- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Bana doktorum parol dışında ağrı kesici kullanma demiştiKizlar iyi aksamlar
disim sızliyor evde parol yok vermidon kullanabiliyor muyuz bilginiz var mi?
İnşallah canım benim :) darısı başımızagozun aydin ne guzel haberler almissin..hersey ayni sekilde guzelliklerle ilerler ins
Netten dr yorumlarina baktim parol vermidon minoset kullanabilirsiniz yaziyodu agri da gittikce artiyor 1 tane minoset yuttum insAllah sakıncası olmazBana doktorum parol dışında ağrı kesici kullanma demişti
İnternette sitelerde okudum ve doktorum söyledi peynirden daha çok yarıyormuş bebeğe. Yani muz ve kaşarı çok kişiden duydum hep bu ikiliyi söylüyorlar bebeğin gelişmesi için.Ç
kaşar peynirini nerden duydunuz .sade yağ pastörize peynirde daha çok kalsiyum var. Yani muz tamam ama kaşar sanmıyorum
Dr yorumuna bakman iyi olmuş canım. İstiyosan bi de prospektüsü okuNetten dr yorumlarina baktim parol vermidon minoset kullanabilirsiniz yaziyodu agri da gittikce artiyor 1 tane minoset yuttum insAllah sakıncası olmaz
Hic olmadi sadece herhangi bir araca binersem oluyor. Bu da beni bazen korkutuyor normal mi diyeAman sakın o bulantı o kadar kötü ki herkesten herseyden tiksintimoluyor. Gözlerin yuvasından çıkıyor. Çok şanslısınız bulantı yoksa
Prospektüsü yok p ile baslayan bi madde var o varsa icilebiliyormus diye okdum dr yorumlarından o da yukarda saydiklarimda varmisDr yorumuna bakman iyi olmuş canım. İstiyosan bi de prospektüsü oku
Ben de isim falan seyi de yok hic ya belki dedigin gibi ilerleyen zamanlar da olur. Hatta esim gecenlerde bi kac isim sayiyor bana kiz olursa su erkek olursa bu diye olmaz dedim begenmedim. Sonra o sordu bana dedim ki aklimda hic isim yok ya senin ilki kizsa erkek bekliyosunuzdur siz simdi ogrendinmi peki sen cinsiyetini ?Tabı kııı canımmmm suan ılk haftalardasın ya ondan ama ınsan sonra cok merak edıyor benım ıcınde kız erkek hıc farketmez ama ısmıyle sevmek ıstıyorum mesela kızım gostermemıstı teeeeee ayrıntılı ultrsnda gordum sen dusun oyuzden ben cok merak etmıstım
Çok geçmiş olsun ben 19 Temmuz'da kürtaj oldum sadece 2 regl dönemi korundum 3. Ay korunmayı bıraktım hamileyim şuan ilk bebeğiniz mi sizin de ? Zor bir durum ama Nasip değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş dedik biz hep :/Mrb arkadslar oncede yazmistim doktor dis gebeliktn felan şüpheleniyor diye. Cok şükür dis gebelik degildi fakat hamile oldugumu ogrendigim gunden bu yana kanamam oldugu icin ve kanamam durmadığı icin doktor icerde plasenta parcasi kalmstr dedi ve ben dun kürtaj oldum. Suan beta hcg takibindeyim bugun betam 46 cikti. Sifirlanana kadr takip etvek doktor. Kurtajdan hemen sonra gebe kalabilirmiyim. Daha once basinjza geldimi bu durum. Ve bu gebeligim tedavi ile olmustu. Acaba yine tedavimi gerektirir.
İyi madem canım bişey olmaz o halde gönlünü ferah tut. İnternete baktım şimdi gebeler rahatlıkla kullanabilirmişProspektüsü yok p ile baslayan bi madde var o varsa icilebiliyormus diye okdum dr yorumlarından o da yukarda saydiklarimda varmis
Yok canım erkek beklentım yok ya ben kız cocuk delısıyımBen de isim falan seyi de yok hic ya belki dedigin gibi ilerleyen zamanlar da olur. Hatta esim gecenlerde bi kac isim sayiyor bana kiz olursa su erkek olursa bu diye olmaz dedim begenmedim. Sonra o sordu bana dedim ki aklimda hic isim yok ya senin ilki kizsa erkek bekliyosunuzdur siz simdi ogrendinmi peki sen cinsiyetini ?
İkiside yok şuan şükür ama biri tam rahim ağzını kapatıyor biride yukardan ona baskı yapıyor iki yumruğunu birlestirmissin gini duruyorlar daha büyürse nolur bilmiyorum ama en fazla buyumeleri durur muş küçülmeye bahsetmedi hiç ki kaç yıldır benimleler hiç kuculmediler ne yazikkiHadi ya.Hic kuculmuyormuymus miyomlar agri kanama filan yapiyo mu
Normal cnm tabi kiHic olmadi sadece herhangi bir araca binersem oluyor. Bu da beni bazen korkutuyor normal mi diye
Yani İnan’ın ilk defa duydum ondan yaZdım . Bende aksine İzmir tulum ezine tüketiyorumİnternette sitelerde okudum ve doktorum söyledi peynirden daha çok yarıyormuş bebeğe. Yani muz ve kaşarı çok kişiden duydum hep bu ikiliyi söylüyorlar bebeğin gelişmesi için.
Bilmiyorumki hic 12 haftada falan mi ogreniliyor cinsiyet hayirlisi ne ise o olsun canim kizin kac yasinda ?Yok canım erkek beklentım yok ya ben kız cocuk delısıyımesımın vardır belkı hıc duymadım ama suan tum cevre oglun olcak dıyor neye dayanıyorlar bılmem
Oyuzden bana cok farketmez ama kızım kardesını kız olcak dıye dusunuyo neyse erkekse ona gore konusur anlatırım.
Suan nasıl ogreneyım daha 9 haftaya gırdık buda nazlıysa yandık vallahı :)))
Allah yardimcin olsun canim bebegini korusun sana bağışlasınİkiside yok şuan şükür ama biri tam rahim ağzını kapatıyor biride yukardan ona baskı yapıyor iki yumruğunu birlestirmissin gini duruyorlar daha büyürse nolur bilmiyorum ama en fazla buyumeleri durur muş küçülmeye bahsetmedi hiç ki kaç yıldır benimleler hiç kuculmediler ne yazikki
Benim ilk zamanlar sürec biraz zor ilerledi uzerimde ondan kalan bir tedirginlik var maalesef canimNormal cnm tabi ki
Yokk 12 bayaa erken genelde galıba 16 dan sonra dıye dusunuyorum ben bıraz daha geç öğrendım bacaklarını kapatıyordu :))Bilmiyorumki hic 12 haftada falan mi ogreniliyor cinsiyet hayirlisi ne ise o olsun canim kizin kac yasinda ?
Ne zaman gıdeceksın kontroleBenim ilk zamanlar sürec biraz zor ilerledi uzerimde ondan kalan bir tedirginlik var maalesef canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?