Haklısın canım mesela telefonlada çok oynamamamız gerekiyo radyasyondan ötürü ama yapamıyoruz işte allah korusun meleklerimizi artıkArkadasina cok cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun insallah hayatimizda o kadar kotu olan sey varki radrasyon hormonlu gidalar vs vs birinden bile kacarak iyi bir olay yaptigin kesin benim onumde boyle bir durum yasansa belki bende dikkat edebilirdim ama bu kadar titiz olmaktan korkarim ben hamilelikte de normal hayatimda da cunku sakinan goze cop batar cunku neyden sakinsam hep basima gelir
Buda benden
Inşallah canımBenim akşamda böyle canım anlayamadım valla inşallah bebişim iyi besleniyodur.
Yaa ne guzel buyumeye baslamis : ) ins doguma gitmeden son hallerimizide bole paylasirizBuda benden
Yemeğin salcalisi kadının kalcalisi deseneKız ben şimdi birde yemek yedim dahada şişti. Gögüs konusunda ise önce ufacıktı içi süngerli 75b takıyordum şimdi birdiğiniz süngersiz 85 aldımeşim bu durumdan çok memnun. Öncedende kilo al diye söylenip dururdu şimdi memnun doğumdan hepsini verme sakın diyor
Ben ay ay çekiyorum canım ilk hamileliğimde yapmıştım resim silinmiş çok üzüldüm bari bunda ki hatıra kalsın inş o günleride görürüzYaa ne guzel buyumeye baslamis : ) ins doguma gitmeden son hallerimizide bole paylasiriz
Ayy yok kız öle çok değil ama en azından kemiklerin sayılmasın diyor. Kilo konusunda annem (kv) 1.60 boylarında ve 135 kilo o yüzden eşim aman deyip durur korkar.Yemeğin salcalisi kadının kalcalisi desene
Allaha emanetler dedigin gibi canimmHaklısın canım mesela telefonlada çok oynamamamız gerekiyo radyasyondan ötürü ama yapamıyoruz işte allah korusun meleklerimizi artık
Ayyy cok sükür tek ben kilo aliyorum gibi geliyor doktorumda kizdi hizli gidiyosun diye off off yesen bi dert yemesen biBenim çıka enteresandı zaten bulantıya rağmen yiyordum ilginç ama zevkle değilben yemek yemeyi çok severim de hele sevdiğim bir şey ise ohooooo:) bugün kokusuz şahane oldu :) kiloda yalnız değilsin canım hazır askerim burda ben
Ilahi ya guldürdün beni gel de kilo gör daha minicik bir pirinc tanesine 3 kilo aldim gobegim var artik benimHic almadim
Ama var oradaki minik cikintida yoktu normalde : )
Ben inaniyorum mutlaka öyledir Rabbim yardimcin olsun canimTeşekkür ediyorum arkadaşım. Haber ederim elbette umarım öyledir
Selam hoşgeldin. Hayırlı olsun. Kardeşi gelene kadar oda büyüyecek annesi elbette hepimizin korkuları var benim ilk olmasına rağmen nasıl bir anne olacağım diye korkuyorum ama Allahın izniyle üstesinden geliriz inşallah. Ne güzel kardeşi olacak işte merak etmeSelam arkadaslar .benimde 2.gebeligim. ilk gebeligimdede bu sitedeydim simdi tekrar nasip oldubu gebeligim beklenmedik bir gebelik oldu..tamamen surpriz..icimde korkular var..endiseler var.plansiz oldgu icin mi bilmiyrm..oglum 3 yasinda onun endisesi var..faha tuvaletini soylemiyor.tam net konusmalari yok.bu yuzden cok endiseliyim.yani oglumu ihmal etmekten cok korkuyorum..
O kadar tatlilar ki zarar gelecegine ihtimal vermiyor insan ama tabi dikkat etmek gerek canimValla herşeyleri düzenli yapılıyor bu dönemde tuvaşet olayını masle eldiven takarak günlük temizliyorum komple temzlik işinide temizliğe gelen anlaya pasladım. Allah korusun artık
Ahaa bizi çizmişler
Eşim dediki bebeğim mikrop kapacakbide sen nasıl iş kadınısın ayıp ayıp 3. Gün bugün dedi girdim çıktım çok şükür
Benim onerdigim markasi da lr idi icinde aluminyum varmis sanirim
Ben 20 kilo almıştım 50 ile hamile kalmıştım düşün halimi baba kötü hissettim kendimi alışık olmadığım icinAyy yok kız öle çok değil ama en azından kemiklerin sayılmasın diyor. Kilo konusunda annem (kv) 1.60 boylarında ve 135 kilo o yüzden eşim aman deyip durur korkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?