- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Allah yardımcın olsun canım benim ;ben sırf o yüzden (kabul etmedikleri için )3 tane Hastaneye kayıt açtırdım.Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hastane,hastane dolaştım.Keseyi farklı bir hastanede gördüm,kalp atışı farklı,tahlillerim farklı hastanelerde oldu.Gata’yı eledim bu süreçte.Eşimle birlikte gidiyoruz biz,bütün bölümler VIP konforunda ama kadın Doğum bölümünü hastanenin en kuytu köşesine atmışlar.Ve çok da kötü durumda.Odaları da çift kişilik ve odada lavabo yok.Koridora çıkman gerekiyor.Ben giderken eşim bile bana akıl erdiremedi.(konfora çok düşkünüm)En son eledim ben diyince de “Oh be “demişti.Özelde yapmiyolar hacettepeye almıyorlar gataya gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çok kapsamlı bir kadın doğum bölümü yok bugün zubeyde hanıma gittik eşimle haccettepe den olumsuz yorum alınca onlar bile emin olamadı kabul etsek mi diye ciddi anlamda sıkıntı varmış allah yardımcımız olsun bir kaç tanıdık sokacağız araya sanırım orda Doğum yapacağım çünkü başka bi yer kabul etmiyor eden yerler de garanti veremiyor hep şüpheli konuşuyor nolcak bilmiyorum
11.haftaya kadar beklesen baska bir doktor detayli usg alttan usg prof vs denesen.belki bos degildir kesenKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
Bebeği gördüm mü hiç?Ben de bebeğimi görmek istiyorum ama hiç göremedimDemekki herkes ayrı bir belirti yaşıyor :) canlı rüyalar görmüyomusun benim gördüğüm rüyalar gerçek gibi aynı:)
Kaşar peynirine takılmadım . Burda duydum normaldede pek tüketmiyoruz .kaşar peynirini şaşırdım açıkçası.
Sonucun olumsuz olursa da icini ferah tut ne olur.ben ilk bebegimi 6 aylilken kaybettim okurken seni o anki acimi hatirladim.hemen arkasindan cok saglikli bir gebelikle kizim geldi.Geçende bakmıştı canım . Kesın yıne bakar .
Allahım sabır versın yenı oldugu için üzgünüm ama alışırım inşallah.
Çok teşekkür ediyorum
Görmedim canım sadece bu sabah neden bilmiyorum kızım kızım diyerek uyandım :)Bebeği gördüm mü hiç?Ben de bebeğimi görmek istiyorum ama hiç göremedim
teşekkürler inceleyeceğim bunlarıArlene esinberg
Heidi e.murkoff
Sandee e.hathaway in
Bebegimkzi beklerken bizi neler bekler
Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler
Cocugunuz buyurken sizi neler bekler
Diye 3 kitabi var.kizimda cok faydasini gordum.
Elçin canim çok çok üzüldüm, hakkında hayırlısı neyse o olsun canım . Allah en yakın zaman da sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inan çok üzüldüm. Topikte güzel enerjisine inandığım ve hissettigih insanlardan biriydin. Allah o güzel gönlüne göre versin. İnsallah en yakın zaman da güzel haberlerle sağlıklı bir gebelikle aramıza dönersin. Duamdasın canımKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
3 yazar yazmis kitabi.3 kitapta cok faydali ve detayli olmasinin yani sira yalin bir dilde.tavsiye ederim kesinlikle.ben ilk ikisini bir arkadasima vermistim sonuncusu kalmis kutuphanemde : )teşekkürler inceleyeceğim bunları
canım yaaa gerçekten üzüldümmmmm ıcın cız ettı....vajınal bakmadı mı? Yanı geç dollenme olamaz mı? Benımde gerıde baya cunku baksa doktora gıdecekmıssın ıyıce emın ol hayırlısı neyse o olsunn canımBakmaya gerek yok dedi. Elimdeki cihaz son model bu evrede içerde bebek görmem lazımdı dedi . KEse var içinde azcık grilikte var ama bu evrede bu şekilde olmaz dedi .
7+5 şuan Sat a göre .
Akşam yıne başka doktora gözükcem .
Ama umudum kalmadı .
