- 30 Mart 2017
- 12.786
- 19.862
- 298
Sorma korkudan tartiya cikamiyorum gerceklerle yuzlesmek istemiyorumKiloyu takip etmeseler keşke. Fil gibi yemek yiyorum şu sıralaro zaman her halükarda gitmek gerekli. Peki ben sıklıkta çağırıyorlar bilgin var mı canım? Henüz iş yerine söylemedim, izin almak için bahane bulmak lazım
Ben doktoruma soyledim sag yada solda degil kese tam ortada surada dimi diye..evet dedi..Kızlar yatınca bebısın oldugu yerı hısseden var mı? Ben yatında tabi sabah bakıyorum tokluk elıme gelıyo hafıften :))))) ay sankı ılk gebelıgım heycana bak
Canim bence git kayit olusturmak icin senden bazi bilgiler istiyolar kilonu falan takip ediyorlar
Telefonla da olabilir tabi bana muhakkak gel dediler aradilar hatta gel diyeBen gitmedim kayıt oluşturmak için sağlık ocağından hemşire aradı telefondan bilgileri istedi (sat, kaçıncı çocuk vs...) en kısa zamanda uğrayabilirseniz tansiyon boy kilo bakalım, az az sık sık beslenin, bol su için falan dedi. Sağlık ocağıda ulaşıyor yani gebelere gitmeseniz bile.
Hayırlı olsun canımm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben Prof.Dr. Ahmet ERDEM hocaya gidiyorum, çok da memnunum.
Özel düşünürsen tavsiye ederim, devlette bildiğim yada önerebileceğim bir doktor yok maalesef.
Kiz tatilde dönsün atacak ben de buraya yazacagim canim mutlakaOlur öyleeee arada :))((
Bu arada recetenı beklıyorummmm
Gün icinde kuru kayisi falan atistir. Muzu da yarimdan biraz daha az koy yapmaz canim insallahBende bi deneyeyim canim. Muzlu süt yaparim olmazsakabızlık sorunumda var insallah etkilemez.
Ben bunlarin hepsini yapiyorum sütte dahil ama cayi birakamadim cok seviyorum. Vr hergun olmamak kaydiyla kizartma ve paketli urun cips gibi de yiyorum nasil bu kadar dikkat edebiliyosun canin cekmiyomu yaValla canım ilk başlarda daha cok dikkat ediyordum ama sonradan biraz boşladım.
Hergün 2 ceviz, 1 tane haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, kayısı, arada badem yiyorum.
Paketli ürünler ve kızartma yemiyorum. Öglenleri meyve yiyorum. Süt icemiyorum. Ona üzülüyorum.
Birde en az 3 lt su iciyorum.
Maden suyunu aklima geldikce icmeye calisiyorum.
Cay-kahve içmiyorum.
Deneyecegim ama yapabilecegime ihtimal vermiyorum simdiden dusununce midem bulaniyor1 çorba kaşığı iç sadece canım arkasından ılık 1 bardak su emin ol rahatliycaksin böyle bebeğe de baskı yapıyo kusarsanda denemiş olursun
Yap yap bencede hic icinde kalmasin ben bu konularda cok hevessizim dumduz solerim saniyorumHaha bende korkarım valla ne yalan söyliyim ama eşim patlatır ben geride dururumHatıra işte ya yapmasam içimde kalır kesin
Taburcu oldum çok şükür duyuldu sabahda kalp atşı canımElanur4206 çok geçmiş olsun nasılsın
Ben gitmedim kayıt oluşturmak için sağlık ocağından hemşire aradı telefondan bilgileri istedi (sat, kaçıncı çocuk vs...) en kısa zamanda uğrayabilirseniz tansiyon boy kilo bakalım, az az sık sık beslenin, bol su için falan dedi. Sağlık ocağıda ulaşıyor yani gebelere gitmeseniz bile.
Çok şükür canım .Taburcu oldum çok şükür duyuldu sabahda kalp atşı canım
Canım taburcu oldum kanamam devam ediyor ama kahverengiye döndü dün resmen adet olmuş gibiydim azaldı çok şükür sabah doktor tekrar ultrasondan baktı kalp atışı var burda yapacağını evdede yapacaksın git yat dinlen dedi ilaç yazdıcanım dualarımız seninle. ben de 3 sefer kanama geçirdim. şuan devam ediyor mu yoksa kanama geçti mi?
Duyuldu canım kalp atışı taburcu oldum ankaradan annem gelecek yanıma onu bekliyorumçok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? sabah tekrara bakılacak demişsin.. inşallah bir sıkıntı yoktur...
Büyük geçmiş olsun çok sevindim bir daha hiç korku yaşamazsın inşallahTaburcu oldum çok şükür duyuldu sabahda kalp atşı canım
benim de şimdi tekrardan oldu. işyerindeyim, devam ederse doktora gidicem burdan. peki bişi sorcam progesterona falan baktılar mı bi test yapıldı mıCanım taburcu oldum kanamam devam ediyor ama kahverengiye döndü dün resmen adet olmuş gibiydim azaldı çok şükür sabah doktor tekrar ultrasondan baktı kalp atışı var burda yapacağını evdede yapacaksın git yat dinlen dedi ilaç yazdı
Devam ediyor canım ama kahverengiye döndü arada bi pıhtı da geliyor bekleyip sabredeceğizÇok şükür canım .
Kanama devam mı kesildimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?