HosbuldummmmHoşgeldin aramıza :)
En baştan beri erkek. Hiç kız kıyafeti bakmıyorum kız ismi düşünmüyorum ama Allah bilir kısmet neyse görücez bakalımRuyalar arka arkaya geliyor :)) insan ruyasind gorunce bile bi mutlu oluyor de misenin gönlünden ne geciyor
Allah gönlüne gore versin canimEn baştan beri erkek. Hiç kız kıyafeti bakmıyorum kız ismi düşünmüyorum ama Allah bilir kısmet neyse görücez bakalım
Hosgeldin canim dua topiginde tanidim seni:)Merhaba Allah izin verirse bende haziran annesiyim aranıza alirmisiniz
Pazartesi canımKontrolun ne zaman canim uzaksa dr unla iletisime geç sor
oğlum sağdaydı, bir kaybım oldu oda sağdaydı şimdiki bebişim yine sağda@Furha63 bende aksıne kızımı ilk solda hıssetmıstım:) bende sag erkek sol kız bılıyorum
oğlum hep sağdaydı 9 ay boyuncaAyy inanmıyorum,aramızda 1 gün var ama senin karnın çıkmış.Karın meselesine hiç takılma,benim arkadaşımın karnı aynı erkek bebek karnıydı.Hiç kg almadı,arkadan hamile olduğu hiç belli olmuyordu.Sadece önünde top gibi karnı vardı ama kızı oldu.
Ben tatlı-ekşi aşermeleri ve karına inanmıyorum.
Kesen hangi tarafta;benim ki sol tarafta bana doktorum erkek bebek solda olur dedi
Keşke sorsaydım değer kaç diye ama ne olduğunu bile bilmezken aklıma gelmedi . Dahiliyeye gir sonuçlara bi bakalim dedi yazmadı ilaç bilmiyorum aldım randevu 9 gün sonraya bulabildim bakalim hayır olsun sağlıklı olsun ı sallahBende tiroid 4 çıktı doktorum ilaç verdi her ay kan verecegim takip edeceğiz.. 2,5 altında olmaliymis hamilelikte...
Sana da degeri düşürmek için ilaç vermeliydi..
ilaçla kontrol altına alınıyor..
Bebeğe zararı var deniyor ama bana doktorum bu değerle sagliksiz bir bebek olmaz merak etme dedi. 8-9 olunca kritik gibi biraz..
İçini ferah tut biran önce doktora git ilaca başlarsın.
Benimde bir gece öyle olmuştu canım biliyorum çok zor bir durum ama geçti benimki. Senin ne zamandır devam ediyor? Çok sık çıkınca böyle olabiliyormuş.Kızlar benim bi sorunum var yarımcı olun nolur yoksa deliricem geceleri tuvaletim geliyor ama yapamıyorum az bişi yapıyorum kesiliyor bekliyorum 10 dk damla damla yapıyorum ama tamamını boşaltamıyorum yanma ağrı vs yok ne dir bu şimdi gündüzleri yok çok aşırı sıkışırsam bir iki defa oldu ama hep gece oluo bu hamilelikten mi doktora gitmem lazım mı bi deyiverin bana
Uykuyu çok seven ben;geceleri 4 defa lavaboya gidiyorum.Sen Üroloji doktoruna bir görüm.İdrar tahlili ister,idrar yollarında enfeksiyon filan olabilir.Etraftan Maydonoz suyu iç,geçer filan derlerse sakın içme,maydonoz düşüğe neden oluyor(Allah korusun )Ya inş çok sinir bozucu bi durum yıldım remen uykum bile kaçıo yapamayınca
Bu testleri kacinci haftada yapiolar ki acaba
Keşke sorsaydım değer kaç diye ama ne olduğunu bile bilmezken aklıma gelmedi . Dahiliyeye gir sonuçlara bi bakalim dedi yazmadı ilaç bilmiyorum aldım randevu 9 gün sonraya bulabildim bakalim hayır olsun sağlıklı olsun ı sallah
Ozaman dedıgım dogruoğlum sağdaydı, bir kaybım oldu oda sağdaydı şimdiki bebişim yine sağda
İdrar yolu enfeksiyonun var mı acabaKızlar benim bi sorunum var yarımcı olun nolur yoksa deliricem geceleri tuvaletim geliyor ama yapamıyorum az bişi yapıyorum kesiliyor bekliyorum 10 dk damla damla yapıyorum ama tamamını boşaltamıyorum yanma ağrı vs yok ne dir bu şimdi gündüzleri yok çok aşırı sıkışırsam bir iki defa oldu ama hep gece oluo bu hamilelikten mi doktora gitmem lazım mı bi deyiverin bana
Ay içimi rahatlattın kuzum çok teşekkür ederim Allah bize bağışlasın inşGittim canim. Hersey yolunda sukur. Hatta tomurcuk gibi olan kollarini oynatiyordu. Bacaklarida belirginlesmeye baslamis. Doktor bakin size el salliyor dedi.
Gitmeden cok hafif kirmizi leke geldi bende iyice streslendim ama simdi rahatim. Kalbide guzel atiyordu. Bu haftalarda karin agrisi normalmis.. Lekeyide takmamam gerektigini soyledi. Bazen bi damar catlaya biliyormus, rahim buyuyormus, plasenta yerlesiyormus veya cinsellikten dolayi kasilmalardanda olabilir dedi.. Haftaya persembe yine randevum var insallah hersey yolunda olur yine...
Sende takma bence. Bebeklerimiz insallah saglicakla buyuyecekler
Bana kese rahim orta üstünde dedi ben ne olcamSağ kese kız,sol kese erkek kalp atışı 140’ın altı erkek,140 üzeri kız demişti
3 arkadaşımda teori doğru çıktı.Kız kardeşimin soldaymış erkek,iki arkadaşımın da sağ da kızları oldu
ne dediydin guzumOzaman dedıgım dogru
Soldaydı kızım dedım :) cok emınım hatta soldan hareket ettı :) oyuzden oyle dedım bende sag erkek bılıyorumne dediydin guzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?