Oyle hastaneye sen gitme zaten canim o ne bicim ismis ya ben buradaki hastaneleri begenmiyordum da opup basima koymam lazimmisMaalesef öyle çünkü çok çok kalabalık çok fazla Suriyeli vatandaş var ve 15 yaşından itibaren Doğum yapıyorlar bu da yoğunluğu çok çok artırıyorhaftaya gidicem bakalım benimkiler ne kadar tutacak :)
Canim daha cok erken catlak icin varis olmasin o catlaklar mor olmaz cunku once kirmizi olur sonra beyaza calar sen doktorunla konussana baska bir seydendir o bencearkadaşlar bişey sormak istiyorum. biliyorum çok erken ama benim bacaklarımda çatlaklar vardı az ama daha şimdiden çoğalmaya ve sanki morarmaya başladı. kreme başlamayı düşünüyorum. aynısı olan var mı?
Bakalım canım tutacakmı :)Sevmedıgım halde baskın tatlı ıstedigı sonuc: kız
teşekkür ederim haftaya kontrolüm var sorayım madem. yani kilomada bakıyorum aynı ama genişleme var bacaklarda onun farkındayım hormon ilaçlarından dolayı. benim önce beyazdı ama şimdilerde kırmızı mor gibi bişeye dönüyor sanki bikaç gündür farkediyorum bunu.Canim daha cok erken catlak icin varis olmasin o catlaklar mor olmaz cunku once kirmizi olur sonra beyaza calar sen doktorunla konussana baska bir seydendir o bence
Bizdede öyle derler ama internetten baktım tam tersi yazıyor ekşide erkek tatlıda kız :) bakalım yakında öğrenmeye başlarız sırasıylaYe tatlıyı doğur hakkıyı , ye ekşiyi doğur ayşeyi
Ama bence saçma şuan ben hem tatlı hem ekşi yiyiorum
Dedigim gibi oncelikle doktoruna danis tabiki benim bildigin ani kilo alip vermeler de falan catlak oluyor o sebepten birde haftanin erken olmasindan bana catlak gibi gelmedi ama egerki catlaksa bunun yaglari var mutlaka ama mutlaka butun gun yaglaniyorsun ve catlamiyorsun cok fazla ayakta duruyorsan yada cok oturuyor isen variste olabilirteşekkür ederim haftaya kontrolüm var sorayım madem. yani kilomada bakıyorum aynı ama genişleme var bacaklarda onun farkındayım hormon ilaçlarından dolayı. benim önce beyazdı ama şimdilerde kırmızı mor gibi bişeye dönüyor sanki bikaç gündür farkediyorum bunu.
Hayattan soğudun wc ye dahi kalsam daha kötğ oluyorum yatınca biraz iyi oluyorum ama hep bi bulantı sabahtan beri yediğim yarım simit ve bitane elma daha azıma bi lokma bişi koyamadım yiyemediğim için aşırı halsizim ve başıma ağrı girdi napıcam bilmiyorum böyle giderse serum bağlicaklarMide bulantısı için neler yapıyorsunuz aşırı halsizlik çöktü bulantidan dolayı uzandım kalkınca daha kötü oluyo
Ayyy canim yemeye calissan bebis icin hicmi yiyemiyorsun ne lanet biseymis ya bu bulanti tuzlu seyler limon ve elma cok iyi geliyormus bulantiya birde en cok bulandigi anda 15 dakika sirt ustu uzanacakmissin oda cok iyi geliyormusHayattan soğudun wc ye dahi kalsam daha kötğ oluyorum yatınca biraz iyi oluyorum ama hep bi bulantı sabahtan beri yediğim yarım simit ve bitane elma daha azıma bi lokma bişi koyamadım yiyemediğim için aşırı halsizim ve başıma ağrı girdi napıcam bilmiyorum böyle giderse serum bağlicaklar
Sanırım bağırsaklardan canım bide sürekli bulantım var o şişlik indi. O zaman için bana garip geldiydi şişmesi. Normal bence karnın daha çıkmamasıBağırsaklardan olabilir ya bide kusmaya başladıysan hemen vucut eriyo
Ilk defa bu kadar fazla oldu benimde doktora gidince bilgi alacağım kesinBenim bulantim yok ama doktorum bana liste vermisti oldugunda yapilacaklar diye
Kızlar ya benim canımda aşırı tatlı şeyler çekiyor mesela çikolatalı pasta filan. Ekşi istemiyorum.
Tatlı isteyince cinsiyeti ne oluyordu
Zorluyorum ama yok olmuo öğüresim gelio hemen wala sabahbsağlık cağına gittim geldim ondan beridir yatıyorum bulanıo kalınca bulantı okadar yoğunlaşıo ki nefesini kesio resmen elma yedim ama daha kötü oldumAyyy canim yemeye calissan bebis icin hicmi yiyemiyorsun ne lanet biseymis ya bu bulanti tuzlu seyler limon ve elma cok iyi geliyormus bulantiya birde en cok bulandigi anda 15 dakika sirt ustu uzanacakmissin oda cok iyi geliyormus
Doktorum kendını hiç zorlama yıyemıyosan yeme dedi.Zorluyorum ama yok olmuo öğüresim gelio hemen wala sabahbsağlık cağına gittim geldim ondan beridir yatıyorum bulanıo kalınca bulantı okadar yoğunlaşıo ki nefesini kesio resmen elma yedim ama daha kötü oldum
Benim bulantım henüz yok ama limon cok iyi geliyormus birde sulu seyler fazla tuketmemeye bak demisti doktorum bana birde liste vermisti eke koydum istersen bi bak belki faydasi olurZorluyorum ama yok olmuo öğüresim gelio hemen wala sabahbsağlık cağına gittim geldim ondan beridir yatıyorum bulanıo kalınca bulantı okadar yoğunlaşıo ki nefesini kesio resmen elma yedim ama daha kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?