Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay maşaallahhh gözüaydınÇok şükür duyduk bizde herşeye bedel o kalbin sesini
7+4 günlüğüz elhamdülillah
Aramızaaa hooşşşgeeeellldddiiinnnnnnHer yediğim içimde dönüyo ayyy noluyo oğlumda ne güzel bi gün olsun bulantı,tiksinti yaşamadımnerden çıktı buuu
Hahahha yok benim ahududum kararsız hem yediriyor hemde döndürüyor içimdeAramızaaa hooşşşgeeeellldddiiinnnnnn![]()
Benım geçti bulantıHahahha yok benim ahududum kararsız hem yediriyor hemde döndürüyor içimde![]()

Benim arkadaşım orda bir kadın doktorda yaptı doğumu çok memnun olduğunu söyledi. Bana uzak kaldığı için gidemedim.Bursa’da hayat hastanesine giden varmı
O kadar heyecanla bekliyorum ki randevum cumartesi günü insallah heersey yolunda gider. Bu arada sizin adiniza cok sevindim. Eminim cok ayri bir duygudur. Insallah bende yasarimÇok şükür duyduk bizde herşeye bedel o kalbin sesini
7+4 günlüğüz elhamdülillah
Maalesef canım Rabbim herkese imkan versin güzel şartlarda Doğum yapmak her annenin hakkı..Oyle hastaneye sen gitme zaten canim o ne bicim ismis ya ben buradaki hastaneleri begenmiyordum da opup basima koymam lazimmis
Bende 5 kilo aldımmerhaba anneler bnm de sorunum doymamak ne bulantı ne tiksinme hiç bişi yok sürekli bi iştah çıldırmış gibi yemek yeme arzusu daha on haftalık bile değilim 3 kilo aldım(((
Benımde geçti ya ondan üzülüyorum .Midem bulanmiyor diye uzulecegim nerdeyse![]()
Bence doktorun ismini paylaşmalısın canım. Evet belki başkasına böyle davranmaz ama yine de riske atmaya gerek yok. Belki o doktora gidecek olan biri vardır aramızdaBen Medicana’da yaşadım bu olayı,ama hala aklımda Medicana var.Çünkü arkadaşım orda Doğum yaptı ve çok güzel ilgilendiler.Ama şimdi doktorun ismini paylaşmam burda doğru olmaz
Bende medicana ayla eser e gidiyorum :) tavsiye ederim :)Kuzum Medicana düşünüyorum ben,Medicana’da bayan doktora gidip,ona göre karar vericem.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Muayene ücreti ne kadar? Özel sigortaya mı gidiyordun canım :)Bende medicana ayla eser e gidiyorum :) tavsiye ederim :)
Mide bulantısı için neler yapıyorsunuz aşırı halsizlik çöktü bulantidan dolayı uzandım kalkınca daha kötü oluyo
Medicana’ya gidecek olan varsa Sevtap hanıma gitsin,diğer memnun kaldığım doktorlarından ismini paylaştım zaten.Kötüyü anmaya hiç gerek yok,ben paylaşmıycam .Bence doktorun ismini paylaşmalısın canım. Evet belki başkasına böyle davranmaz ama yine de riske atmaya gerek yok. Belki o doktora gidecek olan biri vardır aramızda
Aynen tatlım özel sigorta hiç bilmiyorum o yüzden fiyatları :)Muayene ücreti ne kadar? Özel sigortaya mı gidiyordun canım :)