2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla canım çekiyorsa yiyiyorum. Dün temizliğe gelen ablada sakın yeme çok canın çekiyorsa yala dedi Abartmadığım sürece ben zorlamıyorum yiyiyorum valla
Millet sigara iciyor ya ki bende ogrenince zor bela biraktim cips onun yaninda masum kalir

Reactions: BYV
Ben aliekspresten alirim sanirim canim bide ilk etapta ne alinmali cocuk ve anne icin tecrubeliler bir yazsin ya ben hic bilmiyorum.
Aynen canım ya.. Ben de hiç bilmiyorum emzik biberon alırken neye dikkat edilmeli. Neler alınmalı.. Kıyafet oda vs zevke göre alınır da böyle şeyleri hiç bilmiyorum

Aman allahım bu nedir yaa çok güzelmiş ilk defa gördüm ama bende alırım bundan
Çok tatlı demi :) Ben biraz instagramda fazla takılıyorum hep araştırıyorum böyle şeyleri o yüzden gördüğüm beğendiğim çoğu şeyleri alasım geliyor :)

Millet sigara iciyor ya ki bende ogrenince zor bela biraktim cips onun yaninda masum kalir
bende acayip cips meraklısıyım cipsi anneye kilo yapar yağ yapar diye diyorlar ama doğrudan bebeğe zararı yok diye okudum ki şu devirde yediğimiz sebze meyvede bile o kadar hormon ilaç var ki kimse %100 sağlıklı besleniyorm diyemez zaten :/

Kızlar bebek arabasını sipariş ettim az önce resmen inşallah iyi bir iş yapmışımdır
İyidir iyihadi bakalım güzel güzel kullanmak nasip etsinnasıl birşey aldın ve neden tercih ettin düşünce ve tecrübeleri biriktirelim bizde alırken ona göre bakalım

canım benim kızımda hep öne gitti karnım sipsivri
erkek mi diye sorardı her gören :))
gerçekten yapıya göre değşiyor
maaşAllah size :)
En doğru sonucu doktor söylicek zaten nerden bir teori geliştirsek tersi çıkabiliyor :)) Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım :)

Reactions: BYV
Aynen canım ya.. Ben de hiç bilmiyorum emzik biberon alırken neye dikkat edilmeli. Neler alınmalı.. Kıyafet oda vs zevke göre alınır da böyle şeyleri hiç bilmiyorum
Ben ilk emzik ve biberon aldım.Ben Philips Avent aldım.Anne memesine en yakın biberon Philips Aventteydi.Yeni doğan için damlalıklı şeklinde aldım.Birden çekince hepsi gelmiyor,damla damla geliyor.Böylece biberona da alışmıyor.Ben hastane çantama da koyucam,hastaneye de götürücem.En azından sütüm filan gelmezse,biberon ile veririm.

yok canım belli ya ama kilonda yok belliki sabahları dümdüz olup sonradan şişince yediklerimizden falan oluyor benimde sabah düz biletler yiyorum fırtlıyor
Evet canım akşama doğru iyice şişiyor şuan mesela baya 5 aylık göbeğim var :)) Çok heyecanlı şeyler bunlar Rabbim nasip etti Çok şükür bize bu mucizeyi :)

Bana göre Bebek arabası tamamen bütçe ile ilgili bir durum.500 liradan başlayıp-10.000 liraya kadar çıkabiliyor.Ben şu ana kadar en çok içime sinen Bebek arabası Mamas Papas oldu.Umut ediyorum,fiyatının inmesini bekliyorum.Az da olsa inince direk o arabayı alırım.
Tercih nedenlerimi de size sıralarım:
Tek elle açılıp,kapanıyor
Bebek arabası 10 kg
Bebek içindeyken arabanın kendini kapatma olasılığı yüzde 0
Yeni doğan için puset ile kullanma özelliği sağlıyor
Yatak olarak kullanma özelliği var gibi liste uzayıp gidiyor

Hangi modeli sizin tercih ettiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…