2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun canım öncelikle bir doktora daha görünecegim bakalım o ne diyecek

Ben gittim canım hacettepe ye çok da memnun kaldım.İkili tarama testi randevumu aldım,21 kasım da tekrar gidicem
Canım bana biraz yardımcı olurmuş randevu alamadım bugün ve onumuzdeki hafta içi gitmem imkansız bu dosya işi 12 hafta oncesimiynis öncelikle onu sorayım mesela randevu alamadım ya gitsem bakarlar mi birde dediğin doktora mi gittin yani özgür beye mi muayene ücreti ne kadar beni bi aydinlatirsan sevinirim :)

Kizlar iyi aksamlar
disim sızliyor evde parol yok vermidon kullanabiliyor muyuz bilginiz var mi?

Mrb arkadslar oncede yazmistim doktor dis gebeliktn felan şüpheleniyor diye. Cok şükür dis gebelik degildi fakat hamile oldugumu ogrendigim gunden bu yana kanamam oldugu icin ve kanamam durmadığı icin doktor icerde plasenta parcasi kalmstr dedi ve ben dun kürtaj oldum. Suan beta hcg takibindeyim bugun betam 46 cikti. Sifirlanana kadr takip etvek doktor. Kurtajdan hemen sonra gebe kalabilirmiyim. Daha once basinjza geldimi bu durum. Ve bu gebeligim tedavi ile olmustu. Acaba yine tedavimi gerektirir.

Durumlar biraz karışti canım ya hem iyi hem kötü haberler aldım tabi bin şükür bebeğim iyi :) darısı başına en kısa zamanda sağlıcakla inşallah :)
Gördüm canim miyomun varmis bu sekilde doguran cok kisi var. insAllah sagsalim kavuşursun bebeğine

elaine benes canım bak benim bugün kontrolüm vardı. Karından göremedi yine. Vajinal baktı. Ki 8. Haftadayız.
1,5 cm olmuşuz
Darısı sana canım. İnş sende göreceksin bebeği.
Normalde özel hastaneye gidiyorum nolur nolmaz diye devlet hastanesine kayıt açtırmaya diye gitmiştim. Benim ilk gebelik hiç bilgim de yoktu geç gebelik 6+1 karından baktı kesenin içi boş gebelik olabilir kendini hazırla tarzında konuştu elim ayağım titredi odasında. Ondan merak ettim kim ne zaman ultrasonda gördü diye. Canım ultrason resmin ne kadar güzel çıkmış maşallah darısı başıma cinsiyet olarak ne hissesiyorsun

Gördüm canim miyomun varmis bu sekilde doguran cok kisi var. insAllah sagsalim kavuşursun bebeğine
İnşallah canım bol kanamalı bir doğum olabilir dedi doktor normal doğum şimdi bile imkansız dedi doktor sezeryan içinde tam kesi yerine denk gelen büyük bir miyomum var ve çok hızlı büyüyorlarmış allah yardımcımız olsun hepimizin :)

Hadi ya.Hic kuculmuyormuymus miyomlar agri kanama filan yapiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…