• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydınlaaaar yemek yapabilen var mı? 1 haftadır yapamıyorum ve yemiyorum da geçiştiriyorum bi şekilde artık şu bulantılı dönem geçsin çok beter. Soğan ve salça hayal etmek bile midemi bulandırıyo :bicak:
yemek yapmak mı : buzdolabının kapısını açınca öğürme geliyor bana tuvalete koşuyorum. kahvaltılığı bile allah razı olsun eşim önüme koyuyor bırakın yemeği. bugün evde yok hala kahvaltı etmedim. burnumu tutarak yoğurt çıkaracağım ekmek doğrayıp yiyeceğim şimdi. itiraf ediyorum ben hamileliği zerre sevmedim :/

Birtek gec dollenen bizimki saniyordum ama benim gibi olanlari okudukca cok rahatliyorum. Satla ultrason uyumlu degil bende de birde bilen varsa kalp atisi icin beni 6. Haftada cagirdi sizce erken degilmi ya duyamazsam cok stres yaparim erteletsemmi acaba

Bence erken değil. ben 6+5'teyim oh ne güzel kesin görürüz filan gözüyle gitmiştim. ama doktor 5+4'tesin demesine rağmen gördü. bana da gösterdi. :anneadayı: oluyor demek ki Allah c c nasip ederse görürsünüz hiç telaşlanmayın. İnşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza da alacaksınız hep olumlu dualar edelim. Bu şapşal tedirgin hallerimizi hatırlayıp gülümseyip geçeriz inşaAllah seneye :anne::emir_bebek:

Bence erken değil. ben 6+5'teyim oh ne güzel kesin görürüz filan gözüyle gitmiştim. ama doktor 5+4'tesin demesine rağmen gördü. bana da gösterdi. :anneadayı: oluyor demek ki Allah c c nasip ederse görürsünüz hiç telaşlanmayın. İnşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza da alacaksınız hep olumlu dualar edelim. Bu şapşal tedirgin hallerimizi hatırlayıp gülümseyip geçeriz inşaAllah seneye :anne::emir_bebek:
Insallah ya bende oyle umut ediyorum o tedirginlik bilememezlik cok sinir bozucu ama ben surekli olumlu bakmaya calisiyorum:emir_bebek::nazar:

24 kasimda bir daha ki randevum tam 12.haftaya denk gelecek doktor folikle demirini 1 hafta daha kullan birak geldiginde yeni ilac verecegim dedi.
Kan tahlillerim cok iyi cikmis sadece su toksoplazma gecirmemisim cig et yeme kedi kopek pisligi falan uzak dur dedi.
Sekilsiz kesem yusyuvarlak olmus.cekirdegim resmen bacaklarini salliyordu.
Yillarca alıştığım doktordan sonra yeni doktor isi zor geliyordu ama alıştım sevdim galiba
1 sure daha ikisine gidip yenisinde dogumu ve takibi tercih ederim.
Progestanida birak artik gereksiz kullanima luzum yok dedi.
Bol su bol meyve sebze balik iyi pismis et..
Bu dokorumda epilasyona 12
Hafta sonrasi gidebilirsin dedi.
Daha da sordum durdum.
Cinsiyeti tahmin etseniz bile geldiğimde bana soylemeyin dedim en son.

Merhabalar 9 haftalık hamileyim. Doktorum folik asit dışında birşey vermedi henüz. Ne demir hapı ne vitamin ne de balık yağı. Sadece folik asit içiyorum şu an. Siz hangi haftalarda hangi takviyeleri kullandınız?

:110:
Ben dünden beri iyiym yemek yemeye başladım ama ekşi tuzlu ve tarlı şeyler yiyorum baharat olmamasına dikat ediyorum .
1 haftadır mutfagın önunden geçerken bile burnumu kapatıyorum .
Eşimden Allah bin kere razı olsun yemeklerı o yapıyır yapamazsa dışarda yıyoruz . Dışarda yemek daha iyi geliyor temiz havayla beraber ..
İnşallah şu bulantılar geri gelmez ve tiksinmemde geçer :110:
ayy bana istanbul yaramisti cok iyiydim. 3gun oyle guzel yedimki ama memlekete gelince bulanti basladi ustelik bugun kusmada var.. :(( ayy bende bir an evel gecmesi icin dua ediyorum.

Merhabalar 9 haftalık hamileyim. Doktorum folik asit dışında birşey vermedi henüz. Ne demir hapı ne vitamin ne de balık yağı. Sadece folik asit içiyorum şu an. Siz hangi haftalarda hangi takviyeleri kullandınız?
Ben de sadece folik kullanıyorum sanırım 12. Haftadan sonra başlayacak diğerleri

Folik asit haricinde
D vitamini kullanıyorum.
Ve tiroid yüksekliği için hap..

Kizlar dün doktora gittim 6+4 olmasina ragmen 5 haftalık göründü gecen haftaya göre büyümüş dedi neden öyle bilmiorum cok canım sıkılıyor

İlk hamileliğimde hep bi hafta gerideydik bi ara ileri geçtik 1 hafta geride ya da önde olması problem olmuyor canını sıkma
Cnm geçen hafta cuma kese 9 mm di dün 11 mm büyümüş dedi doktor pek ilgilenmedi ama normalde günde 1mm büyümesi gerekiyormus birde su fazla icmemisim doktor tam göremedi yolk kesesi bile yoktu esimi bekliyorum baska doktora gidicem icim rahat etmiyor oglumun resimlerine bakiyorum bu zamanda bebeği bile ölçmüş doktor birde haftaya yurtdisina gidicem gitmeden net bilgi istiyorum 3 ay önce de düşük yaptim korkuyorum

Back
X