Ben 5 yıldır kömür olana kadar güneş ve solaryuma giren bi insandım. Bu sene farkettim ki güneş kadar cilde kötü gelen bişey yok. Kv yazlığı var ve 20 yıldır kendisi 2 ay boyunca güneş altında ve 60 yaşında yaşıtlarına nazaran yanakları ve gerdanı sarkık sarkık buna şahit olduktan sonra bırak güneşlenmeyi dışarı bile çıkarken artık güneş koruyucu sürmeyi planlıyorun. Hele ki gebelikte cildi halı gibi olan insanlar görmüştüm dikkat etmek lazımMerhaba güzel insanlar
Benim yüzümde küçük bir güneş lekesi var geçen yazdan kalma. Rengi çok açıldı ama tekrar koyulaşmasından ve fazlalaşmasından korkuyorum. Cildim karma. Aramızda güneş kremi kullanan var mı
ense ve burna baktı ama kan vermedim. erken daha dedi doktor 15. haftada gitçem tekrarİkili taramanızı yaptırdınız mı ?ikili taramada da doktor cinsiyet tahmininde bulunabiliyor
Aman dikkat edin mutlaka Allah korusun cocuk.o bilmez ters bi hareket yapar aman diyimbence en az 2-3 yaşında olmalı ve kardeşi de en az 2-3 yaşında olmalı ki korkmasın benim oğlum hala beşikten üstüme zıplıyo dün gece ki gibi bir zıpladı ödüm bokuma karıştı
evet vücut sıcaklığını arttırmamak gerekiyormuş ama çok işe yaradı kısa süre koydumBeni de öldürüyor bazen ya ama sicak su torbasi iyi degil dedikleri icin hic koymadim ben masaj falan yapiyorum.genelde bide rezene varsa rezene yoksa kefir iciyorum
Cook gecmıs olsun canım.. Rabbım en kısa zamanda saglıklı bır evlat nasip etsınÖyle canım
Sana da çok ama çok geçmiş olsun . Diğer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallahİyi haberlerde gelmiş inan çok mutlu oldum . Yasmınle haber göndermıstım sanada bol bol dua ettım
Gonlunuzden gecen neydi peki varmi baska cocuk ilk mi bu ?
Ahahahajwjwh babalar da birakmayabiliyor ozaman bu durum.baya karisik sanirimBen geçen kıs, yaz gelsn artık cısını de ogrendı buyuyor odasını ayırcam dıyınce esım yazık kızıma ya dedıama ayrıldı mecbur
Ise yarayacagini bende tahmin ediyorum ama cesaret edipte koyamadimevet vücut sıcaklığını arttırmamak gerekiyormuş ama çok işe yaradı kısa süre koydum
Ya sabah babası gıdınce kızımda gelıyor gelsınnnnn tabıı bu gunler ne zaman gelecek kı? Zaman öyle hızlı gecıyor kı bu gunlerı cok ozlucez... ne zaman buyudu baktıkca soka gırıyorum koskoca kız oldu 3,5yasında arkadasım gıbı benımle konusuyor anlıyor canım yavrumBiz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktan
Tabiki saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah ama iste herkesin gonlunde bir aslan yatarya ondan sordum doktorda kiz dedi bir ihtimal hadi hayirlisicanimYok ilk çocuk bu, kız çocukları ayrı bi tatlı geliyor bana ama sağlıklı ve hayırlı olsun onun tabii en önemlisi o
HHahahah Evet baya yazık kızıma falan dıyorAhahahajwjwh babalar da birakmayabiliyor ozaman bu durum.baya karisik sanirim
yok yok çok şükür bi defa karnımda kardeşin var dedim durup durup öper kucağıma oturunca bile ağırlığına vermez maşallah bilinçlidir guurrrban olduğuummm :))))Aman dikkat edin mutlaka Allah korusun cocuk.o bilmez ters bi hareket yapar aman diyim
Benım ıcın de fark etmıyor oglum olursa da olur ama bır kızım daha olursa cok sevınmem desem yalan olurTabiki saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah ama iste herkesin gonlunde bir aslan yatarya ondan sordum doktorda kiz dedi bir ihtimal hadi hayirlisicanim
Ama yerim ben onu isiririm popisinden ya masallah bilirmiste ona gore davranirmisyok yok çok şükür bi defa karnımda kardeşin var dedim durup durup öper kucağıma oturunca bile ağırlığına vermez maşallah bilinçlidir guurrrban olduğuummm :))))
Benim ilk cocuk oldugundan hic farketmiyor saglikli ve hayirli evlat olmasi disinda ama gonülde bir kiz cekmiyor degil simdiBenım ıcın de fark etmıyor oglum olursa da olur ama bır kızım daha olursa cok sevınmem desem yalan olur
Ee mecbur alisacaklar bu duruma cocuklarda bizde kiyamam kiyamamla is gitmiyor maalesef su anneler de olmasa babalar ne yapacak acabaHHahahah Evet baya yazık kızıma falan dıyoree dedm yeter artık bıde wc egıtımı varya oyuzden ben 2,5 ysında ayırmadım bekledım hersey yerlı yerıne oturdu :) ayrıldıkkkk babası da alıstı :)))))
yaaa öyledir teyzesiAma yerim ben onu isiririm popisinden ya masallah bilirmiste ona gore davranirmis
Bu tur sorunlar bence gercek hayatlarinda da vardir 9 ay degil bir ömür zor gecerAma cidden boyle evhamli olanlar da yok degil onlar hayati kendine zorlastiranlar bu kadar evhamla 9 ay eziyet olur resmen
Ben de güneşten çok korkarım. Antalya da yaşıyorum, yaz kış güneş haliyle hassas davranmak lazım. Ben la Roche kullanıyorum normalde ama yeterli gelir mi acaba gebelik için ayrı daha etkili kremler var mıdırBen 5 yıldır kömür olana kadar güneş ve solaryuma giren bi insandım. Bu sene farkettim ki güneş kadar cilde kötü gelen bişey yok. Kv yazlığı var ve 20 yıldır kendisi 2 ay boyunca güneş altında ve 60 yaşında yaşıtlarına nazaran yanakları ve gerdanı sarkık sarkık buna şahit olduktan sonra bırak güneşlenmeyi dışarı bile çıkarken artık güneş koruyucu sürmeyi planlıyorun. Hele ki gebelikte cildi halı gibi olan insanlar görmüştüm dikkat etmek lazım
Aynen :) zaten ayırma falan demedı bır kıyamadı sanırım:) oyle olduguna bakma cok rahat anne babayız bıze cok sasırıyolardı ama kızım suan cok sosyal ve özgüvenliEe mecbur alisacaklar bu duruma cocuklarda bizde kiyamam kiyamamla is gitmiyor maalesef su anneler de olmasa babalar ne yapacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?