• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne kadar iyi bir adama denk gelmissiniz masallah simdi o senden daha heyecanlidir sanirim uzerine titriyodur dunya gercekten boyle iyi insanlarin hatrina donuyor
Iyi ki varlar iyi insanlar.ben dusunuyorum da esimin yaptiklarini yapmazdim mesela.
Uzerime pek titreyemiyor kizim kiskanacak diye korkusundan : ))

kızlar tansıyonda oynama olan varmı? Uc gundur 9/6 benım kafam sersemlesıyo normalım 10/7 okadar fark edıyo kı progestan yuzunden mı acaba ya
Benimde dün tansiyonum yükseldi. 13/9 oldu. Acile gittik. Doktor takip edelim duruma gore ilac kullanacaksin dedi.Şu an bile kafami kaldiramiyorum. Normalde hep duşüktur. Doktoruna bilgi ver istersen canim.

Benimde dün tansiyonum yükseldi. 13/9 oldu. Acile gittik. Doktor takip edelim duruma gore ilac kullanacaksin dedi.Şu an bile kafami kaldiramiyorum. Normalde hep duşüktur. Doktoruna bilgi ver istersen canim.
Bende oyuzden yazıp takıp edıyorum dr a haber vericem. Cok geçmiş olsunnn

Kızlar tansiyonu yüksek çıkan var mı?

Her randevuda tansiyonum ölçülüyor 157/88, 137/78 civarında çıkıyor tansiyonum şaşırıyorum bu duruma ve tuz yeme dedi hemşire :110:

Tuzsuz yemek yaptım zor olacak benim için
Benim dun yukseldi. 13/9 oldu. Takip edecegiz simdilik. Tuzsuz yemek yaptim bende ama zorla yedim.

Back
X