Sen de benim gibi hic uyumuyorsun sanirimInsallah haberlerını beklıyoruz
Anladim canim yazicam bunlari hep kalem kalem bugün hayirlisiyla bir gecsin deHastane çantası iki tane hazırlayın bir tanesine bir zıbın bez koyun onu hemşireye veriyorsunuz bebek doğunca onu giydiriyorlar . Diğer çanta hastanede kullanmak İçin ben nevresim bile koydum o yataklarda uyuyamam . Yine kendime gecelik kanama İçin pet bebeğe bez zıbın battaniye yine her ihtimale karşı biberon . Ağız bezine gelince ben biraz takıntısıyım mesela omzuna geliyor ya ağzı oraya koyuyorum sonuçta ben değil sadece anneanne babaannende alıcak kucağına mikrop kapmasın ağzı.
Çanım inşallah o güzel sesleri duyup bize müjdeyi verirsinAmin canim saol bakalim hayat bize ne gösterecek yasayıp görelim bugün randevum var bana sans dileyin mutlu haberlerle doneyim hamilelerin duasi kabul olurmus bugün bana da yerverin
Oy ne şanslısın begüzelimBen de yok mesela olsun epey isterdim ama bi yandan da seviyorum tek olmayi hep ilgi alaka benim ustumdeydi cunku bu sebepten azcik simarik ve bencil.olmus olabilirim ama olsun
Insallah o kadar heyecanliyim ki anlatamamÇanım inşallah o güzel sesleri duyup bize müjdeyi verirsin
Sans mi bilmiyorum aslinda obur turlusunu tatmadim cünküOy ne şanslısın begüzelim
ayy kızlar alışverişe mi başladınızGüle güle kullansın inşallah. Ben de cinsiyete göre olmayan şeylerini alıyorum birden çok gelmesin diye. Ama bence adidas yenidoğan almayın giyemez ilk adım almanız daha iyi olur bence
ilk gebelikse 20. haftada hissedersiniz diyorlar. 2. gebelik olan yani tecrübeli olan 16. haftada hissedebilirmiş16- haftalarda derınden belirgin bir sekılde bebegınızı hissedeceksiniz. Acıkcası benımde oldu solda ıkı uc defa seyırme gıbı ama benım ılk gebelıkte ki hareketlerden çok farklıydı oyuzden emın degılım sanırım :)
Ben böyleyım yaSen de benim gibi hic uyumuyorsun sanirim
Yok ben coook net sekılde 16haftada cok emın sekılde hıssettım öyle seyırme seklınde degıl bıldgınız hıssettımm hatta hemen esımı aramıstım aglamıstım :))) cok guzeldı yatıp yatıp dınlıyodum o derınden gelen pıt pıt yanı suan kı seyırmeden cok farklı :)ilk gebelikse 20. haftada hissedersiniz diyorlar. 2. gebelik olan yani tecrübeli olan 16. haftada hissedebilirmiş
Nasıl oldun bıttımı lekelenme?Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu haftalar dilerim❤bulantı ve kusmalardan giremedim çok kötüydüm .O kadar çok yazılmş ki okuyamadım maşallah herkes bebişine bişeyler almş ben daha o safalara gelemedim can derdinden.Birbirimizi haberdar edelim indirimlerden falan çok iyi olur valla sizleri seviyorum
günaydın arkadaşım. ben de mide bulantısı arada oluyor ama iştsahsızlık ve uyku hali beni yoruyor. alışverişe ben de başlamadım. Zaten riskli geçiyor yüreğim ağzımdaGünaydın arkadaşlar hepinize mutlu haftalar dilerim❤bulantı ve kusmalardan giremedim çok kötüydüm .O kadar çok yazılmş ki okuyamadım maşallah herkes bebişine bişeyler almş ben daha o safalara gelemedim can derdinden.Birbirimizi haberdar edelim indirimlerden falan çok iyi olur valla sizleri seviyorum
ilk gebeliğim olacağı için bilemiyorum.Yok ben coook net sekılde 16haftada cok emın sekılde hıssettım öyle seyırme seklınde degıl bıldgınız hıssettımm hatta hemen esımı aramıstım aglamıstım :))) cok guzeldı yatıp yatıp dınlıyodum o derınden gelen pıt pıt yanı suan kı seyırmeden cok farklı :)
Hele kı 20 haftaya gırdıgım gun daha da guclu ayy nasıl guzeldı ınsallah tekrar nasip olur
Ama sonra ayaklarını bı dıkıcek kafası altta olunca ahhh yavrumm ayagı dısarı cıkacak sankı
böyle anlatınca çook heveslendim.. gelsin o günler bir an önceYok ben coook net sekılde 16haftada cok emın sekılde hıssettım öyle seyırme seklınde degıl bıldgınız hıssettımm hatta hemen esımı aramıstım aglamıstım :))) cok guzeldı yatıp yatıp dınlıyodum o derınden gelen pıt pıt yanı suan kı seyırmeden cok farklı :)
Hele kı 20 haftaya gırdıgım gun daha da guclu ayy nasıl guzeldı ınsallah tekrar nasip olur
Ama sonra ayaklarını bı dıkıcek kafası altta olunca ahhh yavrumm ayagı dısarı cıkacak sankı
Evet bende uzanıyordum bı anda sok oldm :) cok degısık bir duygu... sonra tabı hep baktım dınledım.. belkı hıssedemezsın olabılır bunlar. Evet suan cok mınıkler :)ilk gebeliğim olacağı için bilemiyorum.olabilir biraz da dikkatle alakalı bir durum. takip ettiğim bi blogger da (giyenbayan) ilk gebeliği olmasına rağmen 20. haftadan önce hissettiğini söylemişti.
cuma gittiğim zaman bebeğim 2,5 cm'di. içerde top oynasan hissedemem seni bebeğim üzgünüm
Insallah ınsallahböyle anlatınca çook heveslendim.. gelsin o günler bir an önce
Btti canm şükür seninNasıl oldun bıttımı lekelenme?
Geçmiş olsun canm evet o yorgnlk bende de var valla ne zormuş hamile kalması dert hamileleil bi dertgünaydın arkadaşım. ben de mide bulantısı arada oluyor ama iştsahsızlık ve uyku hali beni yoruyor. alışverişe ben de başlamadım. Zaten riskli geçiyor yüreğim ağzımdaama araştırıyorum şimdiden ne alırım, hangisi kaç para falan diye
Ohhh sevındım o ınsanı cok strese sokuyor. Cok sukur benımde bıtmıstı zaten... suan tek derdım bır sonrakı randevunda gelısmıs ve yasıyor olması. InsallahBtti canm şükür senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?