• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kizlar size bir sorum olacakti. Ultrason kadiginda kalp atisini veya hizini gosteren bir terim, ifade vs.. varmidir? Var ise bunu nasil ogrenebiliriz

bilgecehersey bilgecehersey canim bugun kontrolum vardi. Doktorumdan 3 tane isim aldim. Medline hastanesi Ayse Patlakgumus
Güzelyali hastanesi Nezihi Kurtoglu
Ortadogu Hastanesi Levent Toköz
Bu doktorlarin hepsine gonul rahatligiyla gidebilirsin dedi.

Arkadaşlar merhaba dün gece yazmıştım feci kıvrandıran ağlatan bir gaz sancısı yaşadım dün brokoli yemiştim muhtemelen ondan oldu gece acile gidecektik o derece korkunçtu kalbime vurdu resmen sancısı :KK43:
Sıcak su torbasını ayağımın altına koyduk sıcak suya limon sıkıp içtim bir de soda limon yaptım
Afedersiniz ağızdan gaz çıkarırken kustum ve resmen gözüm açıldı nasıl rahatladım anlatamam sonra mışıl mışıl uyudum belki faydası olur birine de diye yazdım :KK54:

Kagidi aradimda bulamadim kizlara yazdim donüs yapsinlar hemen atacagim sifir catlakla bitirdiler resmen diger yag icin lierac yerine bio oil tavsiye ederim.
Merakla bekliyoruz canım çok önemli bir konu birde sen denemişsin
Bio oil eczaneden alabiliyormuyuz

Kızlar minigimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür:dua::KK200::anneadayı::emir_bebek:darisi tüm bekleyenlere inşallah görünce o kadar heyecanlandım o kadar mutlu oldum ki:KK68:heyecandan ne yapacağımi şaşırdım:halay:
Gözün aydın maşallah bebeğine
Merhabalar ben de ne zamandır takip ediyorum ama benim ikiz gebelik olduğu için doğum haziran görünüyor ama doktor mayıs başı gibi olur büyük ihtimal deyince yazmamıştım buraya. Mayıs annelerini de takip ediyorum bi yandan ama onlar çok ilerde burası daha uygun geliyo tüm belirtiler, gelişim, kontroller...
buarada 9+4 teyim hafta olarak.
Yaş 31
sat 01/09/2018
ilk çocuk
Manisa
kilo 50
Hayırlı olsun maşallah bebeklerine sağlıkla gelsinler inşallah.:KK200:benim de dogumum mayıs sonu olur bebeklerimizin gelişiminin takibi için burası daha iyi canım

Maşallah koca adam olmuş :nazar:erkek gibi bi an sağlıkla gelsin inşallah
Amin canim insallah tesekkur ederim. Doktorda kız dedi. Sonra şaka yapıyorum daha belli degıl dedi. Ama benim gozlerim yerinden çıkacaktı şaşkınlıktan ;)
saglikli olsunlar insallah.

Merhabalar ben de ne zamandır takip ediyorum ama benim ikiz gebelik olduğu için doğum haziran görünüyor ama doktor mayıs başı gibi olur büyük ihtimal deyince yazmamıştım buraya. Mayıs annelerini de takip ediyorum bi yandan ama onlar çok ilerde burası daha uygun geliyo tüm belirtiler, gelişim, kontroller...
buarada 9+4 teyim hafta olarak.
Yaş 31
sat 01/09/2018
ilk çocuk
Manisa
kilo 50
Benim de mayıs sonu gibi gelecek ikizlerim. :KK200:

Back
X