2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haklısın canım mesela telefonlada çok oynamamamız gerekiyo radyasyondan ötürü ama yapamıyoruz işte allah korusun meleklerimizi artık

Yemeğin salcalisi kadının kalcalisi desene

Selam arkadaslar .benimde 2.gebeligim. ilk gebeligimdede bu sitedeydim simdi tekrar nasip oldubu gebeligim beklenmedik bir gebelik oldu..tamamen surpriz..icimde korkular var..endiseler var.plansiz oldgu icin mi bilmiyrm..oglum 3 yasinda onun endisesi var..faha tuvaletini soylemiyor.tam net konusmalari yok.bu yuzden cok endiseliyim.yani oglumu ihmal etmekten cok korkuyorum..

Bide kızlar yanınızda sigara içen varmı evin içinde faln ben evde içirmiyorm ama kayınvalidede içiliyor oraya gidince kimsede hamile diyip başka yerde içmeye tenezzül elmiyor geniz akıntımda çok var sigara dumanıda olunca öksür öksür içim çıktı kasıklarıma ağrılar girdi valla çok tedirgin oluyorm böyle olunca

Kızlar selam göbeğimin alt tarafında böyle kırmızı kaşıntılı birşey çıktı. Böyle birşey yaşayan varmı?

Eklentiler

• A8B061C6-67C1-48D5-9CD2-19BB131905F3.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
Ayyy cok sükür tek ben kilo aliyorum gibi geliyor doktorumda kizdi hizli gidiyosun diye off off yesen bi dert yemesen bi

Selam hoşgeldin. Hayırlı olsun. Kardeşi gelene kadar oda büyüyecek annesi elbette hepimizin korkuları var benim ilk olmasına rağmen nasıl bir anne olacağım diye korkuyorum ama Allahın izniyle üstesinden geliriz inşallah. Ne güzel kardeşi olacak işte merak etme

O kadar tatlilar ki zarar gelecegine ihtimal vermiyor insan ama tabi dikkat etmek gerek canim

Ayy yok kız öle çok değil ama en azından kemiklerin sayılmasın diyor. Kilo konusunda annem (kv) 1.60 boylarında ve 135 kilo o yüzden eşim aman deyip durur korkar.
Ben 20 kilo almıştım 50 ile hamile kalmıştım düşün halimi baba kötü hissettim kendimi alışık olmadığım icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…