2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimki ne aradi ne cagirdi simdi benim gidipnne demem gerek ki acaba ? Bide napiolar saglik ocaginda ?
Gebelik kaydi olusturuyorlar sagliginla ilgili soru soruyorlar kacinci gebelik hastaligin kullandigin ilac var mi vs tansiyon kilo olcuyorlar bir de senin ve bebegin aşılarını yapiyorlar

Dikkat edebiliyomusun peki almamak icin :) ben 9 10 kilo ile tamamlasam ne iyi olur da onu basaramicam gibi 15 e de raziyim :)

Ben normalde hic yogurt yemem.kizim icin evde surekli mayalanir ama.simdi hergun 1 kase yoz seker katip ancak yiyorum fakat fazla tatlida yemek istemiyorum meyve ve seker disinda ne ile tadi degisir bunun acaba
İcine salatalik dograyabilirsin azcikda tuz kahvalti harici her ogun yogurt tuketen biri olarak yogurt sevmeyenlere sasiriyorum

Kabizlik ceken arkadaslar gunkurusu (siyah kayisi kuru)
Az suda sekersiz haslayip suyu ile tuketin iyi gelir umarim.kan ilaci kullanirken ben bu sekilde engel oluyordum kabizliga

Ben bunlarin hepsini yapiyorum sütte dahil ama cayi birakamadim cok seviyorum. Vr hergun olmamak kaydiyla kizartma ve paketli urun cips gibi de yiyorum nasil bu kadar dikkat edebiliyosun canin cekmiyomu ya
Normalde de çayı hiç sevmem. Abur cubur yiyen biride olmadigim icin sorun olmadi benim icin canım.

Cacik gibi ay olabilir kiloda aldirmaz dogru : ))
Cocukluktan beri agzimda buyur durur yutamam bir turlu : ))
Ayran olarak da tuketebilirsin olmadi peynir yumurta sut ne yiyebiliyorsan onunla kapat açığı :) hamilelikte calsiyum ve protein e cok ihtiyaci var bebislerin.

Peki benim gidip ne demem.lazim bir rahatsizligim falan yok suan
Gebeligimi bildirmeye geldim de
Beni evlenir evlenmez basladilar aramaya surekli arayip durdurlar gebelik var mi var mi diye oyle olunca ben gidip soyledim kalp atisindan sonrada kayit olusturdular iste.

Canim Allah bebeğini sana bağışlasın bol bol ya mübdi cc. Oku

Normalde de çayı hiç sevmem. Abur cubur yiyen biride olmadigim icin sorun olmadi benim icin canım.
Ne güzel ya ozendim suan ben caya bayilirim birde her türlüsune demligin icine herhangi bir otu koy kaynat onuda icerim o denli abur cubur olarak tek zayif noktam cips o kadar

Muayeneye Ahmet hocaya yada Mehmet hocaya gidip, doğumunu Gazi Hastanesinde yapabilirsin tabi
Muayene ücreti 400 TL tatlım.
Tetkikleri, kan testlerini Gazi hastanesinde yaptırıyor.

bende Mehmet Hocaya gidiyorum ama Gazi'de doğum yaptırdığına emin misiniz, henüz hamileliğim yeni olduğu için doğum olaylarını konuşmadık siz görüştünüz mü doğum için

Boyle de cok kilo aliyosun ya daha basindayim duba gibi oldumisin sakasi biyana bana sanki herkeste olacakmis sagliklisi oymus gibi geldiginden baya yadirgamistim
yok canim ya her sey yolundadir. asil bulantidan hic bir sey yiyemeyip serumla multi vitaminle beslenince cocugumuz geriliyo. o yuzden tadini cikarin. kilokonusunda haklisin, biraz dikkat et. bu ilk aylar bebegin sagligi acisindan belli bir kilo alimi olmali. malum 4ten itibaren istah aciliyo. o yuzden biraz dikkat et. :)

Kizlar sütü hazir mi günlük mu tercih ediyorsunuz arada fark olur mu?

Benim istahim cok acik ilk gunden beri 1 dilim ekmekle doyan insan simdi yarim ekmek yiyor düsün birde yemeyince acliktan boyle midem kaziniyor cok rahatsiz ediyor bildigin gibi degil bazen o acligi yogurt yada meyve ile gecirmeye calisiyorum.ama bazende ne bulursam yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…