- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Bilmiyorum nasıl anlaşıldığını ,benim ki en başından beri hep sol taraftaydı.Doktorlar zaten daha erken cinsiyet tahmininde bulunabiliyorlar.Özellikle Nub teorisine göre;ama kız bebeklerde aldırma oranı çok yüksek olduğu için paylaşmıyorlar.Özellikle devlet hastaneleri 16.haftadan önce paylaşmıyor.Ama senin ki zaten çok yeni;nerdeyse 1 ay var aramızdaSag kese mi sol kese mi oldugunu doktormu soledi ki nasil anlasiliyor o
52 ile hamile aldim daha basindayim ve suan 54.5 oldum bile bilmiyorum ne olacakBende hiç iştah yok hala. Tartılmadım ama bişey yiyemediğim için kesin zayıflamışımdır zaten 49 la gebe kaldım
Seninle bütün üzüntü ve korkularini paylasdim resmen neden bilmiyorum umarim en kisa zamanda saglikli bir bebisin olacak canim uzulmemeye calis dedigin gibi her serde bir hayir vardirBu akşam 2. Doktora gidemedim maalesef tahmın edersiniz çok üzgünüm .
Eşim biraz toparlan dedi . Hafta içi 2 3 doktora daha göüzkücez riskli gebeliklerle ilgili .
Kafamda bitirmiş sayılırım ama işte hep bi his ya kalbi atıyosa diyo bunu susturmanın en güzel yanı birkaç dpktor önerisi daha .
Şuan içinde oldugum en kötü durumda hamilelik belirtilerimin hale tam gaz devam etmesi .
Olmadıgını bile bile bunuda çekmek azap veriyor..
Bide sanırım kürtajdan çok korkuyorum .
Allahıma hamd olsun yine erken farkedildi diyorum . Ya biraz daha buyuseydı kalbını cinsiyetini bilseydim .
Sanırım ozaman toparlanmam daha zor olurdu .
Şuan çok zor olsa da her şerde bir hayır vardır demeye çalışıyorum ..
Cinsiyetten cok degilde aslinda merak ettim sadece nasil biliyorsunuz kese ne tarafta diye yani atiyorum tek bir kasiktami agri oluyor surekli gibiBilmiyorum nasıl anlaşıldığını ,benim ki en başından beri hep sol taraftaydı.Doktorlar zaten daha erken cinsiyet tahmininde bulunabiliyorlar.Özellikle Nub teorisine göre;ama kız bebeklerde aldırma oranı çok yüksek olduğu için paylaşmıyorlar.Özellikle devlet hastaneleri 16.haftadan önce paylaşmıyor.Ama senin ki zaten çok yeni;nerdeyse 1 ay var aramızda
Ben 5.haftamda keseyi görmek için doktora gittiğimde doktor söyledi.Sol tarafta dedi,daha sonraki ultrasonlarımda da hep sol taraftan bakıldı.Ultrasyon aleti ile tek bir noktaya bastırınca,ordan anlayabilirsin ya da doktoruna sor hangi tarafta diye ya da mesela benim sol kasık tarafımda sertlik var öyle de hissedebiliyorum.Sen keseyi görmek için doktora gittin mi ?Cinsiyetten cok degilde aslinda merak ettim sadece nasil biliyorsunuz kese ne tarafta diye yani atiyorum tek bir kasiktami agri oluyor surekli gibi
hamilelik ve bebek gelişimi ile ilgili kitap alan var mı? önerebileceğiniz bir kitap var mı hanımlar
Kızlar Ankara'da olupta liv hospitalden paket alan oldu mu ? Ya da hangi hastanede takiptesiniz.
Ay bugün bende öyle hissettim canım bak sincan koruda kötü şeyler duydu eşim dedin ama doktorlari iyi gerçekten beğenen çok insan var ve senin bütçen dahilinde ve yenidogan yoğun bakımı filanda var ucuz olan hastanelerde örneğin bilgide yok başka hastaneye gönderiyorlar çocuğu anormal bi durumda bunlar da önemli yinede bi ara derim ben :)
Canım merakla bekliyoruz seni keşke gitaeydin ama dinlenmişsin o da iy olmuş dediğin gibi en azından ilerlemeden yaşadın bunu ve gerçekten bebek sağlıksızsa şimdiden böyle olması da iyi her şerde vardır bi hayır öyle düşün... yne de başka doktora mutlaka gitBu akşam 2. Doktora gidemedim maalesef tahmın edersiniz çok üzgünüm .
Eşim biraz toparlan dedi . Hafta içi 2 3 doktora daha göüzkücez riskli gebeliklerle ilgili .
Kafamda bitirmiş sayılırım ama işte hep bi his ya kalbi atıyosa diyo bunu susturmanın en güzel yanı birkaç dpktor önerisi daha .
Şuan içinde oldugum en kötü durumda hamilelik belirtilerimin hale tam gaz devam etmesi .
Allahıma hamd olsun yine erken farkedildi diyorum . Ya biraz daha buyuseydı kalbını cinsiyetini bilseydim .
