2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar
Benim akıntım oluyor hergun çamaşır degistiriyorum bazen cok fazla geliyor özellikle usuttugum zamanlar sizdede oluyor mu akıntı korkmalı mıyım?

Bulantiyla bir sekilde bas ediyorum canimda bu agrilar bugün canima okudu yarin olmazsa doktora gideriz diyor eşim evet sen de bayadir bekliyordun cok sevindim senin adina canim bosuna üzdün yiprattin kendini haftalardir

Bugün bütün gün cok rahatsizdim kizlar belim kopuyor kasiklarim ve bacaklarim agriyor ayrica bulanti benim gibi olan var mi aranizda ? Yarin doktora gitmelimiyim sizce ?

Doktorumda Cuma gunu ben giderken benden sonra gelen 4 gebesınınde bebeğiniin kalbının durdugunu söyledı ..
Artık yediğimiz içtiğimizden mii nedir bilmiyorum ..
Allahım yaşayanlara sabır versın ..
Canim cok gecmis olsun. Pihtilasma testi yaptir istersen. Benim iki kaybin oldu oyle ogrendim. Kan sulandirici icin kaybetmisim bebeklerimi. En azindan icin rahat eder diger gebeliginde. Allah gonlune gore versin

Reactions: H E
Bulantiyla bir sekilde bas ediyorum canimda bu agrilar bugün canima okudu yarin olmazsa doktora gideriz diyor eşim evet sen de bayadir bekliyordun cok sevindim senin adina canim bosuna üzdün yiprattin kendini haftalardir
Biliyon canım normalde rahat takılıyodum geçen perşembe doktorun içi boş görünüyo demesi etkiledi. İnsanın bi yanı daha erken diğer yanı da koca doktor kimbilir kaç kişi gördü durduk yere niye desin diyo. Senin neren ağrıyo canım

Bende dusundum arkadasim.esimde uzerime gelmedi sen iyi ol istemiyorsan aldiralim dedi.
Ama aldirmadim.burada arkadaslar saolsun bana ole guzel yazdilar ki bir kelimeleri cumleleri bende dönüs oldu.
Bu bir surec inan ki geciyor.

Merhaba kızlar
Benim akıntım oluyor hergun çamaşır degistiriyorum bazen cok fazla geliyor özellikle usuttugum zamanlar sizdede oluyor mu akıntı korkmalı mıyım?
Benim başta hiç akıntım olmuyordu. Son Bi kaç gündür yoğun bir şekilde oluyor. Her hissettiğimde lavaboya gidip rengini kontrol ediyorum

Kasiklarim bel ve bacaklarim midemdeki bulanti da agriya cevirdi canim bu bos gorunuyor diyen doktora devam etme bence degistir

Bugün bütün gün cok rahatsizdim kizlar belim kopuyor kasiklarim ve bacaklarim agriyor ayrica bulanti benim gibi olan var mi aranizda ? Yarin doktora gitmelimiyim sizce ?

Yoruldun mu acaba canım..
ben yoruldugumda oluyor genelde..
gecmezse git istersen hem için rahat eder.

Hamilelik hastalik degildir diye savunan ben kizimda ilk gunden son gune sokaklarda cirit atan ben kesinlikle vazgectim bu tezimden.
Hastayim ben ya.belim kopuyor
Sirtima vuruyor agri.kollarim bacaklarim kasiklarim.midem berbat.yesem baska yemesem baska bir agri var midemde.bas agrimda her gece her gece her gece deli gibi zorluyor beni

Kasiklarim bel ve bacaklarim midemdeki bulanti da agriya cevirdi canim bu bos gorunuyor diyen doktora devam etme bence degistir
Bu hafta benim de baya ağrılı geçti hatta ağrıdan zor uyuyup ağrıyla uyandım hep. Doktorum kanama olmadıkça üzerine düşünme dediydi. Ama bence de dayanması zor oluyo. Bugün kan tahlilimde biraz kansızlık çıktı. Tansiyonum da düşük çıktı. Onlara da normal dedi :) ama sürekli ağrı çekmek ne kadar normal olsa da çekmesi zor. Diğer doktor devletteydi canım aynen bidaha yanına gitmem. Bi haftamı zehir etti

Gozunaydin canim drlar bizim gibi duygusal düşünmedikleri için her olasili pat diye sogukkanlilikla söylüyorlar o minicik ihtimalden bizim kendimizi yiyip bitirecegimizi dusunmuyorlar istisna Dr kar hariç tabi.

Sen şimdi herkesi boşver bak 1 haftalık endişen bitti bebiş orda seninle Bence sen yine de söyle canım en azından belki insani davranan birileri çıkar bu işler belli olmaz idareyi de bilgilendir derim ben :)

Cok şükür kuzumm benim ben bugün cok rahatsizim hem agrim hem bulantim var zor dayaniyorum ya

Kendi kendine nazar ettin bulantım Yok diye bak :) şaka bir yana da ben 1 gün iyiysem diğer gün senin gibiyim bulantı fena ağrılar da fena . Ben yorulmaya ve üşütmeye bağlıyorum canım

Akşam başlayan baş ağrıları ne zaman geçicek 9. Haftada yavaş yavaş başladı şuan 12 haftalık oldum hala devam ediyor sadece akşamları dayanılmaz bi şekilde. Bu haftalarda olması çok normalmiş ama ne zaman geçicek acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…