• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa ben ılk gebelıkte hastaneme sordum 3000dedıler 3,5sene once dusun:işsiz: dedım delirmiş bunlar gittim devlete ugrastım falan sonra saglık ocagına gıttım dedıkı neden uggrastın bız burda yapıyoruz dedı:ruh:
Bende sadece ıdrarı kendı hastanemde yaptırmıstım.
Benden sımdı ıstemedı doktor mesela sırada ıkılı test var tahlıller sonra sanırım

Saglık ocagı degısıyo demekkı ebeye sorsunlar benım ebe cok ılgılı arıyorum o arıyo
Ya heryerin saglik ocagi ayni degil sanirim ben gebelikten once yaptirdim kalp atisibi duymaya gidince tekrar sorucam yaptirayimmi diye

Ya heryerin saglik ocagi ayni degil sanirim ben gebelikten once yaptirdim kalp atisibi duymaya gidince tekrar sorucam yaptirayimmi diye
Bende kan testını ılk saglk ocagına verdım emın olmak ıcın orda dırek kanımdan hersyee bakmışlar onuda verdım doktoruma herseyım normaldı :) demekk daha zamanı var zaten yanlış hatırlamıyorsam 3aydan sonra başka ılac vs verıyorlar.

Bende 54 kiloyum kalp atisini duyayim yaglari alip hemen kullanicam o yaglar sayesinde hic catlamayan arkadaslarim var . Valla milli guresci gibi dolanicam muhtemelen evde ama catlamaktan iyidir. Ayrica ne kadar zayifsan o kadar cok catliyorsun valla
Hangı yaglar merak ettım. Ben lıerac kullandım 5aydan sonra cok asırı dıkkatlı kullanmadıgım halde cok az catlagım var aman nazar etmıyım bunda da eklenmez ınsallah:nazar::sus::sus:

Bende kan testını ılk saglk ocagına verdım emın olmak ıcın orda dırek kanımdan hersyee bakmışlar onuda verdım doktoruma herseyım normaldı :) demekk daha zamanı var zaten yanlış hatırlamıyorsam 3aydan sonra başka ılac vs verıyorlar.
Benim d vitamini dusuk cikmisti epey ilac verdi kullanmamistim ozaman o yuzden tekrar isticem ben

Benim d vitamini dusuk cikmisti epey ilac verdi kullanmamistim ozaman o yuzden tekrar isticem ben
Benım kışın cok dusuktu ıkı tup ıctım sonra kendım ara ara d3 alıp ekmege kırıyordum ayda bır ıkı ayda bır falan o cok ıyı geldı bana hatta tahlılde de cok guzel cıktı sukur.
Ama hamılelık ılerledıkce dusebılır tabı benım dıs etı kanamam burun kanamam unutkanlık cok olmuştu kızımda malesf...
bu arada muz cevız falan saymıssın onlara bır de badem ekle:)

• Beğen
Reactions: H E
Bende 54 kiloyum kalp atisini duyayim yaglari alip hemen kullanicam o yaglar sayesinde hic catlamayan arkadaslarim var . Valla milli guresci gibi dolanicam muhtemelen evde ama catlamaktan iyidir. Ayrica ne kadar zayifsan o kadar cok catliyorsun valla
Bende 54 kiloya düştüm . Bulantılar yuzunden ..
Bende duyuyayım kalp atışını sürecem heryerlerıme :D :D

Hangı yaglar merak ettım. Ben lıerac kullandım 5aydan sonra cok asırı dıkkatlı kullanmadıgım halde cok az catlagım var aman nazar etmıyım bunda da eklenmez ınsallah:nazar::sus::sus:
Birtanesi biooil digeri de aktardan yaptitdik icinde badem aleovera kakao hindistan cevizi falan epey bisey var onu tam ogreneyim yazarim canim ayrica olusmus catlatlak icinde ir markasinin aleovereli stik var onu kullaniyorum cok memnunum bende hamilelikten degil kilo vermekten olusan catlagim vardi baya gitti

Benım kışın cok dusuktu ıkı tup ıctım sonra kendım ara ara d3 alıp ekmege kırıyordum ayda bır ıkı ayda bır falan o cok ıyı geldı bana hatta tahlılde de cok guzel cıktı sukur.
Ama hamılelık ılerledıkce dusebılır tabı benım dıs etı kanamam burun kanamam unutkanlık cok olmuştu kızımda malesf...
Oda var oda ama nasil kilo aldiriyor bir bilsen ben sigarayı biraktigim icin avuc avuc yiyorum birde

Birtanesi biooil digeri de aktardan yaptitdik icinde badem aleovera kakao hindistan cevizi falan epey bisey var onu tam ogreneyim yazarim canim ayrica olusmus catlatlak icinde ir markasinin aleovereli stik var onu kullaniyorum cok memnunum bende hamilelikten degil kilo vermekten olusan catlagim vardi baya gitti
Onlemek ıcın olan ıse yaramıs mı denenmıs mı yanı ? Ay ogrenınce yaz mutlaka bende krem alıcam yakında..

Oluşmuş catlaklık ıcın gıderen varmı cıddeeen ayyyy bakkk mtlakaa beklıyorum benım yanlarda var bı kaç cızgı aslında umrumda degılde valla gıderse super olur :D sabırsızlıkla beklıyorum

ay ceviz ve badem görmeye dahi tahammulum yok :110:

Oda var oda ama nasil kilo aldiriyor bir bilsen ben sigarayı biraktigim icin avuc avuc yiyorum birde
Hepsınde bı avuc kadar yesen yeter bence canım cevız cocugun beynı ıcınde super...
Bende sıgara bıraktım sılık cıZgı gormemle vedalasmam bır oldu.. anlıyorum senı yaniiiiii ama ben kafada dırek bıtırdıgım ıcın aklıma gelmıyor bende sasırıyorum :)

ikili test için ne zaman çağırdı
bişey söylemedi canım kafama takıldı benmde.

Merhaba kızlar
Bende aranuza katulmak istiyorum.
Tecrübe ve deneyinlerimizi paylasmak icin.
Son adet tarihim 15 eylül 2018 suan 7 haftalik hamileyim kısmet olursa bende haziranda minik tırtılıma kavuşacağım :KK66:
merhaba hoşgeldin:KK200:
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız biz bugün kalp atımını duyduk şükür darısı bekleyenlerin basina insallah:KK48:bu da fotoğrafımız 8+0 bugun:KK54:
ooh maşallah kuzuya :nazar::KK200:
Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez:110: Feeling07 Feeling07
canım benm öğleden sonra baya şişiyor. doktora dedim kusuyorm kg verdim ama göbeğim çıkıyor dedim. zayıf olduğun için normal böyle olması dedi. :KK54:

Ben ilk zamanlar az az yedım .
İlk tiksindiğim şey onlar oldu .
Görmeye dahi tahammulum yok
Yaa olabılırr bu hamılelık cok entrsan neyden tıksınecegın bellı olmaz. Ben mesela sucugu cok severım ılkınde gormeye tahammulum yoktu eve sokmadım :D ama dogurunca yıne cok sevdım :)))
Metal kokusu ahhh nasıl kotuydu ınsanı yemekten sogutuyordu bunda daha basıma gelmedı bakalım neler gorucezz :)

• Beğen
Reactions: H E
Back
X