Benim de hep sol tarafım sızlıyor ilk öğrendiğimden beri ara ara sancı giriyorCinsiyetten cok degilde aslinda merak ettim sadece nasil biliyorsunuz kese ne tarafta diye yani atiyorum tek bir kasiktami agri oluyor surekli gibi
Hadi inş :)Bence kızzzz
Hadı bakalım tutacak mı:)))
Yok kuzum daha perşembe günü gittim dra. Bebek büyümüş ama hala kanama alanları varmış. Dinlenmiyor musun dedi dr. Ki cidden dinlenemiyorumAyy ayy Maşallah kuzum ya ,düşük tehliken geçti mi ?Bana da kız gibi geldi.Senin için de ne güzel olur.Oğlun vardı ,kızın olur bir de
Canım çok üzüldümBu akşam 2. Doktora gidemedim maalesef tahmın edersiniz çok üzgünüm .
Hiç başıma gelmedi ama enfeksiyondur bence. Yanma olmasa da yapamaman normal değil. Dr a git canım.Kızlar benim bi sorunum var yarımcı olun nolur yoksa deliricem geceleri tuvaletim geliyor ama yapamıyorum az bişi yapıyorum kesiliyor bekliyorum 10 dk damla damla yapıyorum ama tamamını boşaltamıyorum yanma ağrı vs yok ne dir bu şimdi gündüzleri yok çok aşırı sıkışırsam bir iki defa oldu ama hep gece oluo bu hamilelikten mi doktora gitmem lazım mı bi deyiverin bana
Oyle deme canim ya Allah in izniyle guzel guzel kolay kolay doguralim hepimizÇok eskiden bu kadar bakmazdım yani telefona eşim yinemi kadınlar klubu der hale geldi meselasağlıkla doguralimda inşallah bebi örnek almayın siz benimki kötü doğum olacak %95 :) sizinkiler iyi geçer umarım :)
De mi bebislere hic belli olmuyor zamansız cikip geliyorlar ya da halatla cekmek gerekiyorKız kimin önce doğurcağı belli olurmu :)) Benim arkadaşım 42. Haftasında doğurdubaşka bi arkadaşımda geçenlerde 35. Haftasında doğurdu. Sağ sağlim zamanında doğarlar inşallah
Hamilelikte rahim idrar kesesine baski yaptigi icin idrarin varmış gibi hissetmeye sebep oluyormus canim yanma agri yoksa oyledir benceKızlar benim bi sorunum var yarımcı olun nolur yoksa deliricem geceleri tuvaletim geliyor ama yapamıyorum az bişi yapıyorum kesiliyor bekliyorum 10 dk damla damla yapıyorum ama tamamını boşaltamıyorum yanma ağrı vs yok ne dir bu şimdi gündüzleri yok çok aşırı sıkışırsam bir iki defa oldu ama hep gece oluo bu hamilelikten mi doktora gitmem lazım mı bi deyiverin bana
Tabiki cikabilir Allah gönlüne gore versinBugün doktor kontrolüm var rüyamda ultrosonda bebeğimi gördüm erkeğe çok benziyordu doktora sordum güldü. Çok tatlıydı ama kız istediğim için bilinçaltım mı acaba tersine çıkar mı
Ruyalar arka arkaya geliyor :)) insan ruyasind gorunce bile bi mutlu oluyor de miAllllaaahhııımm rüyamda bebeğimi gördüm çok tatlıydı. Tosun gibi bi oğlankucağımda zor taşıyorum. Gözünün de biri turkuaz mavi biri gri mavi. Allahım sen nasıl güzel bi mucizesin diye seviyodum onu
amanın takvimde yazana bakın hele
Doğru diosun canım hangi doktora gideyim acaba önce kendi doktoruma söyliyim o yönlendirsin beni en iyi siHadi inş :)
Yok kuzum daha perşembe günü gittim dra. Bebek büyümüş ama hala kanama alanları varmış. Dinlenmiyor musun dedi dr. Ki cidden dinlenemiyorumProtestan a devam dedi. Ama sancım çoğaldı son iki gecedir. Şimdi 10 Kasım törenine gidiyorum. Oradan yine dra gidicem. İnsan merak ediyor tabi ama önce iyi olsunlarda. Ama kız olursa sevinirim tabi :)))
Senin minnak nasıl?
Canım çok üzüldümAllah yardımcın olsun. Olacağın önüne geçilmiyor maalesef.
Hiç başıma gelmedi ama enfeksiyondur bence. Yanma olmasa da yapamaman normal değil. Dr a git canım.
Ya inş çok sinir bozucu bi durum yıldım remen uykum bile kaçıo yapamayıncaHamilelikte rahim idrar kesesine baski yaptigi icin idrarin varmış gibi hissetmeye sebep oluyormus canim yanma agri yoksa oyledir bence
MasaAllah MasaAllahGittim canim. Hersey yolunda sukur. Hatta tomurcuk gibi olan kollarini oynatiyordu. Bacaklarida belirginlesmeye baslamis. Doktor bakin size el salliyor dedi.
Gitmeden cok hafif kirmizi leke geldi bende iyice streslendim ama simdi rahatim. Kalbide guzel atiyordu. Bu haftalarda karin agrisi normalmis.. Lekeyide takmamam gerektigini soyledi. Bazen bi damar catlaya biliyormus, rahim buyuyormus, plasenta yerlesiyormus veya cinsellikten dolayi kasilmalardanda olabilir dedi.. Haftaya persembe yine randevum var insallah hersey yolunda olur yine...
Sende takma bence. Bebeklerimiz insallah saglicakla buyuyecekler
Kontrolun ne zaman canim uzaksa dr unla iletisime geç sorYa inş çok sinir bozucu bi durum yıldım remen uykum bile kaçıo yapamayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?