• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar progestan kullananlar vajinadan günde 3 kere mi kullandı bide aspirin kullanan var mı 34. Hafta ya kadar kullanilacakmis galiba

Kızlar progestan kullananlar vajinadan günde 3 kere mi kullandı bide aspirin kullanan var mı 34. Hafta ya kadar kullanilacakmis galiba
ben üç kez içtim günde, insanı sersem ediyor. bi kutu bitirdim düşük riski kalmadığı için kesti doktor çok şükür. kesinlikle vajinadan kullanın doktorunuz öyle dediyse.

aspirini hiç duymadım. burdaki arkadaşlardan da aspirin kullanana rastlamadım.

Ben ağızdan alıyorum .
bende okdr buyuk yan etkı yaratmadı .
Bi tane sabah kahvaltıdan sonra diğeri akşam uyurken içiyorum

20181107_122838.webp
Merhaba teyzeler ve bebiş kardeşler:KK200::emir_bebek: Ben 22.3 mm olmuşum:KK68:

4. Aydan sonra yürürüm diye kendimi avutuyorum ama inşallah çok kilo kalmaz bana :)) Hiç 60 kiloyu görmedim şuan 58im
Daha kg almak ıcın cok erken dıkkat bak :KK53: zaten ılerı kı aylar engel olamazsın:anneadayı::anneadayı:
Ama sen kalp atışını falan duydun :110:
Bende duysam beklerım .. Zaten kesın bekletcekte kalp atışından sonra :KK48:
evet oda canımı sıka sıka nobetcı doktor sınır etmişti duymadı duymamız lazım yoksa...:110: gibi olmuştu neyse kı tam 7 haftaya gırınce gordum

Az kalmış :KK200:

Daha kg almak ıcın cok erken dıkkat bak :KK53: zaten ılerı kı aylar engel olamazsın:anneadayı::anneadayı:
evet oda canımı sıka sıka nobetcı doktor sınır etmişti duymadı duymamız lazım yoksa...:110: gibi olmuştu neyse kı tam 7 haftaya gırınce gordum

Az kalmış :KK200:
Evet benımkıde duymamız lazımdı deyıp durdu .
O yuzden extra streslıyım :110:
Çok şükür az kaldı . yarınıda atlattık mıı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canim ben clexane ve coraspin kullaniyorum. Ama birakma suresi herkeste farkli olabilir. Benim doktorum. 12. haftada birakabilirsin belki demisti.

Ac karnina zeytinyagi icip kusmuyorsan helal olsun ben tok karnina bile icemiyorum aninda cikaririm bulantidan yada hamilrlikten degil normalde de icemem onu her bunye kaldirmaz ya gaz sancisini bilmemde zeytinyagi kabizi onluyor ama hamile olmasan kola acayop ishal yapip rahatlatiyo ama hamile oldugundan kayisi olabilir diye dusunuyorum
Canim kabızlıkta sancı yapıyo ogrendigimden bu yana hergün içiyorum yoksa tuvalete gidemiyorum çok fazla sancı yapıyo 3 haftadır ilk defa dün çıkardım bunun yanında kayısı da yiyiyorum

Randevum 16 Kasım'da sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
Bir yandan da eşim yüzünden sabahtan beri canım sıkkın..
O kadar çok darlıyor ki nefes alamıyorum midem bulanıyor..
Sevgi patlaması yaşıyor.Surekli sarılma karnimj acip bakma..Zaten bu aralar nabzım sürekli yüksek..
O da böyle darlaya darlaya sevenlerden..
İyice sinir oluyorum agresiflesiyorum
Bu seferde bana sen beni sevmiyorsun çok değiştin diyor..
Bildiğiniz çocuk gibi gitti koltuğa kıçını döndü yattı trip atıyor.
:işsiz::olamaz:

ben üç kez içtim günde, insanı sersem ediyor. bi kutu bitirdim düşük riski kalmadığı için kesti doktor çok şükür. kesinlikle vajinadan kullanın doktorunuz öyle dediyse.

aspirini hiç duymadım. burdaki arkadaşlardan da aspirin kullanana rastlamadım.
Doktor zaten ağızdan alirsna uyku ve baş ağrısı yapar çok kötü dedi vajina dan kullan rahat et dedi aspirin dediğimde şu aslında doktorum ben bile kullanıyorum dedi
Canim ben clexane ve coraspin kullaniyorum. Ama birakma suresi herkeste farkli olabilir. Benim doktorum. 12. haftada birakabilirsin belki demisti.
Anladım canım

Back
X