• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hamilelikte faydalı mıymış? pazarda görmedim ben hiç buralarda ama
Cennet hurması çok faydalı cnaım . Mutlaka 1 tane yeme çalış .

Normal hurma şimdilik yemeyın dıyorlar .
Merhaba kızlar
Bende aranuza katulmak istiyorum.
Tecrübe ve deneyinlerimizi paylasmak icin.
Son adet tarihim 15 eylül 2018 suan 7 haftalik hamileyim kısmet olursa bende haziranda minik tırtılıma kavuşacağım :KK66:
Merhaba aramıza hoşgeldinn :KK200:

2 sağlık ocagınada sordum canım . Bizimkiler maalesef yapmıyor . Devlette yaptırıcam onlarda direk bunları yaptırmak ısteıyorum deyınce yapmıyormus :olamaz:
Kalp atışı duyayımda evlette de dosya açtırcam . Tatlı dille anlatmaya çalışcam . Çalışıyorum devlete o yuzden gelemıyorum falan dıcem ama bakalım yıcek mı :KK48:
Devlet yaptirmak istiyorum deyince yapiyor ben hepsini oyle yaptirmistim. Hamile kalmadan once simdi tekrar istedi tekrar yaptircam

• Beğen
Reactions: H E
Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez:110: Feeling07 Feeling07
hamilelik-evresi.jpg

Bu bayan gibi zayıfsan belki gözükür.
Benım ava göbeğim oldugu için 4. ayda falan belkı bellı olur

Devlet yaptirmak istiyorum deyince yapiyor ben hepsini oyle yaptirmistim. Hamile kalmadan once simdi tekrar istedi tekrar yaptircam
Ya ben hastaneyı aradım şu testlerı yapıyormusunuz dıye orda görevli direk bunları yap dersenız yapmazlar dedi :KK53:
Benımde hiçbir tecrubem yok devlette.. Bakalım inşallah iyi huylu bir doktor gelirde hallederim .

5tüp kan ve idrar testi istediler benden de devlette yaptırdım ama özel için oldukça uygun fiyat o kdr tahlile :)
Kanı kağıt gibi bişeye sürdüler dediniz ya o ne için bi daha ki gittiğinizde sorabilir misiniz ?
Canim seker testidir o bizim evde makinasi var parmagini delip kagida surup olcuyordun

Bende aşermek isteiyorum herşseyı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Deliler gibi yemek istiyorum .
:KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eşim , annem , ablam , yengem hergun caın bısey çektımı çektıyse hemen söyle yolluyalım deyip duuruyolar :KK70:
:KK70:ay ewet yaa bende o evrede olmak istiyorum

• Beğen
Bsn
ben ıkıncıye basladım doktor dedı tabı belkı sanada devam et derdı cunku leke devam edıyormus benım yenı kesıldı bıdaha görmek ıstemıyorm. Ama tehlıkem devam edıyor uc aymıs ınsallah bır ay sonra bıter bu gunler... doktor bana hıc bısey yapmıcaksın dedı wc gt gel dısında oyuzden annemle esımle ıdare edıyoruz
Çok geçmiş olsun bana da Dr kahve lejeden korkma dedi blmyorm ama drların görüşleri farklı nedense sana da yat dinlen demiş mesela

Ya ben hastaneyı aradım şu testlerı yapıyormusunuz dıye orda görevli direk bunları yap dersenız yapmazlar dedi :KK53:
Benımde hiçbir tecrubem yok devlette.. Bakalım inşallah iyi huylu bir doktor gelirde hallederim .
Ozelden verdikleri kagidi aldim devlete gittim doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum o da muayene olmak istemiyormusun dedi hayir dedim hemen yaptilar 1 gün sonra da aldim. Ugrasmamak onun da isine geldi bence

Ozelden verdikleri kagidi aldim devlete gittim doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum o da muayene olmak istemiyormusun dedi hayir dedim hemen yaptilar 1 gün sonra da aldim. Ugrasmamak onun da isine geldi bence
Hangı şehirdeydın canım sen ?

Evet direk tahlil yapmaya gidince yapmıyorlarmış canım. Bende gidip orda muayene olmak istemiyorum açıkçası buradaki Doğum hastanesi çok kalabalık Suriyeliler olduğu için onlardada doğurganlık oranı çok çok yüksek :( Mecbur yine gittiğim hastanede yaptırıcam.

• Beğen
hamilelik-evresi.jpg

Bu bayan gibi zayıfsan belki gözükür.
Benım ava göbeğim oldugu için 4. ayda falan belkı bellı olur
52 kiloyum 1.64 boyum var göbeğinde hiç yoktu ama çıkmıyorr iç göbek baya geniş herhalde ama deli gibi sıkışıyorm gidiyorm az bi şey :KK45:

• Beğen
Kadın Doğum doktoruna mı götürdün canım ?

Evet direk tahlil yapmaya gidince yapmıyorlarmış canım. Bende gidip orda muayene olmak istemiyorum açıkçası buradaki Doğum hastanesi çok kalabalık Suriyeliler olduğu için onlardada doğurganlık oranı çok çok yüksek :KK43: Mecbur yine gittiğim hastanede yaptırıcam.
Bizimde aynı Surıyelılerle dolu bır hastane .
2 hafta randevu yok düşün. :KK48:

Merhaba kızlar
Bende aranuza katulmak istiyorum.
Tecrübe ve deneyinlerimizi paylasmak icin.
Son adet tarihim 15 eylül 2018 suan 7 haftalik hamileyim kısmet olursa bende haziranda minik tırtılıma kavuşacağım :KK66:
:KK200:hoşgeldin canım hayırlısı olsunnn

• Beğen
Back
X