- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
İnşallah Allahım inşallaahhArtik cok net duyarsin canim stres yapma. Büyümüştür gör bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allahım inşallaahhArtik cok net duyarsin canim stres yapma. Büyümüştür gör bak![]()

Tşk.ler canım evet onunda ismine denk geldim araştırırken geri dönüşler hep olumluMedicalde volkan emirdar var herkes çok memnun bi araştır istersen
HR canimMerhaba kizlar size bir sorum olacakti. Ultrason kadiginda kalp atisini veya hizini gosteren bir terim, ifade vs.. varmidir? Var ise bunu nasil ogrenebiliriz
Elma falan yersen aciktirir da muz kesiyo mesela onlara bende ozeniyorum hic sorma bi yandan olsun istiyorum bulansin bi yandan yok delimiyim ya niye bulansin diyorumMeyve daha çok acıktırıyor beni midesi bulunanlara özenir oldum resmen
Evet benımkıde duymamız lazımdı deyıp durdu .
O yuzden extra streslıyım
Çok şükür az kaldı . yarınıda atlattık mıı![]()

Merakla bekliyoruz canım çok önemli bir konu birde sen denemişsinKagidi aradimda bulamadim kizlara yazdim donüs yapsinlar hemen atacagim sifir catlakla bitirdiler resmen diger yag icin lierac yerine bio oil tavsiye ederim.
Gözün aydın maşallah bebeğineKızlar minigimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükürdarisi tüm bekleyenlere inşallah görünce o kadar heyecanlandım o kadar mutlu oldum ki
heyecandan ne yapacağımi şaşırdım
![]()
Hayırlı olsun maşallah bebeklerine sağlıkla gelsinler inşallah.Merhabalar ben de ne zamandır takip ediyorum ama benim ikiz gebelik olduğu için doğum haziran görünüyor ama doktor mayıs başı gibi olur büyük ihtimal deyince yazmamıştım buraya. Mayıs annelerini de takip ediyorum bi yandan ama onlar çok ilerde burası daha uygun geliyo tüm belirtiler, gelişim, kontroller...
buarada 9+4 teyim hafta olarak.
Yaş 31
sat 01/09/2018
ilk çocuk
Manisa
kilo 50
Maşallah koca adam olmuş
Maşallah canım çok tatli
Da hr 178 bpm yaziyor benimkindeMerhaba kizlar size bir sorum olacakti. Ultrason kadiginda kalp atisini veya hizini gosteren bir terim, ifade vs.. varmidir? Var ise bunu nasil ogrenebiliriz
Ben ilk gebeligimde de bio oil kullandim o zaman turkiyede yoktu.simdi gecen gratis indiriminde depoladim.gratiste var yaniMerakla bekliyoruz canım çok önemli bir konu birde sen denemişsin
Bio oil eczaneden alabiliyormuyuz
Amin canim insallah tesekkur ederim. Doktorda kız dedi. Sonra şaka yapıyorum daha belli degıl dedi. Ama benim gozlerim yerinden çıkacaktı şaşkınlıktanMaşallah koca adam olmuşerkek gibi bi an sağlıkla gelsin inşallah
Tatlı dimiMaşallah canım çok tatli
maşallah sanaa minnoşş
Benim de mayıs sonu gibi gelecek ikizlerim.Merhabalar ben de ne zamandır takip ediyorum ama benim ikiz gebelik olduğu için doğum haziran görünüyor ama doktor mayıs başı gibi olur büyük ihtimal deyince yazmamıştım buraya. Mayıs annelerini de takip ediyorum bi yandan ama onlar çok ilerde burası daha uygun geliyo tüm belirtiler, gelişim, kontroller...
buarada 9+4 teyim hafta olarak.
Yaş 31
sat 01/09/2018
ilk çocuk
Manisa
kilo 50
Yok artık diyodum ki dr trollemiş :)Amin canim insallah tesekkur ederim. Doktorda kız dedi. Sonra şaka yapıyorum daha belli degıl dedi. Ama benim gozlerim yerinden çıkacaktı şaşkınlıktan
saglikli olsunlar insallah.