• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Her yediğim içimde dönüyo ayyy noluyo oğlumda ne güzel bi gün olsun bulantı,tiksinti yaşamadım :kusmuk:nerden çıktı buuu

• Beğen
Reactions: H E
Hahahha yok benim ahududum kararsız hem yediriyor hemde döndürüyor içimde :KK70:
Benım geçti bulantı :deli:
Şimdide acaba birşey mı oldu ondan mı bulantım geçti diye kafayı yıyorum . :KK53:

Sanırım ne olsa batcak bana bu hamılelık boyunca

Çok şükür duyduk bizde herşeye bedel o kalbin sesini :KK200:
7+4 günlüğüz elhamdülillah
O kadar heyecanla bekliyorum ki randevum cumartesi günü insallah heersey yolunda gider. Bu arada sizin adiniza cok sevindim. Eminim cok ayri bir duygudur. Insallah bende yasarim

Kizlar bende 8+6 deyim bugün :KK48: ama bundan sonraki ranvdevum daha 22.11. Gercekten dayanmak cok zor kontrolleri, insan bu sürecte daha birsey hissedemiyor diye.

Ben Medicana’da yaşadım bu olayı,ama hala aklımda Medicana var.Çünkü arkadaşım orda Doğum yaptı ve çok güzel ilgilendiler.Ama şimdi doktorun ismini paylaşmam burda doğru olmaz
Bence doktorun ismini paylaşmalısın canım. Evet belki başkasına böyle davranmaz ama yine de riske atmaya gerek yok. Belki o doktora gidecek olan biri vardır aramızda

Bence doktorun ismini paylaşmalısın canım. Evet belki başkasına böyle davranmaz ama yine de riske atmaya gerek yok. Belki o doktora gidecek olan biri vardır aramızda
Medicana’ya gidecek olan varsa Sevtap hanıma gitsin,diğer memnun kaldığım doktorlarından ismini paylaştım zaten.Kötüyü anmaya hiç gerek yok,ben paylaşmıycam .

Back
X