• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhabalar 9 haftalık hamileyim. Doktorum folik asit dışında birşey vermedi henüz. Ne demir hapı ne vitamin ne de balık yağı. Sadece folik asit içiyorum şu an. Siz hangi haftalarda hangi takviyeleri kullandınız?
Bende sadece folik asit kullanıyorum d vitaminim düşük çıktığı için içinde d vitamini var extra o kadar :)

Cnm geçen hafta cuma kese 9 mm di dün 11 mm büyümüş dedi doktor pek ilgilenmedi ama normalde günde 1mm büyümesi gerekiyormus birde su fazla icmemisim doktor tam göremedi yolk kesesi bile yoktu esimi bekliyorum baska doktora gidicem icim rahat etmiyor oglumun resimlerine bakiyorum bu zamanda bebeği bile ölçmüş doktor birde haftaya yurtdisina gidicem gitmeden net bilgi istiyorum 3 ay önce de düşük yaptim korkuyorum
Başka doktora da git için rahat etsin tabi, ama yinede sen çok stres yapma bi sıkıntı olsa doktor söylerdi, ben kaç mm ne zaman ne kadar büyümeli hiç bilmiyorum ilkinde de hiç bilmiyordum umarım bi sıkıntı yoktur

Başka doktora da git için rahat etsin tabi, ama yinede sen çok stres yapma bi sıkıntı olsa doktor söylerdi, ben kaç mm ne zaman ne kadar büyümeli hiç bilmiyorum ilkinde de hiç bilmiyordum umarım bi sıkıntı yoktur
Ins cnm suan bol bol su iciyorum bakalim ins doktor güzel ilgilenir birisi tavsiye etti yurtdışında 1 ay durucam orda randevu almak cok zor o yüzden bebegi görsem yeter kesenin içinde dua et bana olurmu

Ins cnm suan bol bol su iciyorum bakalim ins doktor güzel ilgilenir birisi tavsiye etti yurtdışında 1 ay durucam orda randevu almak cok zor o yüzden bebegi görsem yeter kesenin içinde dua et bana olurmu
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin ve doktorundan memnun kalırsın, gitmeden bebişi net görürsün inşallah ve için rahat gidersin yurtdışına :dua: ben de çok az su içiyorum bu aralar daha doktora da gitmeyince adapte olamadım hamileliğe.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin ve doktorundan memnun kalırsın, gitmeden bebişi net görürsün inşallah ve için rahat gidersin yurtdışına :dua: ben de çok az su içiyorum bu aralar daha doktora da gitmeyince adapte olamadım hamileliğe.
Su bebegin gelişmesinde cok önemliymiş cnm bizler bazen ihmal ediyoruz iste su ictigim zaman evde durmak gerekiyor tuvaletle kanki oluyorum artik gide gide:KK70:

İkili tarama testi yaptırmadınız mı?Ense kalınlığına göre doktor yorumda bulunuyor Zaten.Kız bebeklerde ense kalınlığı ince,erkek bebeklerde kalın oluyor
Yaptirdim ama ense kalinligina gore yorum yapmadi. Ben ozel dr a gidiyorum ama olcunleri devlet hastanesinde yaptirdim ancak bana eksik var risk raporunu da alman lazim dedi. Simdi onu da alip gitcem. 2.3 ense kalinligi

Kızlar temizliği nasıl yapıyorsunuz kendimi yormayayım diyorum ama illa ki iş yapmadan olmuyor. Bir de çamaşır suyu falan kullanmayı düşünmüyorum artık dikkat ediyor musunuz bu konuya neler kullanıyorsunuz :110:

Kızlar temizliği nasıl yapıyorsunuz kendimi yormayayım diyorum ama illa ki iş yapmadan olmuyor. Bir de çamaşır suyu falan kullanmayı düşünmüyorum artık dikkat ediyor musunuz bu konuya neler kullanıyorsunuz :110:
Ben bingonun nefes aldıran çamaşır suyunu kullanıyorum temizliğide bölerek oda oda dinlene dinlene yapıyorum

Hiç dikkat edemiyorum aslında özellikle yağ çöz fena yapıyor beni. Temizlik mecbur yapıyorum çalışıyorum da ama yorulunca bırakıyorum ağrım oluyor geçince devam ediyorum

Çamaşır suyunu sadece tuvaletlere kullanıyorum diğer yerlere sirke ve Arap sabunu kullanıyorum

Hanımlar çok fena sancım var :( biraz ayakta kaldım ondan mıdır bilmiyorum. Şimdi uzanıyorum inş geçer:( gurbetteyiz, oğlanı da kendimle sürükleyip acile gitmek istemiyorum. Eşim tek başıma yollamıyor. Offf anacım ya neden uzağız :mad:

Hiç dikkat edemiyorum aslında özellikle yağ çöz fena yapıyor beni. Temizlik mecbur yapıyorum çalışıyorum da ama yorulunca bırakıyorum ağrım oluyor geçince devam ediyorum
Dikkat etmek lazım canım biraz daha az kimyasal kullanmak lazım dediğin gibi beni de fena yapıyor çalışınca zor gerçekten bende yarının yemeği temizlik ütü derken belim kopuyor

Y
24 kasimda bir daha ki randevum tam 12.haftaya denk gelecek doktor folikle demirini 1 hafta daha kullan birak geldiginde yeni ilac verecegim dedi.
Kan tahlillerim cok iyi cikmis sadece su toksoplazma gecirmemisim cig et yeme kedi kopek pisligi falan uzak dur dedi.
Sekilsiz kesem yusyuvarlak olmus.cekirdegim resmen bacaklarini salliyordu.
Yillarca alıştığım doktordan sonra yeni doktor isi zor geliyordu ama alıştım sevdim galiba
1 sure daha ikisine gidip yenisinde dogumu ve takibi tercih ederim.
Progestanida birak artik gereksiz kullanima luzum yok dedi.
Bol su bol meyve sebze balik iyi pismis et..
Bu dokorumda epilasyona 12
Hafta sonrasi gidebilirsin dedi.
Daha da sordum durdum.
Cinsiyeti tahmin etseniz bile geldiğimde bana soylemeyin dedim en son.
Ya bisi sorcam. Ben dr ma gidiyorum. Bana hic boyle seyler soylemiyor. Ben gittim bana bu hafta gittigimde foliki birak bunu kullan dedi ama su eksik bu eksik demddi. Ama bu dr yeni 2 dir gidiyorum. Dr normal mi , ya da bisiler sormam mi lazim sizce

Back
X