2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah yardımcın olsun canım benim ;ben sırf o yüzden (kabul etmedikleri için )3 tane Hastaneye kayıt açtırdım.Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hastane,hastane dolaştım.Keseyi farklı bir hastanede gördüm,kalp atışı farklı,tahlillerim farklı hastanelerde oldu.Gata’yı eledim bu süreçte.Eşimle birlikte gidiyoruz biz,bütün bölümler VIP konforunda ama kadın Doğum bölümünü hastanenin en kuytu köşesine atmışlar.Ve çok da kötü durumda.Odaları da çift kişilik ve odada lavabo yok.Koridora çıkman gerekiyor.Ben giderken eşim bile bana akıl erdiremedi.(konfora çok düşkünüm)En son eledim ben diyince de “Oh be “demişti.
Zekai Tahir (Büyük Doğum )kesinlikle gitme.13,14 yaşında Suriyeliler Doğum yapıyor,hastane Suriyeli dolu.Allah korusun her türlü hastalık onlarda (Ben geçen sene bir grip oldum,1 ay sürdü )

11.haftaya kadar beklesen baska bir doktor detayli usg alttan usg prof vs denesen.belki bos degildir kesen

Geçende bakmıştı canım . Kesın yıne bakar .
Allahım sabır versın yenı oldugu için üzgünüm ama alışırım inşallah.
Çok teşekkür ediyorum
Sonucun olumsuz olursa da icini ferah tut ne olur.ben ilk bebegimi 6 aylilken kaybettim okurken seni o anki acimi hatirladim.hemen arkasindan cok saglikli bir gebelikle kizim geldi.

H E geçmiş olsun demek için akşamı bekleyeceğim. geçen sefer de bu doktor moralini bozmuştu diğer doktor olumlu şeyler söylemişti. yine aynı şeyin olmasını ümit ediyorum. senin için dua edeceğim.

Arlene esinberg
Heidi e.murkoff
Sandee e.hathaway in
Bebegimkzi beklerken bizi neler bekler
Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler
Cocugunuz buyurken sizi neler bekler
Diye 3 kitabi var.kizimda cok faydasini gordum.
teşekkürler inceleyeceğim bunları

Elçin canim çok çok üzüldüm, hakkında hayırlısı neyse o olsun canım . Allah en yakın zaman da sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inan çok üzüldüm. Topikte güzel enerjisine inandığım ve hissettigih insanlardan biriydin. Allah o güzel gönlüne göre versin. İnsallah en yakın zaman da güzel haberlerle sağlıklı bir gebelikle aramıza dönersin. Duamdasın canım

Reactions: H E
canım yaaa gerçekten üzüldümmmmm ıcın cız ettı....vajınal bakmadı mı? Yanı geç dollenme olamaz mı? Benımde gerıde baya cunku baksa doktora gıdecekmıssın ıyıce emın ol hayırlısı neyse o olsunn canım

Canim cok cok uzuldum cok üzme kendini tamammi daha cok gencsin hem hayirlisi buymus demekki

Ay tatlım teşekkürler :) şimdi seninle aynı gidiyor olacaktık ne güzel sat lar aynıydı bizim seninkide hemen yakalar umarım haftasını :)

Evet canım aynı olacaktık :) aradaki farklı biraz kapattı ama hala 10 gün var .. sağlıklı olsunda önemli değil açıkçası:)

Canım kan pıhlaşması olunca ne oldu peki. Yani pıhtılaşma olunca boş gebelik mi oluyo
Bebege yeterli kan gitmiyor canim. Bos gebelik demek degil yani.
Pıhtılaşma sorunu olup saglikli bebek dunyaya getiren cok anne var. Hangi gende olduguda önemli cunku.
Bir tanidigim 6. ayında kasığında bir sertlik farkediyor ve yapilan testte pihtilasma cikiyor. O zamana kadar bebek gayet saglikli buyumus.

Benim de randevum yarindi cok inaniyordum mutlu haberlerle gelecegine ayrica ekstra iki kat daha korkum olustu insallah bundan sonraki hamileliklerin cok cok saglikli gecer toparlanmaya calis hem beklemeyecekmissin de zaten cok sukur saglikli degildi ki olmadi oyle dusunmek lazim canim

Ben ıkı uc tane kuru kayısı yıyorum cok ıyı gelıyor. Ikımızde aynı durumdayız bende 6.haftadan berı yatıyorum allah beterınden korusun ınsallah atlatırız.

Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim

En dogrusunu yaparsin canim cok onemli bir karar emin olmadan islem yapmamak gerek Allah yardımcın olsun

Anladım canım. Zor durummuş. Sizin ilk gebelik ondan mı bitmiş öyle mi dediler. Ben hiç baktırmadım ama baktırsam iyimiş bak. Bende çok sağlık sorunu çıkar hep çünkü. Sağlıklı bebek dünyaya getirmek büyük mucize görünüyo gözüme şimdi

Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim
Kuzu herkesin hamilelik süreci çok farklı;ben buzdolabının kapısını bile açamıyorum son 3 gündür yemek yapabiliyorum.Ne güzel ki bulantı yaşamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…