Valla bende öyle 7/24 evde olduğum halde hep bi yerler dağınık eşim aşırı dağınıktır ama çocuk olmadan böyleyse çocuk olunca nasıl olucak gözüm korkmaya başladıYemin ediyorum çıldırıcam ya 2 kişiyiz ama iş hiç bitmiyor.Daha oturamadım bile hala ütü ile uğraşıyorum
Ne güzel çıkmış hepinizin karnı ya maşallah ben 11+5im tık yok eşim göbeğimin düm düz olduğunu görünce çocuğuma iyi bakamıyosun diye takılıyor banaKızlar geçen gün lewis, mavi, koton baktım yok lc waikikiye baktım 2 model biri yırtıklı pırtıklı biride çiçek nakışlı hiçç sevmem. Trendyolda bunu buldum korkarak aldım bugün geldi eve gelince denedim en üst kısmı birazcık bol gibi ama yakında olur bu gidişle
Canım benim önceden yanlarsan kemiklerim çıkıyordu. Ondan hemen yaradı galibaNe güzel çıkmış hepinizin karnı ya maşallah ben 11+5im tık yok eşim göbeğimin düm düz olduğunu görünce çocuğuma iyi bakamıyosun diye takılıyor bana
Şuna bakınCanım benim önceden yanlarsan kemiklerim çıkıyordu. Ondan hemen yaradı galiba
Benim de bugün ders nobet kurs günümdü. 7 de geldim eveAynı durumdayız, nöbet kurs hepsi üst üste bugün dakika sayıyorum
Benimde büyüdü emzirdikten sonra sarkma oluştu tabi ama sanki hiç bişey olmamış gibi şimdi de göbekte gündüz birşey yok akşama doğru çıkıyorŞuna bakınbenim göğüsler büyüyor göbek yerine hahaha. Bide sütyen yok içimde ha
Benim akşamda böyle canım anlayamadım valla inşallah bebişim iyi besleniyodur.Benimde büyüdü emzirdikten sonra sarkma oluştu tabi ama sanki hiç bişey olmamış gibi şimdi de göbekte gündüz birşey yok akşama doğru çıkıyor
Şuna bakınbenim göğüsler büyüyor göbek yerine hahaha. Bide sütyen yok içimde ha
Benimde büyüdü emzirdikten sonra sarkma oluştu tabi ama sanki hiç bişey olmamış gibi şimdi de göbekte gündüz birşey yok akşama doğru çıkıyor
Oo sizin durum daha vahimmiş Allah kolaylık versin, benim 4 buçukta bitti neysekiBenim de bugün ders nobet kurs günümdü. 7 de geldim eve
Ne güzel ben 6 kilo verdim zar zor şimdi tekrar alıcam bi yandan 8-9 kilo alsam yeter diyorum bi yandanda karnım çıkmadı diye yakınıyorum nankörüm galibaKız ben şimdi birde yemek yedim dahada şişti. Gögüs konusunda ise önce ufacıktı içi süngerli 75b takıyordum şimdi birdiğiniz süngersiz 85 aldımeşim bu durumdan çok memnun. Öncedende kilo al diye söylenip dururdu şimdi memnun doğumdan hepsini verme sakın diyor
Ya sorma canım ya nasıl yaptım bilmiyorum ben ki bişey olmasın diye ne yürüyorum ne merdiven inip çıkıyorum zaten halimde yok o anda enerji patlaması oldu herhalde :)))Ayy canım dikkat et nasıl boş bulundun öyle.
Hiçbişey olmamış çok şükür canını sıkma ama dikkatli davran bundan sonra hoplayıp zıplama :)
Kilo işi biraz zor yaa bende ne yapsam alamıyordum gece yatarkan mantışarmı makarnalarmı ekmek arası patates kızartması yediğimi bilirim kocakarı macunlarımı yok Allaha şükür bir hastalığımda kurtumda yokNe güzel ben 6 kilo verdim zar zor şimdi tekrar alıcam bi yandan 8-9 kilo alsam yeter diyorum bi yandanda karnım çıkmadı diye yakınıyorum nankörüm galiba
İşte herkesin bünyesi farklı kuzum bende çok yemem normalde ekmek falanda yiyemem ama polikistik overim ben o yüzden kilo veremiyorum 3 ayda bir regl olurdum o şişkinlik tabi mahfederdi allahtan hamile kalabildim tedavisiz :)Kilo işi biraz zor yaa bende ne yapsam alamıyordum gece yatarkan mantışarmı makarnalarmı ekmek arası patates kızartması yediğimi bilirim kocakarı macunlarımı yok Allaha şükür bir hastalığımda kurtumda yokbenim aksimede eşim kilo vermeye çalışıyor benim için kalorili şeyler alıyor dayanamayıp kendine yiyiyor o alıyor ben alamıyordum. Tamamen bünye meselesi kimine su içse yarıyor gerçekten kiminde ye ye banamısın demiyor. Bende bebeğin sağlığı için yeterli kadar almak istiyorum aslında sonunda çatlaklarımı düşünemiyorum.
Canım Trendyolda pant hangi markaKilo işi biraz zor yaa bende ne yapsam alamıyordum gece yatarkan mantışarmı makarnalarmı ekmek arası patates kızartması yediğimi bilirim kocakarı macunlarımı yok Allaha şükür bir hastalığımda kurtumda yokbenim aksimede eşim kilo vermeye çalışıyor benim için kalorili şeyler alıyor dayanamayıp kendine yiyiyor o alıyor ben alamıyordum. Tamamen bünye meselesi kimine su içse yarıyor gerçekten kiminde ye ye banamısın demiyor. Bende bebeğin sağlığı için yeterli kadar almak istiyorum aslında sonunda çatlaklarımı düşünemiyorum.
Hoşgeldin hayırlı olsuuunnBende sizdenim kızlar
Teşekkür ederimHoşgeldin hayırlı olsuuunn
Valla canım sakın üzme kendini Allahın izniyle birşey olmaz bütün gün çalışıyorum ben stresmi dersin insanların derdimi dersin merdiven in çık yeri geliyor yarım saat masamda oturamıyorum o basit değil öyle bebeişlerimizin bizi bırakması için ferah tutYa sorma canım ya nasıl yaptım bilmiyorum ben ki bişey olmasın diye ne yürüyorum ne merdiven inip çıkıyorum zaten halimde yok o anda enerji patlaması oldu herhalde :)))
Allahın hikmetinden sual olunmaz derdi veren dermanı verir derler sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahİşte herkesin bünyesi farklı kuzum bende çok yemem normalde ekmek falanda yiyemem ama polikistik overim ben o yüzden kilo veremiyorum 3 ayda bir regl olurdum o şişkinlik tabi mahfederdi allahtan hamile kalabildim tedavisiz :)
nisandan beri nerdeyse her hafta alttan muayene oldum hamile kalana kadar adetin 3. Günü başlar bazen günaşırı bazen haftada bir yumurta takibi yapılırdı hamile kaldım kurtuldum derken kurtulamamışım her hafta kontrol var hem vajinal hem karından bakıyor daha net oluyormuş belli bir zamana kadar böyle devam dedi@mylittlemiracleblog @Freckless @JazzquellFeeling07 @polyannadunya @Serylady
Kesinlikle tertemiz gidiyorum her zaman temizlik konusunda titizimdir ama işte sanırım insan bir şekilde kötü hissediyor..
Sonra diyorum ki kimler kimler gelmiştir onlar için artık göz kulak gibi sıradan geliyordur.
Ama alisacagim inşallah ( inşallah dediğim konuya bak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?