vardır ama bizim aileler burda değil. o yüzden hevesleniyorum ama yapsam nasıl olur bilemiyorumOradada vardir fazlaca.
Filingcim yazmis bak 15 tl birseye yapiyorlarmis : )
haaa tamam şimdi anladımKız parti malzemesi satan normal dükkanlar :)
bana da iyi geliyor. peki süt nasıl? o da mide yanmasına iyi gelir ama yavaş yudum yudum içeceksinGünaydın.
Cnm ben elma yiyince daha kötü oluyorum asitinden mıdır nedir anlayamadim
Vallaha canım yatışımı yaparken kan ve idrar aldılar sormadım hiç. Ama progeston ve proluton iğne vuruldum. Birde serum taktılar. Rabbim kimseyi düşürmesin hastaneye uyuyamadım sabaha kadar deli oldum.benim de şimdi tekrardan oldu. işyerindeyim, devam ederse doktora gidicem burdan. peki bişi sorcam progesterona falan baktılar mı bi test yapıldı mı
Ben ılk testı saglık ocagında yaptıgında ebemız bana haber ver dedı ben tabı unuttum tehlıke o bu derken geçen aradı ne oldu varmı gebelık dedı. Tehlıkem oldugu ıcın telefondan aldı bılgılerımı oraya gırdı oyuzden gelmsns gerek yok dedı. Benım doktorum ozelde oyuzden mı bılmem haberlerı yoktu.Haberleri olduğuna sevindim, gitmeme gerek yok öyleyse teşekkür ederim cevap için
Yok yahu balıketkıyım ne zayıfıBen denedim bi sislik filan varmi diye bulamadim karin yaglarindan sanirimsen zayif misin canim
evet oyle bana sola dogru gıbı geldı zaten doktor bakarkende cıhaz ortada bakıyo genelde :) bugun bana öyle geldıBen doktoruma soyledim sag yada solda degil kese tam ortada surada dimi diye..evet dedi..
Sadece orada bir sertlik gibi minik kabariklik var elime gelen cunku
Doktor takıp edıyr kıloyu zaten :) ebede edıyor tabı :)Kiloyu takip etmeseler keşke. Fil gibi yemek yiyorum şu sıralaro zaman her halükarda gitmek gerekli. Peki ben sıklıkta çağırıyorlar bilgin var mı canım? Henüz iş yerine söylemedim, izin almak için bahane bulmak lazım
Litfeeen cok onemlı bılıyosunKiz tatilde dönsün atacak ben de buraya yazacagim canim mutlaka
ben de 2 sefer gittim de hiç serum takmadılar. sadece proluton iğne vuruldum. sonra da hap yazıp gönderdiler o kadar. ikisi farklı hastaneler.Vallaha canım yatışımı yaparken kan ve idrar aldılar sormadım hiç. Ama progeston ve proluton iğne vuruldum. Birde serum taktılar. Rabbim kimseyi düşürmesin hastaneye uyuyamadım sabaha kadar deli oldum.
inşallah kahverengi akıntıda biter için rahatlar canım. ne güzel annen geliyor uzat ayağını tadını çıkar hiç olumsuz düşünme.. bebeğin tam bi savaşçı. bak sana sıkı sıkı tutunuyorDuyuldu canım kalp atışı taburcu oldum ankaradan annem gelecek yanıma onu bekliyorum
Aynı eşim gibisin o zamanYap yap bencede hic icinde kalmasin ben bu konularda cok hevessizim dumduz solerim saniyorum
sevtap hanım ve ayla esere iyi dediler canım. ben de henüz karar vermedim daha gitmedim hiç.. bi de cerrahi tıp merkezinde ayşe ateşi önerdiler...kızlar medicana da önerebileceğiniz doktorlar var mı ? S Susuemmenekse_kokusu @Sunrise82, @sassygirll
Bugün cikarsam yaptirdigim aktara ugriycam tanidik yer acaba hatirlatmi diye bir sekilde bulucam mutlakaLitfeeen cok onemlı bılıyosungüzel kendını seven anneler olalım elımızden gelenı yapalım
Amin canım hepimize inşallah ben özelde kontrole gidip devlette doğurmak istiyorum gazinin doğumu ciddi anlamda çok güzel ilk bebeğimi zübeyde hanımda ikinciyi gazide doğurdum aralarında Ciddi uçurum var ahmet erdem ve mehmer erdemi çok duydum çevremde gidenlerde var onlarda gazide bildiğim kadarıyla muayene ücreti nekadar
Ay sagolasın canımBugün cikarsam yaptirdigim aktara ugriycam tanidik yer acaba hatirlatmi diye bir sekilde bulucam mutlaka
Benim esimde senin gibi surpriz olsun heyecan olsun hatta kizar bazen hicbiseye mi hevesin yok diye zit kutuplar olayi iste demekkiAynı eşim gibisin o zamanBende nasıl değişik şekilde öğreniriz nasıl heyecan katarız onu düşünüyorum hahah
Benimki ne aradi ne cagirdi simdi benim gidipnne demem gerek ki acaba ? Bide napiolar saglik ocaginda ?Telefonla da olabilir tabi bana muhakkak gel dediler aradilar hatta gel diye
sevtap hanım ve ayla esere iyi dediler canım. ben de henüz karar vermedim daha gitmedim hiç.. bi de cerrahi tıp merkezinde ayşe ateşi önerdiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?