Ay benim dönüyor bendede bi tek o var :) tansiyon problemleri yaşıyorum resmen :)İçiyorum canım ama genede oluyor, şimdi happy mom uygulamasındaki yazıları okudum bu haftanın belirtileri göğüste acıma baş ağrısı baş dönmesi ve canlı rüyalarmış. Baş dönmesi haricinde bütün belirtileri yaşıyorum :)
Ay tatlım teşekkürler :) şimdi seninle aynı gidiyor olacaktık ne güzel sat lar aynıydı bizim seninkide hemen yakalar umarım haftasını :)
kuzum benim çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun bende bu süreçten geçtim yıpratma kendini nolur metanetli ol ben ağladığımda doktorum ağlama sağlıklı bebekler kendini bırakmaz vücudumuzun savunma mekanizması devreye giriyor vücut atmaya çalışıyor demişti.. ne diyeyim gerçekten zor..Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
Offff üzüldüm canım ya ;işte ben en başından beri bu sayfada 12.haftaya kadar hastane kayıt yapıyor dedim,çoğu arkadaş da “yok öyle birşey “demişti.Peki hangi hastanede devam edeceksin?Gata’yı düşünürmüşüm?Ulaş Fidan hoca da riskli gebelik ile ilgileniyor.Beni kabul etmediler riskli gebelik için hafta sınırı 10 muş ne yazikki
Valla benim gönlüm herxaman kızdan yanaydi degissede degismesede üzülmem gerçi :) ilk çocuk sonuçta hiç farketmez sağlıklı olduktan sonra :)hayırlı olsun canım erkenden öğrenmişsin. çıkıntı kızda da olur erkekte de.. önemli olan çıkıntının açısı
İnşallah tatlım birşey kalmadı sonuçta :)fotoğraf eklemişisn gerçi şimdi gördüm ama ben çıkıntıyı farkedemedim.. ayyy darısı bana inşallah yaa görürürüm ben de bu hallerini
İnşallah tatlım hepimiz inşallah :)Maşallahcanim kocaman olmuş.
Saglikla kucagina al insallah.
Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin en kısa süredeSağol canım Allahım razı olsun .
Amin canım inşallah darısı başıniza:)Topiğimizin ilk paşası geldi sağlıcakla büyüsün InşAllah
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
Demekki herkes ayrı bir belirti yaşıyor :) canlı rüyalar görmüyomusun benim gördüğüm rüyalar gerçek gibi aynı:)Ay benim dönüyor bendede bi tek o var :) tansiyon problemleri yaşıyorum resmen :)
Özelde yapmiyolar hacettepeye almıyorlar gataya gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çok kapsamlı bir kadın doğum bölümü yok bugün zubeyde hanıma gittik eşimle haccettepe den olumsuz yorum alınca onlar bile emin olamadı kabul etsek mi diye ciddi anlamda sıkıntı varmış allah yardımcımız olsun bir kaç tanıdık sokacağız araya sanırım orda Doğum yapacağım çünkü başka bi yer kabul etmiyor eden yerler de garanti veremiyor hep şüpheli konuşuyor nolcak bilmiyorumOffff üzüldüm canım ya ;işte ben en başından beri bu sayfada 12.haftaya kadar hastane kayıt yapıyor dedim,çoğu arkadaş da “yok öyle birşey “demişti.Peki hangi hastanede devam edeceksin?Gata’yı düşünürmüşüm?Ulaş Fidan hoca da riskli gebelik ile ilgileniyor.
Onlar hep var bendeDemekki herkes ayrı bir belirti yaşıyor :) canlı rüyalar görmüyomusun benim gördüğüm rüyalar gerçek gibi aynı:)
oku canımKızlar nasılsınız?
Umarım herkes iyidir , benim doktor kontrolüm vardı gittim ve benim fındığın kalp atışlarını duydumçok şükür
Haftası uyumlu, herşeyiyle iyi dedi. Darısı bekleyenlerin başına
Birazdan kaçırdığım postları okumaya başlarım
Çok çok üzüldüm. Ne diceğimi bilemiyorum. Yolk kesesini görmüş doktor ama bebek nasıl oluşmadı çok şaşkınım. Benim 5+6da bebek göremedi doktor yolk kesesi gördü ama yolk kesesini görmemiz bebeğin oluşcağı anlamına geliyor boş gebelik olma ihtimali yok dedi. Senin biraz daha beklemeni istiyorum belki gerçekten geç döllenmedir inşallah akşam alttan bakar ve bebeği küçücükte olsa görür. Dua et akşama kadar herşey allahtan..Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Dualarım hep sizinle
Arlene esinberghamilelik ve bebek gelişimi ile ilgili kitap alan var mı? önerebileceğiniz bir kitap var mı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?