2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana doktorum parol dışında ağrı kesici kullanma demişti
Netten dr yorumlarina baktim parol vermidon minoset kullanabilirsiniz yaziyodu agri da gittikce artiyor 1 tane minoset yuttum insAllah sakıncası olmaz

Ç

kaşar peynirini nerden duydunuz .sade yağ pastörize peynirde daha çok kalsiyum var. Yani muz tamam ama kaşar sanmıyorum
İnternette sitelerde okudum ve doktorum söyledi peynirden daha çok yarıyormuş bebeğe. Yani muz ve kaşarı çok kişiden duydum hep bu ikiliyi söylüyorlar bebeğin gelişmesi için.

Ben de isim falan seyi de yok hic ya belki dedigin gibi ilerleyen zamanlar da olur. Hatta esim gecenlerde bi kac isim sayiyor bana kiz olursa su erkek olursa bu diye olmaz dedim begenmedim. Sonra o sordu bana dedim ki aklimda hic isim yok ya senin ilki kizsa erkek bekliyosunuzdur siz simdi ogrendinmi peki sen cinsiyetini ?

Çok geçmiş olsun ben 19 Temmuz'da kürtaj oldum sadece 2 regl dönemi korundum 3. Ay korunmayı bıraktım hamileyim şuan ilk bebeğiniz mi sizin de ? Zor bir durum ama Nasip değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş dedik biz hep :/

Yok canım erkek beklentım yok ya ben kız cocuk delısıyım esımın vardır belkı hıc duymadım ama suan tum cevre oglun olcak dıyor neye dayanıyorlar bılmem
Oyuzden bana cok farketmez ama kızım kardesını kız olcak dıye dusunuyo neyse erkekse ona gore konusur anlatırım.
Suan nasıl ogreneyım daha 9 haftaya gırdık buda nazlıysa yandık vallahı :)))

Hadi ya.Hic kuculmuyormuymus miyomlar agri kanama filan yapiyo mu
İkiside yok şuan şükür ama biri tam rahim ağzını kapatıyor biride yukardan ona baskı yapıyor iki yumruğunu birlestirmissin gini duruyorlar daha büyürse nolur bilmiyorum ama en fazla buyumeleri durur muş küçülmeye bahsetmedi hiç ki kaç yıldır benimleler hiç kuculmediler ne yazikki

Bilmiyorumki hic 12 haftada falan mi ogreniliyor cinsiyet hayirlisi ne ise o olsun canim kizin kac yasinda ?

Allah yardimcin olsun canim bebegini korusun sana bağışlasın

Bilmiyorumki hic 12 haftada falan mi ogreniliyor cinsiyet hayirlisi ne ise o olsun canim kizin kac yasinda ?
Yokk 12 bayaa erken genelde galıba 16 dan sonra dıye dusunuyorum ben bıraz daha geç öğrendım bacaklarını kapatıyordu :))

Kızım 3,5 yasında ınsallah aralarında 4yas bır ay falan olur yanı bu sekılde planlamıstım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…