2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim hepsi temiz cikti sadece d vitamini eksikmis toksoplazma da negatif cikmis yarin birde gidip saglik ocagina göstercem yinede ben

Göster tabi için rahat etsin aklında birşey kalmasın. Bende içim rahat etsin diye, iki ayrı doktora gidiyorum mesela toksoplazma kafamı karıştırdı çünkü..

Göster tabi için rahat etsin aklında birşey kalmasın. Bende içim rahat etsin diye, iki ayrı doktora gidiyorum mesela toksoplazma kafamı karıştırdı çünkü..
Ben ozele gidiyorum zaten ordaki doktorum baktı temiz dedi bide saglik.ocagina giderim oda ayni seyi solerse tamamdir senin toksoplazma negatif degil mi niye kafana takıldı ?

Ayy cok uzuldum canim ya serum falan varmis onu dene istersen persembe haberlerini mutlaka bekliyorum. Kacta gidiceksin ?
Ağırlaştığım anda seruma gidicem canım geçsin diye bekledikçe geçmeyen bişeymiş bu. Perşembe insallah görürüm canım 12 den önce giderim aksilik çıkmazsa

Ben ozele gidiyorum zaten ordaki doktorum baktı temiz dedi bide saglik.ocagina giderim oda ayni seyi solerse tamamdir senin toksoplazma negatif degil mi niye kafana takıldı ?

Bende özele gidiyorum biri özel muayenehanesi olan doktor. Bir diğeri özel hastanede bir doktor.

ıgG pozitif çıktı igM negatif çıktı. Tekarlayacagim tahlilı ay sonu ..

Turkuazvesari Sağlık bakanlığının aldığı karardan dolayi gebelik egitimi Türkiye genelinde tum devlet hastanelerinde veriliyor canim

Çok sağol canm ben bunu bi araştırayım. roll on kullanmıyorum ben içinde bi madde oluyor roll onların oda allah korusun göğüs kanserine yol açıyormuş. Bunun içinde yoktur inşallah benim koltuk altımda öyle bi sorunum yok ama genital bölgemde var :/

Bende özele gidiyorum biri özel muayenehanesi olan doktor. Bir diğeri özel hastanede bir doktor.

ıgG pozitif çıktı igM negatif çıktı. Tekarlayacagim tahlilı ay sonu ..
Igg nin pozitif igmnin negatif olmasi hastaliga bagisikligin oldugunu gösterir canim onda bir sıkıntı yokki niye birdaha tekrar et dediki

Ben roll on olmadan bir hayat düsünemiyorum ozellikle de yazin surekli kullandigim birseydir yani ne genital ne de koltukaltimda hic yok bunun sayesinde ama yok diyorsan karbonati dene

Igg nin pozitif igmnin negatif olmasi hastaliga bagisikligin oldugunu gösterir canim onda bir sıkıntı yokki niye birdaha tekrar et dediki

Pozitif değerde igG de yükselme olursa antibiyotik kullanman gerekiyor dedi ilk gittigim doktor, korkma bağışıklıgın olduğunu gösterir vs diye açıklama yapmadı... Bunun uzerine ikinci bir doktordan daha fikir almak istedim canım.

Tatlım Lr ürünlerini bir araştır istersen.Roll-on içinde aliminyum tozu yok.Ben 2 senedir kullanıyorum,çok da memnunun.Tamamen aloe Vera özüne dayalı ürünleri.Ben baş ağrısı yaşadığım zaman da ağrı kesicili kremini alnıma sürüyorum,biraz geç bir sürede geçiriyor,ama en azından ilaç almadan geçiriyor

Hesabı pasif gözüküyor...
Gördüm şimdi canım

Anladım canım. Limonlu su olayını ben de deneyeyim akşam su da midemi bulandırıyo çünkü
İnşallah sende de işe yarar canım, su gibisi yok gerçekten.
mesajlaşmıştık biraz, sonra baktım pasif olmuş
Hesabı askıya aldı sanırım sonlandırdılar gebeliği, çok çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın.
Arkadaşlar istanbul’da tercihen anadolu yakasında gebelik eğitimi almak istiyorum, emzirme, bez değiştirme falan.. nerede gidebilirim bilen var mı?
Haydarpaşa numune de eğitim veriliyor.

haberim yok sonlandırıldığından inşallah güzel haberlerle döner

Hesap bilgilerinde olumsuz şeyler yazmış , bende kötü anladım ya :S
İnşallah güzel haberlerle gelir, Rabbim bebeğini ona bağışlasın.
çok talihsiz şeyler yaşadı ilk doktor açıkça söyledi ikincisi kızı umutlandırdı havalara uçurdu sonra tekrardan kız yere çakıldı çok çok kötü bi durum rsmen yaşadıklarım gözümün önünden geçti allah ona sabır versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…