• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Elanur4206 Elanur4206 canım çok geçmiş olsun. Dr ne dedi?

Canım hamilelik sitelerinde adet döngülerinde sancı ve bazen azıcık kanama da olabilir yazıyor. Eğer için rahat etmiyorsa bi dra görün istersen.
Teşekkür ederim canım bende bu tarz yorumlar görüp rahatlamak istiyorum:) Şiddetlenirse arıcam doktorumu daha önce kasık ağrısı için gittiğimde çok normal kanaman olmadıkça problem yoktur demişti sağolsun doktorumda çok rahat bir insan ama annelik full tedirginlik anladığım kadarıyla :)

Merhaba kizlar ben de kontrolden geldim. :halay:Bebegim minik bir patatese benzemis. 3 gun geriden geliyordu. Gununu yakalamis cok sukur. 9+4 olduk bugun ve 28.4mm olmus masallah. :nazar: Kalp atisini dinledik yine ama dakikada kac atiyor sormadim. Dr herseyi gunuyle uyumlu dedi.
Hamurlu seyler yeme dedi. Su aralar en sevdiğim sey...:kk77:
Hareket etmiyordu ama bu haftalarda olup hareket ettigini goren var mi?
Oyy maşallah bebişine❤
Hamur işinden vazgecmek zor gercekten.

Bende bu haftalarda çok çektim 1 tane rennie tablet herşeyi çözüyor birde az baharatlı yiyecekler yemelisin yatmadan 2saat önce yemeyi ve içmeyi bırakmalısın normal bu yanmalar hormonlar yuzundenmis :)
Yememeye çalışıyorum bu seferde aç kalıyorum ve midem bulanıyor yesem bi türlü yemesem bi türlü sade yiyecekleride hiç yiyemiyorum

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Canım Allah bebegini sana bagislasin. Bir an once gecer insallah. Dualarim seninle. Iyi haberlerini bekliyorum.

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Çok geçmiş olsun. Bir an önce gecer insallah. Rabbim bebegini saglikla sana bagislasin

dualarımız seninle canım.içini ferah tut drlar yapılması gerekeni yapmışlar zaten.
serum iyi geliyor böyle durumlarda
güzel haberlerini bekliyoruz:dua::dua:

Arkadaslar dun gece baslayan agrim hala suruyor.
Tam sezeryan dikisiminde altinda bayagi asagida yani ama tam ortada tok bir agri yumruk kadar bir alanda.
Olur mu ki acaba

Progesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bir an önce iğneler fayda etsin de kanaman dursun dualarımız seninle

Back
X