2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba sandyy
Eyüp Sabri Tuncer in misvak özlü diş macunu var. Bi incele canım
Bir de roc markaya bak

Güle güle kullansın inşallah. Ben de cinsiyete göre olmayan şeylerini alıyorum birden çok gelmesin diye. Ama bence adidas yenidoğan almayın giyemez ilk adım almanız daha iyi olur bence

Anladım... biraz karısık mış hakkınızda hayırlısı

Bunu bir risk durumu oldugunda mi yaptiriyorlar peki ? Fiyati ne kadar peki
Fiyatını ben konuşmadım ama burda arkadaşlar 1500-3000 aralığında demişti
Evet maliyetinden dolayı olabilir, 2 li test bi sıkıntı olursa ailenin kafası karışıksa bu test yapılıyormuş

Gecirdi agriyi şükür. Bende tulbentle sıktım baski iyi geldi

Anladım... biraz karısık mış hakkınızda hayırlısı
Amin canim saol bakalim hayat bize ne gösterecek yasayıp görelim bugün randevum var bana sans dileyin mutlu haberlerle doneyim hamilelerin duasi kabul olurmus bugün bana da yerverin

Aynen iyiki varlar o can ablalar Rabbim olmayanlara hatırlı elti görümce kuzen versin
Ben de yok mesela olsun epey isterdim ama bi yandan da seviyorum tek olmayi hep ilgi alaka benim ustumdeydi cunku bu sebepten azcik simarik ve bencil.olmus olabilirim ama olsun

Bunlarin icinde agiz bezini hic duymadjm ne ise yariyor. Rezene emzirirken iciliyormu o ayri bir seyin konusu ama hastane cantasina neler konuluyor kisaca bilgi alsak
Hastane çantası iki tane hazırlayın bir tanesine bir zıbın bez koyun onu hemşireye veriyorsunuz bebek doğunca onu giydiriyorlar . Diğer çanta hastanede kullanmak İçin ben nevresim bile koydum o yataklarda uyuyamam . Yine kendime gecelik kanama İçin pet bebeğe bez zıbın battaniye yine her ihtimale karşı biberon . Ağız bezine gelince ben biraz takıntısıyım mesela omzuna geliyor ya ağzı oraya koyuyorum sonuçta ben değil sadece anneanne babaannende alıcak kucağına mikrop kapmasın ağzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…