• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar selamun aleykum ben cok fena halde oldum bu hamilelikte surekli halsizim yerden kalkamiyorum midem bulanmiyor ama surekli agliyorum bisey yapamiyorum 2 tane cocugum var bakamiyorum onlara benim gibi olan var mi bi yardim edin napim ne edim psikilojim cok bozuldu cocugumu aldurmayi dusunecek duruma geldim sonra sacmalama dedim 2 tane cocugun var onlari öldürebilir misin dedim nasil kurtulacam bu psikolojiden :'(

Allah hayırlısını versin sağlıklı olsun hepimizin bebisleri kızlar.Benim iki oğlum var kaybettiğim bebekte erkekti şuanda içime hep kız doguyor galiba kızı yakaladık

benim ilk 7. haftamda geldi. korkudan bayılacak gibi oldum bi an, midem bulandı. ertesi gün doktora gittim. iğne yaptırdı ve progestana başlattı. ondan sonra aynen bu şekilde 3 defa falan daha oldu. doktorda aldım hep soluğu. çok şükür iyi. ben tuvalette idrarla karışık görüyorum kanı genelde. adet kanı gibi gelmiyor.
geçen yine geldi artık doktora bile gitmedim. artarsa giderim dedim. geçti şükür.
yapılan iğne de bebeğin hareketlerini durduruyormuş. biraz da ona kıyamadım. habire habire yazık dedim. :KK51:
Canım çok çok geçmiş olsun neyseki bebeğin iyi olduğunu biliyoruz benimde lekelenme bazen geçiyor sonra yine devam ediyor bugün Dr baktı yine herhangi bir sorun yok dedi iğnenin bebeğin hareketlerini etkileyip etkilemediğini sordum bu tamamen annede olan hormon bebeğe asla zararı yok dedi sende bi sor canım bebeği korumak adına sonuçta bu iğne

Kizlar selamun aleykum ben cok fena halde oldum bu hamilelikte surekli halsizim yerden kalkamiyorum midem bulanmiyor ama surekli agliyorum bisey yapamiyorum 2 tane cocugum var bakamiyorum onlara benim gibi olan var mi bi yardim edin napim ne edim psikilojim cok bozuldu cocugumu aldurmayi dusunecek duruma geldim sonra sacmalama dedim 2 tane cocugun var onlari öldürebilir misin dedim nasil kurtulacam bu psikolojiden :'(
Çocukların kaç yaşında? Öncelikle bunun geçici bir durum olduğunun farkına var ve bu süreçte kendini sorgulama arada sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, dışarı çık hava al, geçecek bi kaç haftaya öyle düşün

Kızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor :D
2 hafta sonra ikili teste gideceğim

Eklentiler

• IMG_20181115_165936.webp
    IMG_20181115_165936.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar ben kırmızı kanamayıda yaşadım kahverengiyide korkmayın. Gelçi ben geçen hafta tam bugün çok korkmuştum resmen adet olmuştum pıhtı filan gelmişti 1 gece hastanede yattım 3 gün devam etti kanamam ama şuan herşey yolunda çok şükür. Bazı kadınlarda dönem dönem kanamalar olabiliyormuş. Dua edin bol bol yatın benim annem geldi benle kalıyor haftaya dönmek zorunda eğer doktorum izin verirse bende annemle beraber ankaraya gideceğim 2/3 haftalığına. 1. Saatlık uçak yolcuğu yapmak zorundayım tabi eğer doktorum izin verirse.
Evet canım senin durumunda çok yeni biliyorum çok şükür bebeklerimiz sağlıklı , devam ediyormu peki

Çocukların kaç yaşında? Öncelikle bunun geçici bir durum olduğunun farkına var ve bu süreçte kendini sorgulama arada sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, dışarı çık hava al, geçecek bi kaç haftaya öyle düşün
Birisi 4 bucuk yasinda erkek birisi de 2 bucuk yasinda kiz su anki bebegim kazara oldu belkide kazara oldugu icin mi hazrliksiz yakalndigim icin mi bilmiyorum yapamiyorum ki hic icime bi sikinti giriyor ki elim kolum kalkmiyor agliyorum

O ilaca benim alerjim var ama onun disinda bir sürü yan etkisi olan insani mahveden bir ilac etkisi de yok denecek kadar az niye bunu verdi ki doktorun acaba keske baska bir ilac yazsa imis
metpamid ya da zofer dedi canim. eczanede bu varmis aldim. ama bi kere bile icmedim. kusuyorum rahatliyorum :) artik alistim. sonra tekrar yiyorum.

Aynennn ben de öyleyim.
Normalde günaşırı duş almadan duramazdım. Şimdi 2-3 gün geçiyor nasıl zor geliyor anlatamam hiç istemiyorum yaa.
Çok sıcak bebeğe iyi gelmiyo diye mi uzaklaştık acaba bu banyo olayından :)
Aslında belkide vücudumuz bizi yönlendiriyor biz farkında değiliz mesela ben güne sert bi kahve olmadan başlayamatanlardandım gün içinde de bol bol çay kahve tüketip keyifle sigara içenlerdenim hepsinden soğudum çay bile içemiyorum, meyveye çok düşkünleştim ki c vitamin bizim için ve plesanta için çok gerekliymiş, o zaman şükür:)))

Back
X