Kaşar peynırıne neden bukadar takıldın? :) sonuc olarak zararlı degıl peynır kasar bende her turlusunu severım yıyorum merak ettım acıkcası? :)
Vayy koçum diyesim geldi
Oy çok tatlı maşalalh
sağlıklaa alın kucağınızaBen normal peynir yemedigim icin yiyorum.
Normalde kasar peynirde yemem.
Ama illa birini yemem gerekiyor bende bebegr yarayacak olani seciyorum kasari secerek.
Ve evet kizim 42.haftada dogdu ama simdi bebeğim erken alinacak kilolu olmasi avantaj olur benim icin. Yogurt yemem ama yiyorum.muz ayva elma.bebek iyi beslensin diye.
Gonlumuz gs den yana
Benim ultrasonu atsamda seninkiyle bi karsilastirsanBilmiyorum ama kontrası ve şekli iyi dedi bana fasulye tanesi gibi geldi
Hey masallah :) ben yararlı herseyı yedım ama 3200 52cm dogurdumKasar peyniri bende biliyorum.ilk gebeligimde de cok yemistim.alakasi var mi bilmem ama kizim 5 kilo dogdu.simdide yiyorum
Ben gebeligi gec ogrendim once gorunmedi uzunca bir sure gec dollenmeymis meger ondan dediler ilk 5. Haftada gordumBenim üç hastalıkken gördü birde hemen hafta tekrar baktı keseye tmm dedi herşey yolunda
Elimde yokki benim almadıkBenim ultrasonu atsamda seninkiyle bi karsilastirsan
Masallah
Ne kadar büyümüş :) esniyor mu orda :) hissediyor musun bebeği şu anda belirtilerin ne alemde :)
Böyle güclü kadinlari gormek bana da umut veriyor valla kaynanam simdiden cocuk olunca gezemezsin istediginde cikamazsin demelere basladi ben de dedim krese veririm gerekirse yine cikarim esimle de simdiden pazarlik yapiyorumBen kızım dogdugunda 3aylıkken ılk tatılıne gıtmıstıvalla 3,5 yasına geldı 7 kere tatil yaptık gezdıkkkk dınlendık bol bol foto cekıldık anı bırıktırdık...
Cocukla delılıkmı bence evet ınsallah ıkı de eve kapanmam
Bırıncı olmadan cocuk olunca gorucem senı dıyorlardı gördüler... sımdı ıkı olacak ıkıncıde goruceklermıs gorsunler bakalımanne olunca enerjı hem yerlere ınıyor hemde tepelere cıkıyor
Kaşar peynirine takılmadım . Burda duydum normaldede pek tüketmiyoruz .kaşar peynirini şaşırdım açıkçası.Kaşar peynırıne neden bukadar takıldın? :) sonuc olarak zararlı degıl peynır kasar bende her turlusunu severım yıyorum merak ettım acıkcası? :)
Ona neymiş şimdiden bunları konuşmak saçma :)Böyle güclü kadinlari gormek bana da umut veriyor valla kaynanam simdiden cocuk olunca gezemezsin istediginde cikamazsin demelere basladi ben de dedim krese veririm gerekirse yine cikarim esimle de simdiden pazarlik yapiyorum
Yok valla daha çok geziyorsun ben yurtdışı turuna çıkıcam mesela (inşallah )Böyle güclü kadinlari gormek bana da umut veriyor valla kaynanam simdiden cocuk olunca gezemezsin istediginde cikamazsin demelere basladi ben de dedim krese veririm gerekirse yine cikarim esimle de simdiden pazarlik yapiyorum
Aaaa tüh anlayan olur belki suraciga ilistireyim baksinlar sekli suklu duzgun mu diye ilk gordugumde boyle idi tabi bunun uzerinden epey gectiElimde yokki benim almadık
Iste beni kizdiracak ya yeni cocuk cikarilmaz o olmaz bu olmaz eski kafa kotu niyetli degildir asla nasil gorduyse onu soluyor sadece sanirimOna neymiş şimdiden bunları konuşmak saçma :)
Saglıklı olsun yeter kı Rabbım saglık problemı vermesın heryere gıder herseyı yaparsın.Böyle güclü kadinlari gormek bana da umut veriyor valla kaynanam simdiden cocuk olunca gezemezsin istediginde cikamazsin demelere basladi ben de dedim krese veririm gerekirse yine cikarim esimle de simdiden pazarlik yapiyorum
Ayy insallah ben de dusunuyorum ama 1 sene dolsun oyle hem bende anca toparlanirim hem maddi hem maneviYok valla daha çok geziyorsun ben yurtdışı turuna çıkıcam mesela (inşallah )
Aman valla şimdiden başladılar doğunca düşünemiyorum benIste beni kizdiracak ya yeni cocuk cikarilmaz o olmaz bu olmaz eski kafa kotu niyetli degildir asla nasil gorduyse onu soluyor sadece sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?