• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ya kafam çok karışık sizle de paylaşmak istedim belki anlayan yada yaşayan vardır durumu
Şimdi dün ben kontrole gitmiştim doktor 2 kese gördü demiştim hatta ama doktor sonra ama şuan çok küçük size tam birşey söylemiyorum saglikli bir gebelik var diye bile diyemem dış gebelik mı normal gebelik mı diye haftaya çarşamba tekrar gideceğim arastirmak istemiyorum ama kafama soktu doktor bir kere baktım kese varsa dış gebelik değildir diyenler var bide HCG düzenli artmiyorsa dış gebelik diyorlar benim öyle de değil valla kafam allak bullak:cry:
Bazi doktorlar netlesmede konusmuyor.benimde bir doktorum ilk gittigimde hic 1 sey diyemem hersey olabilir normalde olabilir demişti. Ferah tut icini sen

Canım dün benım yorumlarımı uzgunlugumu görmussunzdur nasıl harap oldum .
Sendne tek ricam hiçbirsey araştırma .
Herkes gebeliği kendıne hasmıs .
Çarşamba gununu bebegını görmek için buyuk bır hevesle çek .
İnşallah görüceksin kesenı :dua: Ve normal bır gebelık olucak :dua:
Bende aslında öyle yapmaya çalışıyorum ama canım sıkıldı aslında keseyi de gördük ama doktorum tam emin olamadı mı da söyledi çok yoğundu ameliyat a girmişti öğleden sonra yoksa soracaktım dediğin gibi çarşamba yı beklerken araştırma yapmayıp dua Edip beklemeye çalışacağım inşallah :dua::KK200:

• Beğen
Reactions: H E
Bende aslında öyle yapmaya çalışıyorum ama canım sıkıldı aslında keseyi de gördük ama doktorum tam emin olamadı mı da söyledi çok yoğundu ameliyat a girmişti öğleden sonra yoksa soracaktım dediğin gibi çarşamba yı beklerken araştırma yapmayıp dua Edip beklemeye çalışacağım inşallah :dua::KK200:
Aynen bol bol meryem suresı oku canım .
Allah kabul etsın hayırlı haberlerle dön inşallah

Aynen bol bol meryem suresı oku canım .
Allah kabul etsın hayırlı haberlerle dön inşallah
İnşallah canım hatim başladım onu okuyorum meryem suresi de okurum inşallah sende bana dua eder misin bide ikiz durumum var o da kafamı karsitiriyor bana tek gibi geliyordu değerlerden meğer kan değerleriyle anlaşılmıyor Muş ultrason da iki kese görünce ikiz oluyormus valla dün gittim kafam allak bullak oldu ama Rabbim büyüktür nasibimizde ne varsa göreceğiz herşeyin hayırlısı:KK200:

İnşallah canım hatim başladım onu okuyorum meryem suresi de okurum inşallah sende bana dua eder misin bide ikiz durumum var o da kafamı karsitiriyor bana tek gibi geliyordu değerlerden meğer kan değerleriyle anlaşılmıyor Muş ultrason da iki kese görünce ikiz oluyormus valla dün gittim kafam allak bullak oldu ama Rabbim büyüktür nasibimizde ne varsa göreceğiz herşeyin hayırlısı:KK200:
Tamam canım dua edıcem sanada sende benı dualarında eksık etme bende yavrumun kap atışlarını haftaya duyarım inşallah :dua:

Selam arkadaşlar iyi haftasonlari herkese
Arada okumaya calisiyorum yetisemiyorum sizlere maşallahınız var.
Dün bebegimi gördüm maşallah 3.16 cm olmuş kıpır kıpır içimde bir atom karınca var :nazar:
2hafta sonra ikili için çağırdı.Ensesi ölçmedi ama güzel gorundugunu soyledi şimdilik. Arkadaşlar ben yaptım siz yapmayin çok takmayın kafaya ufacık sorunları netten araştırmayın.evrene güzel olumlu enerji yayalim.Dua dua yapabilecegimiz en onemli şey :dua:

