Benim anlamadığım bebeği gördü kalp atışını yanıp söndüğünü gördü bugün bebeğide göremediğini mi söylediHaftayla ilgili ilk doktorum hiçbirşey söylemıyor .
ikinci doktorum 5 gun geride demişti .
Ama kesenın içinde bebek görse belki böyle konusmazdı gibi geliyo . Senın o süreçte içinde bişeyler varmıydı ?
Benım gri bişey gözüküyor ama york sark dedi . Bebek göremıyorum dedi .
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
Topiğimizin ilk paşası geldi sağlıcakla büyüsün InşAllah
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
benimde sat göre 8+5 te sadece yolk sac vardı... bebeği bir hafta sonra gördükHaftayla ilgili ilk doktorum hiçbirşey söylemıyor .
ikinci doktorum 5 gun geride demişti .
Ama kesenın içinde bebek görse belki böyle konusmazdı gibi geliyo . Senın o süreçte içinde bişeyler varmıydı ?
Benım gri bişey gözüküyor ama york sark dedi . Bebek göremıyorum dedi .
şimdi öyle demesen iyiydi keşke öyle olsacanım hemen moralini bozma ben 7+5 de gittim sadece kese gözüktü. bebek yoktu ben de senin gibi evham yaptm ama seni doktorun çoık etkilemiş bence. 16 mm keseyd,i ve bebek görünmüyordu internetten baktım boş gebelik vs çok canım sıkıldı meğer geç döllenmeymiş hiç canını sıkma
peki geçen hafta bebeği gördü ve kalp atımını gördüyse bu hafta bebeği görmemesi ne demek? yani düşük mü yapmış oluyor anlamadımşimdi öyle demesen iyiydi keşke öyle olsa
daha öncesinde bebek görülmüş, kalp atışı da görülmüş güçlü değil denmişti.. hiç yokken sonradan oluşma farklı bir durum, varken gitmesi başka bir durum..
aa öyle mi canım ben bebeği gördüğünü daha önce bilmiyordum. direk gitti ama bebek çıkmadı sanmıştım ..şimdi öyle demesen iyiydi keşke öyle olsa
daha öncesinde bebek görülmüş, kalp atışı da görülmüş güçlü değil denmişti.. hiç yokken sonradan oluşma farklı bir durum, varken gitmesi başka bir durum..
aynen bende pek anlamadımpeki geçen hafta bebeği gördü ve kalp atımını gördüyse bu hafta bebeği görmemesi ne demek? yani düşük mü yapmış oluyor anlamadım
Canım Allah bir daha yaşatmasın. Bende ilk hamileligimde yasadim. Seni iyi anliyorum. Hamile kalabiliyorum diye kendimi motive etmeye çalismistim hep.Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Dualarım hep sizinle
Canim emin olmadan hiçbir islem yaptirma daha once gördün simdi goremediysen dusmus olmasi.ve kanaman olmasi gerekmez mi ? Bence baska bir dr a daha git olur da yine kötü sonuç alirsan dilerim en kisa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıklı bir evlada kavusursun ki sen ilk aydan kalmıştin hic sıkıntı etme yine kalirsin dualarim seninle.Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Dualarım hep sizinle
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyorduk şaşırttın hepimizi ne kadar zor olduğunu biliyorum ama hersey allahtan elimizden bişey gelmiyo bırakma kendini inş en kisa surede tekrar güzel haberlerini duyarız sabır sadeceKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Dualarım hep sizinle
Allahım hayırlı haberlerle gelmenı nasip etsın canımcanım öncelik olarak elbette başka doktorlardan fikir al mutlaka ama sonuç aynı olursa üzülme siz sağlıklı olun inşallah yine olur.Allah sabrını verir, yiyecek ekmeği yokmuş demek ki..bende çok üzüldüm,senin kontrolünün sonucunu bekliyordum merakla,benim de dualarım seninle olacak.ben de henüz bebeğimi ve kalp atışını görmedim.5+3 te keseyi gördük onu da çok zor alttan muayeneyle...pazartesi benimde muayenem var kalp atışı için Allah sağlıkla ve hayırla nasip etsin tez zamanda sana da hepimizi de canım.
Elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum canımKuzumm ben de gidecekti bi bakiyim napti derken kotu haberini gordum. Canin sagolsun.. fazla korunma da vermem demis yine de icin rahat etsin baska bir goz aletle bir daha bakilsin...
aynisini herkes yasiyor elbette uzulduk ama gececek. 2.ci gumbur gumbur gelecek.. hic canini sikma..
