• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktor bana daha da devam eder dedi yarın 8+0 oluyoruz inşâAllah sağlıkla gelsin kuzular. sabahtan beri çıkarıyorum ben %1lik kesimdeymişim bi lokma bişey yiyemiyorum uyuyamıyorum bile ilaç içmeme rağmen metpamit zaten bende hiç işe yaramadı
canim bende son zamanlarda kusmaya basladim. hic icmedim o ilaci. kusuyorum sonra tekrar yiyorum. ama son 2 gundur kahvaltida tiksinmiyorum baya yiyorum. ama oglene dogru bir bulanti gece yatana kadar.. bende 8+5 oluyorum yarin canim 10a girince azalmasini umut ediyorum. saglik olsun saglikla gelsinler ins

Dogru soyluyorsun aslinda birden olacak birşey değil bu ama ben katlanamiyorum bu kadarina cevremizde de var boyle olanlar kolunu kaldirma bacagini indirme onu yeme bunu icme kendilerine yetmiyor birde bize yapiyorlar rahat birakin hamileleri ya
En güzeli ailelere akrabalara mesafeli olmak galiba bazen acaba yakin olmak daha mi iyi diyorum sora karışan gorusenleri dusununce vazgeçiyorum :))

Birisi 4 bucuk yasinda erkek birisi de 2 bucuk yasinda kiz su anki bebegim kazara oldu belkide kazara oldugu icin mi hazrliksiz yakalndigim icin mi bilmiyorum yapamiyorum ki hic icime bi sikinti giriyor ki elim kolum kalkmiyor agliyorum
Canım tamamen hormonlardan ve de hazırlıksız yakalanmaktan kaynaklı, Benim de 2 yaşında oğlum var bi kardeşi olsun istiyorduk ama 1 sene sonra falan ilk öğrendiğimd ben de biraz afallamıştım ama sağlık olsun Allah ömür versin yeterki bunlar güzel şeyler , sen de şu süreçte sorgulama kendini sadece geçecek de, umarım yardım edenin vardır çocuklar konusunda Allah bağışlasın hepsini

metpamid ya da zofer dedi canim. eczanede bu varmis aldim. ama bi kere bile icmedim. kusuyorum rahatliyorum :) artik alistim. sonra tekrar yiyorum.
Ben zaten kullanamam bu ilaci ama bircok yan etkisi var tabiki doktorunu dinlemen daha dogru olur ama yan etkilerini bilen bu ilaci agzina surmez eminim

Canım tamamen hormonlardan ve de hazırlıksız yakalanmaktan kaynaklı, Benim de 2 yaşında oğlum var bi kardeşi olsun istiyorduk ama 1 sene sonra falan ilk öğrendiğimd ben de biraz afallamıştım ama sağlık olsun Allah ömür versin yeterki bunlar güzel şeyler , sen de şu süreçte sorgulama kendini sadece geçecek de, umarım yardım edenin vardır çocuklar konusunda Allah bağışlasın hepsini
Babamlarda kaliyorum gunduzleri aksam ak evime geciyorum bi sokak arkamda babam sagolsun aksam esim yardiyardim ediyor sabah da babamin esi bakiyor cocuklara ama bn cok zorlaniyorum boyle

Kizlar selamun aleykum ben cok fena halde oldum bu hamilelikte surekli halsizim yerden kalkamiyorum midem bulanmiyor ama surekli agliyorum bisey yapamiyorum 2 tane cocugum var bakamiyorum onlara benim gibi olan var mi bi yardim edin napim ne edim psikilojim cok bozuldu cocugumu aldurmayi dusunecek duruma geldim sonra sacmalama dedim 2 tane cocugun var onlari öldürebilir misin dedim nasil kurtulacam bu psikolojiden :'(
E aleykum selam soyle 1 2 hafta yardima gelip seni dinlendirebilicek biri yok mu canim cagirsan bulantilarin gecene kadar en azindan Allah yardimcin olsun

