2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canim bende son zamanlarda kusmaya basladim. hic icmedim o ilaci. kusuyorum sonra tekrar yiyorum. ama son 2 gundur kahvaltida tiksinmiyorum baya yiyorum. ama oglene dogru bir bulanti gece yatana kadar.. bende 8+5 oluyorum yarin canim 10a girince azalmasini umut ediyorum. saglik olsun saglikla gelsinler ins

En güzeli ailelere akrabalara mesafeli olmak galiba bazen acaba yakin olmak daha mi iyi diyorum sora karışan gorusenleri dusununce vazgeçiyorum :))

Birisi 4 bucuk yasinda erkek birisi de 2 bucuk yasinda kiz su anki bebegim kazara oldu belkide kazara oldugu icin mi hazrliksiz yakalndigim icin mi bilmiyorum yapamiyorum ki hic icime bi sikinti giriyor ki elim kolum kalkmiyor agliyorum
Canım tamamen hormonlardan ve de hazırlıksız yakalanmaktan kaynaklı, Benim de 2 yaşında oğlum var bi kardeşi olsun istiyorduk ama 1 sene sonra falan ilk öğrendiğimd ben de biraz afallamıştım ama sağlık olsun Allah ömür versin yeterki bunlar güzel şeyler , sen de şu süreçte sorgulama kendini sadece geçecek de, umarım yardım edenin vardır çocuklar konusunda Allah bağışlasın hepsini

metpamid ya da zofer dedi canim. eczanede bu varmis aldim. ama bi kere bile icmedim. kusuyorum rahatliyorum :) artik alistim. sonra tekrar yiyorum.
Ben zaten kullanamam bu ilaci ama bircok yan etkisi var tabiki doktorunu dinlemen daha dogru olur ama yan etkilerini bilen bu ilaci agzina surmez eminim

Babamlarda kaliyorum gunduzleri aksam ak evime geciyorum bi sokak arkamda babam sagolsun aksam esim yardiyardim ediyor sabah da babamin esi bakiyor cocuklara ama bn cok zorlaniyorum boyle

E aleykum selam soyle 1 2 hafta yardima gelip seni dinlendirebilicek biri yok mu canim cagirsan bulantilarin gecene kadar en azindan Allah yardimcin olsun

Ben zaten kullanamam bu ilaci ama bircok yan etkisi var tabiki doktorunu dinlemen daha dogru olur ama yan etkilerini bilen bu ilaci agzina surmez eminim
yan etkileri cok canim o her ilacta var diye onemsememistim ama hamilelikte kullanimi ile ellerinde veri yok. bi sey olur ya da olmaz demiyolar o yuzden bulantilari cekmeyi yeri gelince kusmayi , multi vitamin kullanmayi tercih ettim acikcasi. :)

Babamlarda kaliyorum gunduzleri aksam ak evime geciyorum bi sokak arkamda babam sagolsun aksam esim yardiyardim ediyor sabah da babamin esi bakiyor cocuklara ama bn cok zorlaniyorum boyle
Neyseki destekçilerin varmış, arada çocukları bırak ve sevdiğin bi şeylere zaman ayır 4 hafta sonra bu ruh halin değişecek muhtemelen , benim de bulantılarım var çalışıyorum fenalardayım ama geçecek yakında bu durum inşallah

İnsaAllah değişir yoruldum cunku yatmaktan nefret ederim kalkamiyorum evimi temizleyemiyorum cocuklrima bakamiyorum esim Allah razi olsun bu surecte cok.destekcim ama ben ona da bakamiyorim :'( :'(

Hoşgeldiniz Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsjn

İnsaAllah değişir yoruldum cunku yatmaktan nefret ederim kalkamiyorum evimi temizleyemiyorum cocuklrima bakamiyorum esim Allah razi olsun bu surecte cok.destekcim ama ben ona da bakamiyorim :'( :'(
Hayat müşterek yapsın biraz bişey olmaz, ilk hamileliğimde çok çok fenaydım dağ gibi yıkanan çamaşırlar bi oda da evde asla temizlik yapamıyorum çünkü ev kokuyordu yatağa girip çıkamıyordum yemek yapamıyordumda yiyemiyordum da, o süreç geçti ve geri kalan kısım çok güzeldi, o yüzden herşey geçecek hepsi bi süreç

Gözünaydın canim

Cok gecmis olsun canim metanetini takdir ediyorum insAllah en kisa zamanda sağlıklı gebelik haberini aliriz

Kesinlikle ona inanıyorum ben de. Vücudumuz napması gerektiğini biliyor biz farkında olmadan bizi ona yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…