Sağol canım . Allahım evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasip etsın . Sağlıklı hamılelık süreçleriniz , kolay doğumlarınız olsun inşallah . Sizi takipte kalıcamGüzel haberlerini duymayı o kadar çok isterdim ki..
Bu yolda hep birlikte ilerlemek çok guzeldi..Ama eminim çok daha güzel günlerin olacak dualarım seninle
Evet geçen hafta zar zor bebeği ve ekranda yanıp sönen şeyi gösterdi . Ama bu hafta en az 5 dk uğraştı baktıı baktıı hiçbirşey göremedi . gri bişey vardı ama hiç hareket yoktu.Benim anlamadığım bebeği gördü kalp atışını yanıp söndüğünü gördü bugün bebeğide göremediğini mi söyledi
Sağol canım Allah razı olsunHakkında hayırlı olsun canım inş. en yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur...
bu ilk doktor yorumu olsaydı başka yerlere de git derdim ama son zamanlarda ki sürecini biliyorum en kısa sürede tekrar hamile olman dileğiyle...
Benım geç döllenme olasılıgı çok zor kıcanım hemen moralini bozma ben 7+5 de gittim sadece kese gözüktü. bebek yoktu ben de senin gibi evham yaptm ama seni doktorun çoık etkilemiş bence. 16 mm keseyd,i ve bebek görünmüyordu internetten baktım boş gebelik vs çok canım sıkıldı meğer geç döllenmeymiş hiç canını sıkma
Tamam canım Allah razı olsunCanım Allah bir daha yaşatmasın. Bende ilk hamileligimde yasadim. Seni iyi anliyorum. Hamile kalabiliyorum diye kendimi motive etmeye çalismistim hep.
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın insallah canım. Dualarim seninle. Iyi haberlerini alalim insallah canim.
Bu arada benim doktorumda ilk hamileliklerde olur deyip herhangi bir test yaptirmamisti.
Ben infertilite bölumu olan bir hastanede testlerimi yaptirdim ve kan pihtilasmasi cikti. Tabi yapsinlar diye 2 kere kaybim oldu demistim. Yoksa pek önemsemiyorlar.
Seninde aklinda bulunsun canim.
Başka doktora gidicem canım bu akşam .Canim emin olmadan hiçbir islem yaptirma daha once gördün simdi goremediysen dusmus olmasi.ve kanaman olmasi gerekmez mi ? Bence baska bir dr a daha git olur da yine kötü sonuç alirsan dilerim en kisa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıklı bir evlada kavusursun ki sen ilk aydan kalmıştin hic sıkıntı etme yine kalirsin dualarim seninle.
Allah razı olsun canımH E Canım senin güzel haberlerini almak için sabahtan girmiştim merak ettim seni.Gerçekten çok üzüldüm ,herşeyde vardır bir hayr.Hakkinda hayırlısı olsun arkadaşım.
Öyle canım Allah razı olsunH E Canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur ve bu durumu atlatmanı sağlar. doktor çok da bekletmiycekmiş hem. vucudun bunda hamileliğe hazırlandı bir sonrakinde ne yapacağını biliyor olacak ve inşallah çok sağlıklı sürecek. kendini bırakma herşeyde bizim bilmediğimiz bi hayır vardır
Canımm yazıyı okuyunca gözlerim doldu canım benim. Peki geçen sefer olumsuz konuşan doktor mu söyledi bunları. Vajinal bakmadan önce söylemesi değişik olmuş bence. Belki vajinal görünürdü. Bide belki geç döllenmedir canım hemen aldırma 10.haftaya kadar bekle belki sonradan olur. Bide o kadar hafta bulantı kusma belirtiler de yaşamıştın.Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Dualarım hep sizinle
Canım kan pıhlaşması olunca ne oldu peki. Yani pıhtılaşma olunca boş gebelik mi oluyoCanım Allah bir daha yaşatmasın. Bende ilk hamileligimde yasadim. Seni iyi anliyorum. Hamile kalabiliyorum diye kendimi motive etmeye çalismistim hep.
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın insallah canım. Dualarim seninle. Iyi haberlerini alalim insallah canim.
Bu arada benim doktorumda ilk hamileliklerde olur deyip herhangi bir test yaptirmamisti.
Ben infertilite bölumu olan bir hastanede testlerimi yaptirdim ve kan pihtilasmasi cikti. Tabi yapsinlar diye 2 kere kaybim oldu demistim. Yoksa pek önemsemiyorlar.
Seninde aklinda bulunsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?