Çarşamba gunu giderim büyük ihtimalle bitirmeye
Canim cok cok uzuldum cok üzme kendini tamammi daha cok gencsin hem hayirlisi buymus demekkiKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Dualarım hep sizinle
Ay tatlım teşekkürler :) şimdi seninle aynı gidiyor olacaktık ne güzel sat lar aynıydı bizim seninkide hemen yakalar umarım haftasını :)
Bebege yeterli kan gitmiyor canim. Bos gebelik demek degil yani.Canım kan pıhlaşması olunca ne oldu peki. Yani pıhtılaşma olunca boş gebelik mi oluyo
Benim de randevum yarindi cok inaniyordum mutlu haberlerle gelecegine ayrica ekstra iki kat daha korkum olustu insallah bundan sonraki hamileliklerin cok cok saglikli gecer toparlanmaya calis hem beklemeyecekmissin de zaten cok sukur saglikli degildi ki olmadi oyle dusunmek lazim canimAllahım hayırlı haberlerle gelmenı nasip etsın canım
Elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum canım
Sağol canım . Allahım evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasip etsın . Sağlıklı hamılelık süreçleriniz , kolay doğumlarınız olsun inşallah . Sizi takipte kalıcam
Evet geçen hafta zar zor bebeği ve ekranda yanıp sönen şeyi gösterdi . Ama bu hafta en az 5 dk uğraştı baktıı baktıı hiçbirşey göremedi . gri bişey vardı ama hiç hareket yoktu.
Sağol canım Allah razı olsun
Benım geç döllenme olasılıgı çok zor kı
Ben adete 4 varken idrar testınde silik çizgiyi gördüm .
adetım 2 gun geçti betam 283 çıktı.
4+3 te ilk randevum vardı rahım kalınlaştı .
5+5 te keseyı gördük . İçinde yolk u da gördük .
6+5 te kalp atılı yok .
7+5 te kalp atışıda yok bebekde artık olması gerek buyuklukte değil .
Yanı senınkıyle farklı duruyor benımkı
Tamam canım Allah razı olsun
Ben ıkı uc tane kuru kayısı yıyorum cok ıyı gelıyor. Ikımızde aynı durumdayız bende 6.haftadan berı yatıyorum allah beterınden korusun ınsallah atlatırız.İyiyim çok şükür kuzum dünden beri bi kabızlık vardı ter döktüm resmen onuda sabah halletim. Dün ilk defa kustum çok kötü oldum korkuyorum devamı gelecek diye. Şimdiye kadar hiç kusmamıştım. Sanırım ilacın yan etkisi
Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyimAh canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki. O kadar bulantı kusma çilesi çektikten sonra bunların olması daha acı. Bak mesela normalde de ben kalp atışı bulantı yapar diye biliyodum yanlışmış demek ki. Akşamki doktora vajinal bakması için rica et bence. Bence de olsun aynen bekle bi hafta daha. Dua etcem senin için canım benim gönlünü oldukça ferah tutmaya çalış yapabildikçe çok zor biliyorum
En dogrusunu yaparsin canim cok onemli bir karar emin olmadan islem yapmamak gerek Allah yardımcın olsunBaşka doktora gidicem canım bu akşam .
Ondan sonra beklicem 1 hafta daha sonra aynı devam ederse kürtaj olurum buyuk ıhtımalle . İstersen hapta verebılrıım dedi . Artık o zamana kadar karar verırım hapla bazen tam düşmeyebiliyormuş..
Lekelenmem oldu sadece ondan sonra progestan verdı . Kullandıktan sonra oda geçti .
Anladım canım. Zor durummuş. Sizin ilk gebelik ondan mı bitmiş öyle mi dediler. Ben hiç baktırmadım ama baktırsam iyimiş bak. Bende çok sağlık sorunu çıkar hep çünkü. Sağlıklı bebek dünyaya getirmek büyük mucize görünüyo gözüme şimdiBebege yeterli kan gitmiyor canim. Bos gebelik demek degil yani.
Pıhtılaşma sorunu olup saglikli bebek dunyaya getiren cok anne var. Hangi gende olduguda önemli cunku.
Bir tanidigim 6. ayında kasığında bir sertlik farkediyor ve yapilan testte pihtilasma cikiyor. O zamana kadar bebek gayet saglikli buyumus.
Kuzu herkesin hamilelik süreci çok farklı;ben buzdolabının kapısını bile açamıyorum son 3 gündür yemek yapabiliyorum.Ne güzel ki bulantı yaşamadınKalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?