- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Allah yardımcın olsun canım doktoruna bit danış istersen kötü bir şey yoktur ama rahatsız ediyor insanıEwet canım çok aşırı sık çıkıyorum 3 günden beri var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım doktoruna bit danış istersen kötü bir şey yoktur ama rahatsız ediyor insanıEwet canım çok aşırı sık çıkıyorum 3 günden beri var
Bende var enfeksiyon, ağrı yok , sizi yok arada bir sanki bıçak saplanıyor kasıklarıma ...Yok canım tahlillerde çıkmadı tabi sonradan oldutsa bilmiyırum ama enfeksiyon olsa yanma ağrı olması gerekmez mi
Canım bel ağrısı bende de var eğilemiyorum bilekizlar 3 gundur belim agriyor oturup kalkarken bugun igneye gittigimde sordum bebek yerlesiyodur buyuyordur dedi
Aynen bende canım biraz yürüyeym nefes nefeseyim ki normalde çok yürüyen bi insanımKızlar bu çabuk yorulma normal mi ne yapsam nefes nefese kalıyorum çok basit işlerde bile
Bakalım nolcakBenimde ayni![]()
Ben geçmiyorum canım çantamı eşime veriyorum o geçiriyor ben yandan giriyorum güvenlikler biraz bakıyorlar ama yapcak bir şey yokArkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
Ben geçmiyorum canım çantamı eşime veriyorum o geçiriyor ben yandan giriyorum güvenlikler biraz bakıyorlar ama yapcak bir şey yok
Ben keseyi gördüm evet sormak aklima gelmedi amaBen 5.haftamda keseyi görmek için doktora gittiğimde doktor söyledi.Sol tarafta dedi,daha sonraki ultrasonlarımda da hep sol taraftan bakıldı.Ultrasyon aleti ile tek bir noktaya bastırınca,ordan anlayabilirsin ya da doktoruna sor hangi tarafta diye ya da mesela benim sol kasık tarafımda sertlik var öyle de hissedebiliyorum.Sen keseyi görmek için doktora gittin mi ?
Canim benim randevu iptal pazartesi gidicem haber vereyim dedim.Haber ver![]()
Onlarin bir zarari yok canim metal dedektoru. Cantamizi koydugumuz cihaz zararli x ray. Cantaya yapisiyor zararli isinlar ama yapacak bisey yok her yerde mecburen geciyoruzArkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
Not aldim gittigimde soracagim canim mutlakaGebelik sonrası onemli olan. Doktorun ister zaten tüm tahlilleri.
Gebelik öncesi benim tiroid 2.85 dı mesela gebelikle 4 oldu ilaç kullanmam gerekti.
Ben gecmiyorum canim rahatsizliginiz mi var diyolar evet diyorum sıkıntı olmuyor. Ne olur ne olmazBende öyle yapıyorum ama garip garip bakıyorlar hatta birisi zararı yok dedi ama yinede geçmedim.
Zararı var maalesef annem kanser tedavisi gördü doktorun uyardığı konular arasında bu xraylerde vardı. İstedikleri kadar baksınlar bebeklerimiz her şeyden önemli :))Bende öyle yapıyorum ama garip garip bakıyorlar hatta birisi zararı yok dedi ama yinede geçmedim.
TSH canim. T3 , T4 VE TSH degerlerine bakiliyo ve ona gore ilac kullaniyosun.Bu tiroid hormonunun adi tahlilde ne diye geciyor
Daha iyi olmuş benceCanim benim randevu iptal pazartesi gidicem haber vereyim dedim.
Saol canım söylicem ben ağrı yapar diye düşünmüştüm yüksek ihtimal enfeksiyon ozmanaBende var enfeksiyon, ağrı yok , sizi yok arada bir sanki bıçak saplanıyor kasıklarıma ...
Sende doktorundan bir daha tahlil isteyebilirsin
Ben geçmiyorumArkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
normal canim ben de oyleyim acayip uyku basiyo yoruluyorum.Kızlar bu çabuk yorulma normal mi ne yapsam nefes nefese kalıyorum çok basit işlerde bile
Asillik akıyor resmen