2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
arkadaşlar bişey sormak istiyorum. biliyorum çok erken ama benim bacaklarımda çatlaklar vardı az ama daha şimdiden çoğalmaya ve sanki morarmaya başladı. kreme başlamayı düşünüyorum. aynısı olan var mı?

Oyle hastaneye sen gitme zaten canim o ne bicim ismis ya ben buradaki hastaneleri begenmiyordum da opup basima koymam lazimmis

Canim daha cok erken catlak icin varis olmasin o catlaklar mor olmaz cunku once kirmizi olur sonra beyaza calar sen doktorunla konussana baska bir seydendir o bence

Canim daha cok erken catlak icin varis olmasin o catlaklar mor olmaz cunku once kirmizi olur sonra beyaza calar sen doktorunla konussana baska bir seydendir o bence
teşekkür ederim haftaya kontrolüm var sorayım madem. yani kilomada bakıyorum aynı ama genişleme var bacaklarda onun farkındayım hormon ilaçlarından dolayı. benim önce beyazdı ama şimdilerde kırmızı mor gibi bişeye dönüyor sanki bikaç gündür farkediyorum bunu.

Ye tatlıyı doğur hakkıyı , ye ekşiyi doğur ayşeyi

Ama bence saçma şuan ben hem tatlı hem ekşi yiyiorum
Bizdede öyle derler ama internetten baktım tam tersi yazıyor ekşide erkek tatlıda kız :) bakalım yakında öğrenmeye başlarız sırasıyla

Reactions: H E
Kızlar Selamunaleyküm. Nasılsınız bugün? Kocaeli'nde oturan var mı? Oraya taşınmayı düşünüyoruz. Hastane ya da doktor önerisi almak için soruyorum. Şu an çok memnun olduğum bir doktorum var fakat taşınacağım için gelemeyeceğim

Dedigim gibi oncelikle doktoruna danis tabiki benim bildigin ani kilo alip vermeler de falan catlak oluyor o sebepten birde haftanin erken olmasindan bana catlak gibi gelmedi ama egerki catlaksa bunun yaglari var mutlaka ama mutlaka butun gun yaglaniyorsun ve catlamiyorsun cok fazla ayakta duruyorsan yada cok oturuyor isen variste olabilir

Mide bulantısı için neler yapıyorsunuz aşırı halsizlik çöktü bulantidan dolayı uzandım kalkınca daha kötü oluyo
Hayattan soğudun wc ye dahi kalsam daha kötğ oluyorum yatınca biraz iyi oluyorum ama hep bi bulantı sabahtan beri yediğim yarım simit ve bitane elma daha azıma bi lokma bişi koyamadım yiyemediğim için aşırı halsizim ve başıma ağrı girdi napıcam bilmiyorum böyle giderse serum bağlicaklar

Ayyy canim yemeye calissan bebis icin hicmi yiyemiyorsun ne lanet biseymis ya bu bulanti tuzlu seyler limon ve elma cok iyi geliyormus bulantiya birde en cok bulandigi anda 15 dakika sirt ustu uzanacakmissin oda cok iyi geliyormus

Ayyy canim yemeye calissan bebis icin hicmi yiyemiyorsun ne lanet biseymis ya bu bulanti tuzlu seyler limon ve elma cok iyi geliyormus bulantiya birde en cok bulandigi anda 15 dakika sirt ustu uzanacakmissin oda cok iyi geliyormus
Zorluyorum ama yok olmuo öğüresim gelio hemen wala sabahbsağlık cağına gittim geldim ondan beridir yatıyorum bulanıo kalınca bulantı okadar yoğunlaşıo ki nefesini kesio resmen elma yedim ama daha kötü oldum

Doktorum kendını hiç zorlama yıyemıyosan yeme dedi.
Sende zorlama bebegın zaten senın stogundan alıyor şuan . Hiç üzülüp canını daha çok sıkma . Kusarken yedıgın şeylerı çıkarmak daha zor .
Bana sadece meyve iyi geldi birde turşu .
Dene bakalım sende işe yarıcakmı . Yaramazsa vur kafanı yat sürekli.

Benim bulantım henüz yok ama limon cok iyi geliyormus birde sulu seyler fazla tuketmemeye bak demisti doktorum bana birde liste vermisti eke koydum istersen bi bak belki faydasi olur

Eklentiler

• 20181105_010019.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar 12.hafta olayı ile “Yanlış biliyorsun “gibi yorumlar yazıyorsunuz;hangi hastanede nasıl bir süreç,nasıl bir prosedür işleniyor,ben bilemem.Ben kendi yaşadıklarımı size anlattım.Ankara’da olanlar için Hacettepe Hastanesindeki prosedür;12.haftadan sonra doktorlar kabul etmiyor.Zaten doçent ya da profesör hepsi.Ben Özgür Özyüncü’den (araya tanıdık koyarak,rica minnet )randevu aldım.Zaten muayene de ücretli (150 lira )
Hacettepe Hastanesinin Mhrs ya da 182’de randevu kaydı yok.Bir sonraki randevuyu,doktorun sekreteri veriyor.1 ay boyunca ücretsiz yararlanabiliyorsun.Testlerini Hacettepe’de yaptırdığın zaman,doktor sonuçları whatsapptan yorumluyor.
Gata’da Ki prosedür de aynıydı,doktorunuzla görüşün o size zaten detaylı bilgiyi verecektir.
Özel hastanede hafta uygulaması yok,zaten paranı veriyorsun ,adamlar seni kapıdan kovacak değil ya,müşteri kovalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…