• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?
Benim de oluyor o haftalarda da oluyordu doktor çok normal bebek kendine yer açıyor kanama olursa gel demişti

Bence daha keselerin ici boş diye öyle söylemiştir zaten ilk kontrolde amaç keseyi görmek boşuna strese sokmuş sizi diye düşünüyorum
Bakalım canım insallah boşuna dir ve hayirlisiyla kalp atışlarını görürüz inşallah ❤️

Herkeze günaydın. Bize gün ayalı çok oldu malesef oğlum sabahın 7:30 unda karga şeyini yemeden kalkıo:rolleyes:

Herkeze iyi pazarlar diliyorum herkez için şahane bir gün olsun mide bulantısız ağrısız sızısız enerjik birgün geçiririz.

Bu arada bulantılarım geçti gibi bişey çok şükür:KK9:

Selam Kızlar,mutlu Pazarlar hepinize..benim dünden beri belimin sol tarafından belim kesiliyor gibi bi ağrı var,yine kasığımın az üste doğru rahim bölgemde yine sol tarafta batma,kalp atması gibi bi ağrı var,elimi koyunca sanki orda bişey zorlanıyor gibi pıt pıt atma gibi hafif bi ağrı,dinlendim geçmedi.kanamam yok ama Progestan kullandığımdan engelliyor olabilir mi,bebeğime bişey mi oluyor anlamadım,ne yapmalıyım

Selam Kızlar,mutlu Pazarlar hepinize..benim dünden beri belimin sol tarafından belim kesiliyor gibi bi ağrı var,yine kasığımın az üste doğru rahim bölgemde yine sol tarafta batma,kalp atması gibi bi ağrı var,elimi koyunca sanki orda bişey zorlanıyor gibi pıt pıt atma gibi hafif bi ağrı,dinlendim geçmedi.kanamam yok ama Progestan kullandığımdan engelliyor olabilir mi,bebeğime bişey mi oluyor anlamadım,ne yapmalıyım
Bel ağrısı bende de var hatta kitlio aniden beni . Seni çok zorlayan ağrılar mı ben sanmıyorum biley olduğunu stres yapma sen ama doktoruna bi danış tel nosu varsa bi ara

Bel ağrısı bende de var hatta kitlio aniden beni . Seni çok zorlayan ağrılar mı ben sanmıyorum biley olduğunu stres yapma sen ama doktoruna bi danış tel nosu varsa bi ara

Evet bel ağrım aynen oturup kalkarken kitleyen türden,kasık ağrım da Çok zorlamıyor ama dinlenince geçer diye düşünüyodum hala ağrıyor olması korkuttu beni,yarın doktora giderim olmazsa bi bakar

Günaydınlaaaar yemek yapabilen var mı? 1 haftadır yapamıyorum ve yemiyorum da geçiştiriyorum bi şekilde artık şu bulantılı dönem geçsin çok beter. Soğan ve salça hayal etmek bile midemi bulandırıyo :bicak:

Evet bel ağrım aynen oturup kalkarken kitleyen türden,kasık ağrım da Çok zorlamıyor ama dinlenince geçer diye düşünüyodum hala ağrıyor olması korkuttu beni,yarın doktora giderim olmazsa bi bakar
Sen bol bol bol dinlen adet tarihin mi geldi acaba ondanda olur

Ben de batmandayım canım burası mayısta yaniyor haziran da nefes alınmıyor klima desen oturma odasında var. Doğumuma annem gelirse muhtemelen o odayı anneme veririm siye düşünüyodum. Ama bu seferde ben lohusa halimle yatamam o sıcakta yatak odasında. O yüzden en iyisi ankarada doğum yapmak ben annemin yanına gideceğim doğuma yakın eşimde yıllık iznini kullanacak inşallah.
Güneydoğunun sıcakları mahvetti valla bizi geçen sene temmuzda doğum yaptı arkadaş kavruluyo heryer yazık yavrum bi zıbınla elleri bacakları açık beşiğinin üstüne de ince müslin battaniye örttük klimanın uflemedigi bi alanda beşiğinde büyüttük yaz çıkana kadar ama 2.5 ay dur duraksız çalıştı klimalar. Ona üzülürken bana da nasip oldu bende haziranda doğurucam ama ısparta istiyorum nasip olursa haba en azından ilkbahar havası gibi olur burda

Merhaba hamişler:) Temmuz'da 9+4 haftalıkken kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktor tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı
Bugün kontrolüm vardı sata göre 6+0 ultrasonda 5+2 çıktı ama sadece kese var yolk sac da oluşmaya başlamış dedi kalp atışı için acele etmeyelim diye 3 hafta sonraya randevu verdi
Bir yanım çok rahat bir yanım çok tedirgin kesin duymadan tabloya eklenmek de istemiyorum çünkü şubat annelerine çok alışmıştım silinince çok ağır gelmişti :/ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin
Sigara içen arkadaşlar umarım diledikleri gibi olur her şey ben Mart'tan beri bırakmaya çalışıyordum ama tek tük içiyordum ilk gebelikte sigara içip test yaptım ve sonra kürtaja kadar hiç içmedim hatta tiksindim
Bu gebelikte de sigara içtim söndürüp test yapmaya gittim :-) ve tam 10 gün oldu yine tiksindim içmiyroum darısı başınıza olsun inşallah:dua:
Canım umarım güzel haberler alırsın ve bize eşlik edersin hep birlikte yaşarız mutluluklarımızı ve sıkıntılarımızı allahımdan bebişinin sende kalıp hayırlı olmasını dilerim ümidini kaybetme lütfen ❤️

Günaydınlaaaar yemek yapabilen var mı? 1 haftadır yapamıyorum ve yemiyorum da geçiştiriyorum bi şekilde artık şu bulantılı dönem geçsin çok beter. Soğan ve salça hayal etmek bile midemi bulandırıyo :bicak:

Aynı ben salçaya tahammülüm yok mutfak kapısını bile görmek istemiyorum yemek işi çok zor oluyor benim için 3 haftadır böyleyim ben umarım çabuk geçer

Back
X