Bu arada hanımlar cinsiyet tahmini nasıl yapıyordunuz :))) bu ultrason fotoğrafı vajinal.elaine benes canım bak benim bugün kontrolüm vardı. Karından göremedi yine. Vajinal baktı. Ki 8. Haftadayız.
1,5 cm olmuşuz
Darısı sana canım. İnş sende göreceksin bebeği.
İnşallah canım benim hepimizinki sağ saglim doğar umarım :)Oyy paşa geliyor desenee :)) Hayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsunda en önemlisi bu gerçekten sağ sağlim gelir inşallah
Geçmiş olsun canım öncelikle bir doktora daha görünecegim bakalım o ne diyecekCanım bende miyomlar yüzünden 17 haftalık bebegim canlı doğdu ve 15 dakika kadar yaşadı ve 4 ay süresince dayanılmaz acılar yaşadım.miyomu ilk tetikleyen cinsellik oldu sonra biraz düzelir gibi oldum bukezde çok stresli bir gün sonunda ağrılarım tekrar başladı ve doğum oldu.Miyomun yeri çok önemli benimki çok tehlikeli yerdeydi ve 3 tane yumurta buyuklugundeydi.sen sadece kendine hareketlerine dikkat et Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.Bircok kişi miyomla doğum yapıyor korkma sadece dikkat et
Canım bana biraz yardımcı olurmuş randevu alamadım bugün ve onumuzdeki hafta içi gitmem imkansız bu dosya işi 12 hafta oncesimiynis öncelikle onu sorayım mesela randevu alamadım ya gitsem bakarlar mi birde dediğin doktora mi gittin yani özgür beye mi muayene ücreti ne kadar beni bi aydinlatirsan sevinirim :)Ben gittim canım hacettepe ye çok da memnun kaldım.İkili tarama testi randevumu aldım,21 kasım da tekrar gidicem
Teşekkürler canım :) darısı sizlerin başına umarım hepiniz ogrenirsiniz en kısa zamanda :)İlk hamileliğimi 11. Haftada söylemişti ve erkek demişti doktor oğlum oldu, erkek pek şaşmıyor hayırlı olsun :)
Ultrason fotoğrafı atar mısın Canım merak ettim :)Teşekkürler canım :) darısı sizlerin başına umarım hepiniz ogrenirsiniz en kısa zamanda :)
Erkencikten öğrendin hayirli olsun ❤heyecan geçti mi biraz :))Teşekkürler canım :) darısı sizlerin başına umarım hepiniz ogrenirsiniz en kısa zamanda :)
İyi aksamlarKızlar iyi akşamlar
Eve gidemedim ki bi 30 dk ya atayım canım :)Ultrason fotoğrafı atar mısın Canım merak ettim :)
Durumlar biraz karışti canım ya hem iyi hem kötü haberler aldım tabi bin şükür bebeğim iyi :) darısı başına en kısa zamanda sağlıcakla inşallah :)Erkencikten öğrendin hayirli olsun ❤heyecan geçti mi biraz :))
Gördüm canim miyomun varmis bu sekilde doguran cok kisi var. insAllah sagsalim kavuşursun bebeğineDurumlar biraz karışti canım ya hem iyi hem kötü haberler aldım tabi bin şükür bebeğim iyi :) darısı başına en kısa zamanda sağlıcakla inşallah :)
Feeling07 erkek olacakmış canım yani bir küçük çıkıntımiz var bakalım yanılmıyorsa doktor :) biraz erken malum :)
Canım dur sakin ol
Ben bu drların bazılarını hiç anlamıyorum. Neden netleşmeden hemen kötüyü dillendiriyorlar ya
Canım dış gebelik değildir. Keseyi görmüşler. Yerinde görünmeseydi kese, hemen iğne falan yapıp düşük yapmanı sağlarlardı. Dış gebelik hemen belli oluyor. Boş gebelik ise ileri haftalarda netleşiyor. Ben geçen sene yaşadım canım. 10. Haftaya kadar bekledik. Sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha senin ki minnacık. Görünmemesi çok doğal. Hem de karından. Sen kötü düşünme canım. İyi olacak herşey
Normalde özel hastaneye gidiyorum nolur nolmaz diye devlet hastanesine kayıt açtırmaya diye gitmiştim. Benim ilk gebelik hiç bilgim de yoktu geç gebelik 6+1 karından baktı kesenin içi boş gebelik olabilir kendini hazırla tarzında konuştu elim ayağım titredi odasında. Ondan merak ettim kim ne zaman ultrasonda gördü diye. Canım ultrason resmin ne kadar güzel çıkmış maşallahelaine benes canım bak benim bugün kontrolüm vardı. Karından göremedi yine. Vajinal baktı. Ki 8. Haftadayız.
1,5 cm olmuşuz
Darısı sana canım. İnş sende göreceksin bebeği.
İnşallah canım bol kanamalı bir doğum olabilir dedi doktor normal doğum şimdi bile imkansız dedi doktor sezeryan içinde tam kesi yerine denk gelen büyük bir miyomum var ve çok hızlı büyüyorlarmış allah yardımcımız olsun hepimizin :)Gördüm canim miyomun varmis bu sekilde doguran cok kisi var. insAllah sagsalim kavuşursun bebeğine
kaşar peynirini nerden duydunuz .sade yağ pastörize peynirde daha çok kalsiyum var. Yani muz tamam ama kaşar sanmıyorumÖylemi o zaman normal benimde 9+0da 22 mmdi :) Aynı gidiyoruz muz ve kaşar baya gelişimine faydalıymış bebeğin :)
Hadi ya.Hic kuculmuyormuymus miyomlar agri kanama filan yapiyo muİnşallah canım bol kanamalı bir doğum olabilir dedi doktor normal doğum şimdi bile imkansız dedi doktor sezeryan içinde tam kesi yerine denk gelen büyük bir miyomum var ve çok hızlı büyüyorlarmış allah yardımcımız olsun hepimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?