2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde bugün Dr kontrolüm vardı biraz önce çıktık biraz daha büyümüş 22.3 mm olmuş , kıpır kıpırdı sürekli kolunu bacağını kıpırdatıyordu, dr keyfi yerinde olduğuna işarettir dedi
İkili tessti konuştuk ikili test sonucunda yüzdelik olarak ihtimal görünürse fetal DNA yapılıyormuş daha net sonuç veriyormuş ayrıntılı ulltrasonu zaten drum kendi yapıyormuş 14. Haftaya kadar herhafta çağırıcsm zaten ayrıntılıda bakıcam eğer bir anormallik gözlemlersem fetal öneririm onu yaptırırsın ikili ye gerek yok dedi

Canim sütü bende icemiyordum ama aksamlari muzla yada bilimum meyveyle harmanlayip birde laktoksuz aldim simdi icebiliyorum. Istersen bi dene sende
Bende bi deneyeyim canim. Muzlu süt yaparim olmazsa kabızlık sorunumda var insallah etkilemez.

Selam kızlar bende 8+6 hamişim 3. Bebiş hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah ankarada olan varmı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz

Kalp atisini duyunca istemişti benden.
Saglik ocagina bildirmene gerek yok diye biliyorum.zaten suan hamile oldugundan haberleri var.hangi doktora hangi hastaneye gidersen git eger gebeysen saglik bakanlığına bildiriliyor direkt e nabiza dusuyor ve saglik ocagi takibe aliyor.ben onunden gecerkrn ugradim.evet haberimiz var dediler : )

Canim cok geçmiş olsun insAllah bebegin sana simsiki tutunur sagliklica kucağına alirsin dualarim seninle

Selam kızlar bende 8+6 hamişim 3. Bebiş hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah ankarada olan varmı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
Hosgeldin Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

ankaradakiler bi bakabilir misiniz?
medicana da önerdiğiniz doktorlar var mı ? ben şuan hastane arayışına girdimde :)

Haberleri olduğuna sevindim, gitmeme gerek yok öyleyse teşekkür ederim cevap için

Kızlar yatınca bebısın oldugu yerı hısseden var mı? Ben yatında tabi sabah bakıyorum tokluk elıme gelıyo hafıften :))))) ay sankı ılk gebelıgım heycana bak
Ben denedim bi sislik filan varmi diye bulamadim karin yaglarindan sanirim sen zayif misin canim

Hayırlı olsun canımm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben Prof.Dr. Ahmet ERDEM hocaya gidiyorum, çok da memnunum.
Özel düşünürsen tavsiye ederim, devlette bildiğim yada önerebileceğim bir doktor yok maalesef.

Kızlar selam
A-101’e Bebek küveti gelmiş 25 liraya ben aldım,e-bebekte ki fiyatı 50 liraydı ,ihtiyacınız varsa bakın derim

Reactions: H E
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin

Canim bence git kayit olusturmak icin senden bazi bilgiler istiyolar kilonu falan takip ediyorlar
Kiloyu takip etmeseler keşke. Fil gibi yemek yiyorum şu sıralar o zaman her halükarda gitmek gerekli. Peki ben sıklıkta çağırıyorlar bilgin var mı canım? Henüz iş yerine söylemedim, izin almak için bahane bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…