Devlet hastanelerinin kadin dogum bolumunde var oralara gidip sorabilirsin ben de gitmeyi düsünüyorum acikcasi ?Arkadaşlar istanbul’da tercihen anadolu yakasında gebelik eğitimi almak istiyorum, emzirme, bez değiştirme falan.. nerede gidebilirim bilen var mı?
Benim hepsi temiz cikti sadece d vitamini eksikmis toksoplazma da negatif cikmis yarin birde gidip saglik ocagina göstercem yinede ben
Yani yalan değil dün dışarda kusmaktan korkuma saatlerce aç kaldım. Resmen aşırı aç olmadıkça yiyemiyorum midem sindirmiyormidem yanıyor bulanıyor kötüyüm ama açım da :-(
Ben ozele gidiyorum zaten ordaki doktorum baktı temiz dedi bide saglik.ocagina giderim oda ayni seyi solerse tamamdir senin toksoplazma negatif degil mi niye kafana takıldı ?Göster tabi için rahat etsin aklında birşey kalmasın. Bende içim rahat etsin diye, iki ayrı doktora gidiyorum mesela toksoplazma kafamı karıştırdı çünkü..
Ağırlaştığım anda seruma gidicem canım geçsin diye bekledikçe geçmeyen bişeymiş bu. Perşembe insallah görürüm canım 12 den önce giderim aksilik çıkmazsaAyy cok uzuldum canim ya serum falan varmis onu dene istersen persembe haberlerini mutlaka bekliyorum. Kacta gidiceksin ?
Ben ozele gidiyorum zaten ordaki doktorum baktı temiz dedi bide saglik.ocagina giderim oda ayni seyi solerse tamamdir senin toksoplazma negatif degil mi niye kafana takıldı ?
Hadi ya haftasi kac tam olarakYok canım makine iyi değildi sanırım kağıtta ki neyse onu gördüm
Çok sağol canm ben bunu bi araştırayım. roll on kullanmıyorum ben içinde bi madde oluyor roll onların oda allah korusun göğüs kanserine yol açıyormuş. Bunun içinde yoktur inşallah benim koltuk altımda öyle bi sorunum yok ama genital bölgemde var :/Roll ondan cok cok memnunum bu 6.kutum hem olusmus catlaklara da faydasi var arti benim koltukaltlarimi bembeyaz yapmis urundur kendileri genitale de kullaniliyor. Karbonat +sirke yapip kullaniyordum oda baya iyi geliyordu hangisinin etkisi dersen bence krem ama karbonatin etkisinide yadsiyamam
Tamam canim haber ver ozaman mutlaka olmadi bulanti icinde sorarsinAğırlaştığım anda seruma gidicem canım geçsin diye bekledikçe geçmeyen bişeymiş bu. Perşembe insallah görürüm canım 12 den önce giderim aksilik çıkmazsa
Igg nin pozitif igmnin negatif olmasi hastaliga bagisikligin oldugunu gösterir canim onda bir sıkıntı yokki niye birdaha tekrar et dedikiBende özele gidiyorum biri özel muayenehanesi olan doktor. Bir diğeri özel hastanede bir doktor.
ıgG pozitif çıktı igM negatif çıktı. Tekarlayacagim tahlilı ay sonu ..
Ben roll on olmadan bir hayat düsünemiyorum ozellikle de yazin surekli kullandigim birseydir yani ne genital ne de koltukaltimda hic yok bunun sayesinde ama yok diyorsan karbonati deneÇok sağol canm ben bunu bi araştırayım. roll on kullanmıyorum ben içinde bi madde oluyor roll onların oda allah korusun göğüs kanserine yol açıyormuş. Bunun içinde yoktur inşallah benim koltuk altımda öyle bi sorunum yok ama genital bölgemde var :/
Tamam canım haber veririm çıkınca. Geçen sefer bulantıyı demiştim işe yaramayan ilaç vermişti serum sorucam bakalımTamam canim haber ver ozaman mutlaka olmadi bulanti icinde sorarsin
Igg nin pozitif igmnin negatif olmasi hastaliga bagisikligin oldugunu gösterir canim onda bir sıkıntı yokki niye birdaha tekrar et dediki
Tatlım Lr ürünlerini bir araştır istersen.Roll-on içinde aliminyum tozu yok.Ben 2 senedir kullanıyorum,çok da memnunun.Tamamen aloe Vera özüne dayalı ürünleri.Ben baş ağrısı yaşadığım zaman da ağrı kesicili kremini alnıma sürüyorum,biraz geç bir sürede geçiriyor,ama en azından ilaç almadan geçiriyorÇok sağol canm ben bunu bi araştırayım. roll on kullanmıyorum ben içinde bi madde oluyor roll onların oda allah korusun göğüs kanserine yol açıyormuş. Bunun içinde yoktur inşallah benim koltuk altımda öyle bi sorunum yok ama genital bölgemde var :/
9+5 doktor 9 haftanın içinde dedi hep bana denk gelio valla makine madyruyum netten bakıyorum 8 haftalık bebiş bile net görülüo hareketleri bile varHadi ya haftasi kac tam olarak
Gördüm şimdi canımHesabı pasif gözüküyor...
İnşallah sende de işe yarar canım, su gibisi yok gerçekten.Anladım canım. Limonlu su olayını ben de deneyeyim akşam su da midemi bulandırıyo çünkü
Hesabı askıya aldı sanırım sonlandırdılar gebeliği, çok çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın.mesajlaşmıştık biraz, sonra baktım pasif olmuş
Haydarpaşa numune de eğitim veriliyor.Arkadaşlar istanbul’da tercihen anadolu yakasında gebelik eğitimi almak istiyorum, emzirme, bez değiştirme falan.. nerede gidebilirim bilen var mı?
Gördüm şimdi canım
İnşallah sende de işe yarar canım, su gibisi yok gerçekten.
Hesabı askıya aldı sanırım sonlandırdılar gebeliği, çok çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın.
Haydarpaşa numune de eğitim veriliyor.
Hesap bilgilerinde olumsuz şeyler yazmış , bende kötü anladım ya :Shaberim yok sonlandırıldığından inşallah güzel haberlerle döner
çok talihsiz şeyler yaşadı ilk doktor açıkça söyledi ikincisi kızı umutlandırdı havalara uçurdu sonra tekrardan kız yere çakıldı çok çok kötü bi durum rsmen yaşadıklarım gözümün önünden geçti allah ona sabır versin çok zorHesap bilgilerinde olumsuz şeyler yazmış , bende kötü anladım ya :S
İnşallah güzel haberlerle gelir, Rabbim bebeğini ona bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?