2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314

ya inanmıyorum yaşadığın olaya. ne demek kalbini duymamak ve olumsuz konuşması..
yani bzmle de paylaşır mısın hangi hastane ona göre bilinçleniriz en azından hala hastane arayışında olanlar var çünkü.
 
Canım Vedat beyi biliyorum ben hastanedeyken muayene olmuştum bundan önceki gebeliğimde kendi yeri bana çok yakın aslında atılgan plazada.ama gidemem vedat beye

Ya o zaman umarım iyi bir hekime denk gelirsin canım..
Bana yine haber verirsen sevinirim merak etme bulursun eminim çok iyi bir hekim..
Bizim bölgede çok var hastane bir şekilde iyileri çıkacaktır karsina.
 
Evet canım orası çok güzel bir hastane;benim kuzenim de orda Doğum yaptı.Sabah,akşam çocuk doktorları,gelip bebeği kontrol ediyorlar.Ama bana çok uzak,o yüzden tercih edemedim.
Bene ankara nin bi ucundan diğer ucuna gidiyorum desem yeri doktora hangi çevreler daha yakın ki sana bi sorusturayim senin için :)
 
Yo yo yanlış anladın sanırım 12 hafta kurali devlette var bazısında farklı biraz daha geç de olabiliyor doğum hastaneleri hariç başta kabulünde sıkıntı çıkıyor özelde istediğin zaman istediğin doktora gidersin :)
 

hangi hastanede bu dr canım , bizlerin de bilgisi olsun kazara gitmeyelim
 

Devlette de yok ama işte kuzenim dha 2 hafta oncesinde devlete gitmeye başladı 35. haftasında şuan :)
normalde düşünmüyordu çünkü özelde bi iki problem yaşadı diye arkadaşının önerisiyle devletteki doktora gidiyor şimdi.
 
Yanlış biliyorsun,o zaman biz neden bu sıkıntıları yaşıyoruz???
 
Bene ankara nin bi ucundan diğer ucuna gidiyorum desem yeri doktora hangi çevreler daha yakın ki sana bi sorusturayim senin için :)
Kuzum Medicana düşünüyorum ben,Medicana’da bayan doktora gidip,ona göre karar vericem.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
 
Ya o zaman umarım iyi bir hekime denk gelirsin canım..
Bana yine haber verirsen sevinirim merak etme bulursun eminim çok iyi bir hekim..
Bizim bölgede çok var hastane bir şekilde iyileri çıkacaktır karsina.
Canım teşekkür ederim ilgine.armutun sapı üzümün çöpü gibi yapmış olmayım.şimdi vildan hn sayfasına baktım etkilendim paylaşımlarından.ne yapsam bilemedim.vedat bey çok iyi dr muş aslında sonradan anladım ne yazık ki.
 
Ben Medicana’da yaşadım bu olayı,ama hala aklımda Medicana var.Çünkü arkadaşım orda Doğum yaptı ve çok güzel ilgilendiler.Ama şimdi doktorun ismini paylaşmam burda doğru olmaz
 
Degistiremezsin diye bir kural yok ama bazi hastaneler ilerlemis hamilelikleri istemiyolar cunku bastan beri takip ettigi hastanin herseyini bilmis oluyor kisacasi soyle kabul eden hastane de var etmeyende var
 
öncelikle çok geçmiş olsun. talihsizlik olmuş işte nerden ne doktoru çıkacak bilemiyorsun. yalnız bahsettiğin 12. hafta olayını anlamadım. 2 doktora gittim, 2si de öle bişiden bahsetmedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…