2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Krem falan mı kullandın canım ben biliyorum bi kaç krem ama ağır kremler olduğunu biliyorum. Arkadaşım kullandı kızın resmen derisi döküldü yeniden deri çıktı çok ağır bi kremmiş.
Benim roll on hic agir degil oyle deriyi sokme falan olmadi tabiki simdi hamilelikten ara verdim. Ama benim ihtiyacimda kalmadi cok sukur bir bunu kullandim birde her derde deva karbonat

Bu arada geçen gun arkadaşlar tsh ile ilgili konusuyorlardi onu bulamadim ben ya bikac birsey soracaktim?

Kizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?
aynen bende çok uyuyorum canım için de bi fabrika çalışıyo resmen onlar çalıştıkça benim uykum geliyo diyorum mesela bugün 1 de uyandım şu an yatağa geri girdim sana yazdıktan sonra uyuyucam

Kızlar şükür kalp kalp atışlarını duydum o an dünyam durdu herşey yolunda dedi 26.9 mm olmuş çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı
MasaAllah canim fotoda cok net degil ultrasonda nasildi bebis kollarini bacaklarini falan gorebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…