• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben Proffesöre gidiyorum canım,diğer süreç nasıl o konu hakkında bir bilgim yok.Vezneye para yatırıyorsun,muayene oluyorsun,doktor sana bir sonraki muayeneye ne zaman geleceğini söylüyor,sekreter de sana randevunu veriyor.Muayeneden çıktıktan sonra alıyorum.:KK200:
Anladım canım peki doğum ücreti nekadar pröfesöre bi bilgin varmı acaba ?

kizlar merhaba umarim herkes iyidit. zencefil cayi yaptim. ne kadat icebiliyorum. boyle bi iki damla mi yoksa yatim cay bardagi falan mi?

Randevum 16 Kasım'da sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
Bir yandan da eşim yüzünden sabahtan beri canım sıkkın..
O kadar çok darlıyor ki nefes alamıyorum midem bulanıyor..
Sevgi patlaması yaşıyor.Surekli sarılma karnimj acip bakma..Zaten bu aralar nabzım sürekli yüksek..
O da böyle darlaya darlaya sevenlerden..
İyice sinir oluyorum agresiflesiyorum
Bu seferde bana sen beni sevmiyorsun çok değiştin diyor..
Bildiğiniz çocuk gibi gitti koltuğa kıçını döndü yattı trip atıyor.
:işsiz::olamaz:
Bizdede durum aynı canım her dakka sarılmak istiyor bide acı seviyo bizimki ısırıyo resmen. Bunalıyorum sonrada küçük çocuk gibi küsüyor:KK70:

Elma falan yersen aciktirir da muz kesiyo mesela onlara bende ozeniyorum hic sorma bi yandan olsun istiyorum bulansin bi yandan yok delimiyim ya niye bulansin diyorum
ayy kizlarr heves ediyosaniz verelim biz az az :halay:cok feci bir sey kizlar bence hamileligin en berbat yani. o yuzden durumunuzun tadini cikarin. :KK200::anne::anneadayı:

Merhaba kizlar ben de kontrolden geldim. :halay:Bebegim minik bir patatese benzemis. 3 gun geriden geliyordu. Gununu yakalamis cok sukur. 9+4 olduk bugun ve 28.4mm olmus masallah. :nazar: Kalp atisini dinledik yine ama dakikada kac atiyor sormadim. Dr herseyi gunuyle uyumlu dedi.
Hamurlu seyler yeme dedi. Su aralar en sevdiğim sey...:kk77:
Hareket etmiyordu ama bu haftalarda olup hareket ettigini goren var mi?

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda kesilir..

Geçmiş olsun canm benm de başıma gelmşyi her kanama düşül demek değil moralini yüksek tut Allah şifa versn

İnsallah kesilir canim dua ediyoruz senin için
Hastanede olman iyi geçecek insallah
Ne verdi doktor
Progesteron kullaniyonuydun?

Geçmiş olsun canm benm de başıma gelmşyi her kanama düşül demek değil moralini yüksek tut Allah şifa versn
Canım seninde kanaman öyle çokmuydu pet filan takmışmıydın? Benim bundan önce bikere daha kanamam oldu ama çok azdı ve kahverengiydi. Bu baya baya adet kanı gibi. Şuan çok hafif ağrımda var

İnsallah kesilir canim dua ediyoruz senin için
Hastanede olman iyi geçecek insallah
Ne verdi doktor
Progesteron kullaniyonuydun?
Progesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.

Merhaba kizlar ben de kontrolden geldim. :halay:Bebegim minik bir patatese benzemis. 3 gun geriden geliyordu. Gununu yakalamis cok sukur. 9+4 olduk bugun ve 28.4mm olmus masallah. :nazar: Kalp atisini dinledik yine ama dakikada kac atiyor sormadim. Dr herseyi gunuyle uyumlu dedi.
Hamurlu seyler yeme dedi. Su aralar en sevdiğim sey...:kk77:
Hareket etmiyordu ama bu haftalarda olup hareket ettigini goren var mi?
Benim dün kontrolüm vardı 9+1 dim kıpır kıpırdı hatta doktor şaşırdı rahmimde ters duruyodu kafası aşağı da ayakları havadaydı haylazın:halay::emir_bebek:

Canım seninde kanaman öyle çokmuydu pet filan takmışmıydın? Benim bundan önce bikere daha kanamam oldu ama çok azdı ve kahverengiydi. Bu baya baya adet kanı gibi. Şuan çok hafif ağrımda var
Benim kuzenimde 10 gün hastanede yattı çok kanaması vardı ve düştü dendi bebek için şuanda 9 yaşında maşallah :) O Hastanede olman daha güzel çünkü sürekli kontrol altında olucaksın yatıp dinlenme imkanın olucak. İnşallah bebeğine bir şey olmaz sağ Salim çıkarsınız hastaneden canım dualarım seninle Allah’a emanetsin

Back
X