2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sorma korkudan tartiya cikamiyorum gerceklerle yuzlesmek istemiyorum kalp atışını duyunca gittim sonra 20. Haftada gel tetenoz asisi var dediler cok sık çağırmıyorlar

Kızlar yatınca bebısın oldugu yerı hısseden var mı? Ben yatında tabi sabah bakıyorum tokluk elıme gelıyo hafıften :))))) ay sankı ılk gebelıgım heycana bak
Ben doktoruma soyledim sag yada solda degil kese tam ortada surada dimi diye..evet dedi..
Sadece orada bir sertlik gibi minik kabariklik var elime gelen cunku

Canim bence git kayit olusturmak icin senden bazi bilgiler istiyolar kilonu falan takip ediyorlar

Ben gitmedim kayıt oluşturmak için sağlık ocağından hemşire aradı telefondan bilgileri istedi (sat, kaçıncı çocuk vs...) en kısa zamanda uğrayabilirseniz tansiyon boy kilo bakalım, az az sık sık beslenin, bol su için falan dedi. Sağlık ocağıda ulaşıyor yani gebelere gitmeseniz bile.

Telefonla da olabilir tabi bana muhakkak gel dediler aradilar hatta gel diye

Reactions: H E

Amin canım hepimize inşallah ben özelde kontrole gidip devlette doğurmak istiyorum gazinin doğumu ciddi anlamda çok güzel ilk bebeğimi zübeyde hanımda ikinciyi gazide doğurdum aralarında Ciddi uçurum var ahmet erdem ve mehmer erdemi çok duydum çevremde gidenlerde var onlarda gazide bildiğim kadarıyla muayene ücreti nekadar

Ben bunlarin hepsini yapiyorum sütte dahil ama cayi birakamadim cok seviyorum. Vr hergun olmamak kaydiyla kizartma ve paketli urun cips gibi de yiyorum nasil bu kadar dikkat edebiliyosun canin cekmiyomu ya

Onlar arayana kadar haberim yok gibi yapayım o zaman teşekkür ederim Bilgi için

canım dualarımız seninle. ben de 3 sefer kanama geçirdim. şuan devam ediyor mu yoksa kanama geçti mi?
Canım taburcu oldum kanamam devam ediyor ama kahverengiye döndü dün resmen adet olmuş gibiydim azaldı çok şükür sabah doktor tekrar ultrasondan baktı kalp atışı var burda yapacağını evdede yapacaksın git yat dinlen dedi ilaç yazdı

benim de şimdi tekrardan oldu. işyerindeyim, devam ederse doktora gidicem burdan. peki bişi sorcam progesterona falan baktılar mı bi test yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…