Trendy Hamile diye birşey ama ben beğendim dokusu falan yumuşak bir iki tane daha almayı düşünüyorum.pazar sipariş verdim bugün geldi.Canım Trendyolda pant hangi marka
Yersin inşallah canım en kısa zamandaÇok geçmiş olsun
Ben mesela çok özledim ağız tadıyla yemek yemeyi
Çok beğendim ya alt tarafı skinny ve desen yoksa süper :)Kızlar geçen gün lewis, mavi, koton baktım yok lc waikikiye baktım 2 model biri yırtıklı pırtıklı biride çiçek nakışlı hiçç sevmem. Trendyolda bunu buldum korkarak aldım bugün geldi eve gelince denedim en üst kısmı birazcık bol gibi ama yakında olur bu gidişle
Desen yok canım nefret ederim ama skinny değil boru paça. Öncellik skiiny almadım çünkü ilerleyen zamanda o paçalardan ayağı geçirmek çok uğraştırır göbüşle o yüzden boru paça tercih ettimYersin inşallah canım en kısa zamanda
Çok beğendim ya alt tarafı skinny ve desen yoksa süper :)
Benim de akşam daha büyük oluyo niye acaba öyle.. :)Benimde büyüdü emzirdikten sonra sarkma oluştu tabi ama sanki hiç bişey olmamış gibi şimdi de göbekte gündüz birşey yok akşama doğru çıkıyor
Sağol canım hepimize nasip eder inşallahAllahın hikmetinden sual olunmaz derdi veren dermanı verir derler sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim bir inceliyim :)Trendy Hamile diye birşey ama ben beğendim dokusu falan yumuşak bir iki tane daha almayı düşünüyorum.pazar sipariş verdim bugün geldi.
Canım yukarda mesaj yazmıştım. Mavi lewis koton baktım bulamadım lc waikide buldum yırtıklı pırtık veya çiçek nakışlıydı. Trendyoldan aldım bir tane hoşuma gitti fotosunu koyuyorum.Kızlar defacto onlinedan alışveriş yaparken dikkatli olun !!Hamile taytı siparişi verdim,normal beli lastikli tayt gelmiş.5 dk ancak giyebildim,beli çok sıktı.Bluz istedim,yırtık ve ütüsüz göndermişler
Üst kısmı bol olmayan,sıkmayan hamile pantolonu için nereye baktınız ?
Aslında bende senle aynı fikirdeyim olacağı varsa nekadar dikkat etsen de olur ilk hamileliğimde hiç kasmamıştım kendimi, ama bu çok zor oldu ondanmı yaş faktöründenmi bilmiyorum heran kötü birşey olacakmış gibi endişeli yim, allah korusun artık miniklerimiziValla canım sakın üzme kendini Allahın izniyle birşey olmaz bütün gün çalışıyorum ben stresmi dersin insanların derdimi dersin merdiven in çık yeri geliyor yarım saat masamda oturamıyorum o basit değil öyle bebeişlerimizin bizi bırakması için ferah tut
Teşekkür ederim canım,evet güzelmiş,iyi günlerde kullan.Salopetler çok hoşuma gitti benim de ,kullanışlı olur mu acaba ?Canım yukarda mesaj yazmıştım. Mavi lewis koton baktım bulamadım lc waikide buldum yırtıklı pırtık veya çiçek nakışlıydı. Trendyoldan aldım bir tane hoşuma gitti fotosunu koyuyorum.
Valla canım başka model varmı bilmiyorum acemiyim henüz baktıklarım hep bu şekildi. Geldim 1 saate yakın giydim oturdum kalktım uzandım normal kot gibi rahatsız etmedi şimlidik bütün gün giyince nasıl olur yazarım.Teşekkür ederim canım,evet güzelmiş,iyi günlerde kullan.Salopetler çok hoşuma gitti benim de ,kullanışlı olur mu acaba ?
Waikiki de güzel pantolonlar vardı çok pahalıya gerek YÖK zaten nekadar giyicezki gerçi orda bile 70liradan başlıyor üst kısmı tamamen penye göğüs altına kadar çıkıyor şöyle bi göz gezdirdimde biraz daha zaman geçsin diye almadı mKızlar defacto onlinedan alışveriş yaparken dikkatli olun !!Hamile taytı siparişi verdim,normal beli lastikli tayt gelmiş.5 dk ancak giyebildim,beli çok sıktı.Bluz istedim,yırtık ve ütüsüz göndermişler
Üst kısmı bol olmayan,sıkmayan hamile pantolonu için nereye baktınız ?
Kedicik çok tatlısın çok dar paça olmaması sıkıntı yoksa güzel model
nasılda çıkmış göbüş maşallah büyüyoruz artık güle güle giy canımCanım yukarda mesaj yazmıştım. Mavi lewis koton baktım bulamadım lc waikide buldum yırtıklı pırtık veya çiçek nakışlıydı. Trendyoldan aldım bir tane hoşuma gitti fotosunu koyuyorum.
Saolasın ablası:) özellikle dar paça değil canım normal zamanda bende dar paça giyiyorum ama artık anormal zaman o dar paçadan o topuğu nasıl çıkacam olacak göbekle diye düşünüyorum o yüzden boru paça aldımKedicik çok tatlısın çok dar paça olmaması sıkıntı yoksa güzel model
Saol canım inşallah hepimize maşallah ayyy böyle diyince kedimde dibimde kedicikler geldi aklımaanasılda çıkmış göbüş maşallah büyüyoruz artık güle güle giy canım
Bazilarimiz cok dikkatli bu konuda ama bana su zamana kadar hicbir roll on zarar vermedi bide ben bu kadar didik didik olamam kim kullanmiyor ki suan senin gibi olmak belki daha iyidir bilemem ama bir elin parmaklarini geçmezİçinde alüminyum bileşeni varmış ne yazık ki bunundaÇoğu roll onun içinde var ama karbonat ve sirkeyi denicem çok sağol :)
Saol canım inşallah hepimize maşallah ayyy böyle diyince kedimde dibimde kedicikler geldi aklımaa
Ben hamilelikten oncede hem her sene smear icin gidiyordum hem de sistit olmustum bi ara 5 ay gecmemisti acmadigim doktor kalmamisti alistim o sebepten sanirim bana gayet normal geliyor sadece catala oturmayi sevmiyorum o kadar@mylittlemiracleblogFreckless @Jazzquell Feeling07 @polyannadunya S Serylady
Kesinlikle tertemiz gidiyorum her zaman temizlik konusunda titizimdir ama işte sanırım insan bir şekilde kötü hissediyor..
Sonra diyorum ki kimler kimler gelmiştir onlar için artık göz kulak gibi sıradan geliyordur.
Ama alisacagim inşallah ( inşallah dediğim konuya bak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?