Ben zaten kullanamam bu ilaci ama bircok yan etkisi var tabiki doktorunu dinlemen daha dogru olur ama yan etkilerini bilen bu ilaci agzina surmez eminim
yan etkileri cok canim o her ilacta var diye onemsememistim ama hamilelikte kullanimi ile ellerinde veri yok. bi sey olur ya da olmaz demiyolar o yuzden bulantilari cekmeyi yeri gelince kusmayi , multi vitamin kullanmayi tercih ettim acikcasi. :)

Babamlarda kaliyorum gunduzleri aksam ak evime geciyorum bi sokak arkamda babam sagolsun aksam esim yardiyardim ediyor sabah da babamin esi bakiyor cocuklara ama bn cok zorlaniyorum boyle
Neyseki destekçilerin varmış, arada çocukları bırak ve sevdiğin bi şeylere zaman ayır 4 hafta sonra bu ruh halin değişecek muhtemelen , benim de bulantılarım var çalışıyorum fenalardayım ama geçecek yakında bu durum inşallah

Neyseki destekçilerin varmış, arada çocukları bırak ve sevdiğin bi şeylere zaman ayır 4 hafta sonra bu ruh halin değişecek muhtemelen , benim de bulantılarım var çalışıyorum fenalardayım ama geçecek yakında bu durum inşallah
İnsaAllah değişir yoruldum cunku yatmaktan nefret ederim kalkamiyorum evimi temizleyemiyorum cocuklrima bakamiyorum esim Allah razi olsun bu surecte cok.destekcim ama ben ona da bakamiyorim :'( :'(

Merhaba hanımlar :KK54:
Aranıza katılmaya geldik 10+3 günlük bebeğimle :)) yolumuz çok uzun, birlikte sabırla beklemek en güzeli olacak :anneadayı:
Tüm hamişlere vakti zamanı gelince sağlıkla bebelerini kucaklarina almalarını diliyorum. Tüm isteyenlere de rabbim tez zamanda bu duyguyu nasip etsin inşallah :dua:
Hoşgeldiniz:KK200: Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsjn

İnsaAllah değişir yoruldum cunku yatmaktan nefret ederim kalkamiyorum evimi temizleyemiyorum cocuklrima bakamiyorum esim Allah razi olsun bu surecte cok.destekcim ama ben ona da bakamiyorim :'( :'(
Hayat müşterek yapsın biraz bişey olmaz, ilk hamileliğimde çok çok fenaydım dağ gibi yıkanan çamaşırlar bi oda da evde asla temizlik yapamıyorum çünkü ev kokuyordu yatağa girip çıkamıyordum yemek yapamıyordumda yiyemiyordum da, o süreç geçti ve geri kalan kısım çok güzeldi, o yüzden herşey geçecek hepsi bi süreç

Bayanlar şuan hastanedeyim 6 haftalık gebeyim karından gözükmedi bebek alttan baktı gördü keseyi de bebeğide kalp atışında çok şükür elhamdülillah kaşıntıya gelince şimdi ultrasona ve cildiyeye yönlendirdi bakalım neolcak
Gözünaydın canim:KK36:

Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .

3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..

Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım :KK200:
Cok gecmis olsun canim metanetini takdir ediyorum insAllah en kisa zamanda sağlıklı gebelik haberini aliriz:KK200:

Aslında belkide vücudumuz bizi yönlendiriyor biz farkında değiliz mesela ben güne sert bi kahve olmadan başlayamatanlardandım gün içinde de bol bol çay kahve tüketip keyifle sigara içenlerdenim hepsinden soğudum çay bile içemiyorum, meyveye çok düşkünleştim ki c vitamin bizim için ve plesanta için çok gerekliymiş, o zaman şükür:)))
Kesinlikle ona inanıyorum ben de. Vücudumuz napması gerektiğini biliyor biz farkında olmadan bizi ona yönlendiriyor.

Back
X