- 26 Aralık 2017
- 218
- 283
- 33
Banada kız gibi geliyorBen kız dıye dusundum bılemıyorum saglıkla dogsun ınsallahhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada kız gibi geliyorBen kız dıye dusundum bılemıyorum saglıkla dogsun ınsallahhh![]()
Inan hıc hatırlamıyorum 2014 yılında yaptırdım cunku... ozelde yaptırdım yıne öyle olacak bunu da hıc sormadım bu hafta ogrenırım ama ozaman soylerım.Merhaba canım ikili testin yaklaşık fiyati ne kadar oluyo birde özeldemi devlettemi yaptirdiniz
kıza benziyorKizlar nub bilen varmı sizce kızmı erkek mi Eki Görüntüle 2206164
Ee o zaman da kismet ne diyelimYakalanma![]()
Hic anlamam ama bana da kiz gibi geldikıza benziyor
az bucuk anlıyomHic anlamam ama bana da kiz gibi geldi
Maşallah ne kadar büyümüşKizlar nub bilen varmı sizce kızmı erkek mi Eki Görüntüle 2206164
10+5 günlük cnmMaşallah ne kadar büyümüş
Canım çok çok geçmiş olsun neyseki bebeğin iyi olduğunu biliyoruz benimde lekelenme bazen geçiyor sonra yine devam ediyor bugün Dr baktı yine herhangi bir sorun yok dedi iğnenin bebeğin hareketlerini etkileyip etkilemediğini sordum bu tamamen annede olan hormon bebeğe asla zararı yok dedi sende bi sor canım bebeği korumak adına sonuçta bu iğnebenim ilk 7. haftamda geldi. korkudan bayılacak gibi oldum bi an, midem bulandı. ertesi gün doktora gittim. iğne yaptırdı ve progestana başlattı. ondan sonra aynen bu şekilde 3 defa falan daha oldu. doktorda aldım hep soluğu. çok şükür iyi. ben tuvalette idrarla karışık görüyorum kanı genelde. adet kanı gibi gelmiyor.
geçen yine geldi artık doktora bile gitmedim. artarsa giderim dedim. geçti şükür.
yapılan iğne de bebeğin hareketlerini durduruyormuş. biraz da ona kıyamadım. habire habire yazık dedim.![]()
Çocukların kaç yaşında? Öncelikle bunun geçici bir durum olduğunun farkına var ve bu süreçte kendini sorgulama arada sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, dışarı çık hava al, geçecek bi kaç haftaya öyle düşünKizlar selamun aleykum ben cok fena halde oldum bu hamilelikte surekli halsizim yerden kalkamiyorum midem bulanmiyor ama surekli agliyorum bisey yapamiyorum 2 tane cocugum var bakamiyorum onlara benim gibi olan var mi bi yardim edin napim ne edim psikilojim cok bozuldu cocugumu aldurmayi dusunecek duruma geldim sonra sacmalama dedim 2 tane cocugun var onlari öldürebilir misin dedim nasil kurtulacam bu psikolojiden :'(
Evet canım senin durumunda çok yeni biliyorum çok şükür bebeklerimiz sağlıklı , devam ediyormu pekiKızlar ben kırmızı kanamayıda yaşadım kahverengiyide korkmayın. Gelçi ben geçen hafta tam bugün çok korkmuştum resmen adet olmuştum pıhtı filan gelmişti 1 gece hastanede yattım 3 gün devam etti kanamam ama şuan herşey yolunda çok şükür. Bazı kadınlarda dönem dönem kanamalar olabiliyormuş. Dua edin bol bol yatın benim annem geldi benle kalıyor haftaya dönmek zorunda eğer doktorum izin verirse bende annemle beraber ankaraya gideceğim 2/3 haftalığına. 1. Saatlık uçak yolcuğu yapmak zorundayım tabi eğer doktorum izin verirse.
Maşallah ne güzel büyümüş :)Kızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
Maşallah minnoşa, cinsiyet tahmini yapıldı mı ? :)Kızlar bugün kontrole gittim.
Kocaman olmuş..
Birisi 4 bucuk yasinda erkek birisi de 2 bucuk yasinda kiz su anki bebegim kazara oldu belkide kazara oldugu icin mi hazrliksiz yakalndigim icin mi bilmiyorum yapamiyorum ki hic icime bi sikinti giriyor ki elim kolum kalkmiyor agliyorumÇocukların kaç yaşında? Öncelikle bunun geçici bir durum olduğunun farkına var ve bu süreçte kendini sorgulama arada sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, dışarı çık hava al, geçecek bi kaç haftaya öyle düşün
metpamid ya da zofer dedi canim. eczanede bu varmis aldim. ama bi kere bile icmedim. kusuyorum rahatliyorum :) artik alistim. sonra tekrar yiyorum.O ilaca benim alerjim var ama onun disinda bir sürü yan etkisi olan insani mahveden bir ilac etkisi de yok denecek kadar az niye bunu verdi ki doktorun acaba keske baska bir ilac yazsa imis
ben yerım onuuuuuuuuuu ayyyyyy masallah kuzumaaKızlar bugün kontrole gittim.
Kocaman olmuş..
Aslında belkide vücudumuz bizi yönlendiriyor biz farkında değiliz mesela ben güne sert bi kahve olmadan başlayamatanlardandım gün içinde de bol bol çay kahve tüketip keyifle sigara içenlerdenim hepsinden soğudum çay bile içemiyorum, meyveye çok düşkünleştim ki c vitamin bizim için ve plesanta için çok gerekliymiş, o zaman şükür:)))Aynennn ben de öyleyim.
Normalde günaşırı duş almadan duramazdım. Şimdi 2-3 gün geçiyor nasıl zor geliyor anlatamam hiç istemiyorum yaa.
Çok sıcak bebeğe iyi gelmiyo diye mi uzaklaştık acaba bu banyo olayından :)