Kızlar ya kafam çok karışık sizle de paylaşmak istedim belki anlayan yada yaşayan vardır durumu
Şimdi dün ben kontrole gitmiştim doktor 2 kese gördü demiştim hatta ama doktor sonra ama şuan çok küçük size tam birşey söylemiyorum saglikli bir gebelik var diye bile diyemem dış gebelik mı normal gebelik mı diye haftaya çarşamba tekrar gideceğim arastirmak istemiyorum ama kafama soktu doktor bir kere baktım kese varsa dış gebelik değildir diyenler var bide HCG düzenli artmiyorsa dış gebelik diyorlar benim öyle de değil valla kafam allak bullak:cry:
Canım şu an haftan küçük , doktor emin konuşamaz zaten . Sabırla bir daha ki rabdevuyu beklemen en doğrusu olacaktır. Nette çok kirli bilgi var, okuma sen . Boş vaktin varsa eğer kendine hamilelikle ilgili bir kitap alıp okuyabilirsin. Hem kafan dağılmış olur .

Bence bir problem gözükmüyor kese göremeyince dış gebelik oluyor diye biliyorum düzenli bir artış varsa kese de büyüyüp içi bebek dolacaktır mutlaka. Bazı doktorlar gerçekten gereksiz evham yaptırıyorlar. Sen kendine stres yapma canım Çarşambayada az kaldı inşallah o zaman sağlıklı bir gebelik olduğunu söyleyip seni rahatlatır. Ama sürekli böyle olumsuz konuşucaksa seni strese sokar rahat değilsen doktorunu değiştirmeni öneririm.

Bence bir problem gözükmüyor kese göremeyince dış gebelik oluyor diye biliyorum düzenli bir artış varsa kese de büyüyüp içi bebek dolacaktır mutlaka. Bazı doktorlar gerçekten gereksiz evham yaptırıyorlar. Sen kendine stres yapma canım Çarşambayada az kaldı inşallah o zaman sağlıklı bir gebelik olduğunu söyleyip seni rahatlatır. Ama sürekli böyle olumsuz konuşucaksa seni strese sokar rahat değilsen doktorunu değiştirmeni öneririm.
Aslında çok sevdigim bir doktor memnunum da ama emin olmadığı birşey de net konuşmak istemiyorum galiba bende zaten emin olamadığı için korkuyorum ya:cry: ama inşallah çarşamba gunu kalp atışlarını görürüz ve rahatlarim stres çok yipratiuor

Aslında çok sevdigim bir doktor memnunum da ama emin olmadığı birşey de net konuşmak istemiyorum galiba bende zaten emin olamadığı için korkuyorum ya:cry: ama inşallah çarşamba gunu kalp atışlarını görürüz ve rahatlarim stres çok yipratiuor
İnşallah görürsünüz canım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Güzel düşünelim güzel olsun :))

S srplmtmtk canım benim sen neden dış gebelige taktın ki dış gebelik rahim dışında bir yerde tutunur.senin rahimde degil mi kesen?haftan daha küçük 2.keseler genelde sonradan belli olur zaten.diger kesen sonradan canlanada bilir kaybolada bilir.dr demek istedigi budur.

H E H E canım dün biraz sıkılmışsın kalp atımını duyamadıgınız için daha seninde haftan küçük endişe etme bence.dr un seni germiş zaten sen daha iyi bilirsin ama böyle 9 ayı zor atlatırsın bu dr la en ufak bişey böylw tepki vercekse.

• Beğen
Reactions: H E
S srplmtmtk canım benim sen neden dış gebelige taktın ki dış gebelik rahim dışında bir yerde tutunur.senin rahimde degil mi kesen?haftan daha küçük 2.keseler genelde sonradan belli olur zaten.diger kesen sonradan canlanada bilir kaybolada bilir.dr demek istedigi budur.
Canım biz keseyi ilk defa görmeye gittik ikisini beraber gördük ve 2. Kese için böyle bir durum olduğunu söylemedi sanki beklemediğimiz bir durum olduğu için biz baska şeylerde sormadik ama kafam karıştı şuan da da işte doktor bana rahim e tutunmuş kese rahimde gibi birşey söylemedi keseleri gösterdi sonra da hala gebelik için kesin demiyorum dedi sonra da ikiz durumunu farkedince beta HCG ye tekrar bakalım dedi 6.886 çıktı sonuçları gösteremedik ameliyat a girmişti HCG değerlerimde
19 Ekim 53.61
21 ekim 123.3
Sonra artık beta ya bakmaya gerek yok dedi dün de
2 Kasım da 6886 cikti
Bana HCG Ler ikiz değil gibi de geldiğinden ama ultrason da iki kese görünmesi de kafa karışıklığına sebep oldu

Back
X