Ah ah gorucezmi öğünleri önceki gebeligimd3 doğum yaptığım hafta bile istiğfar etmiştim insallah bunda öyle olmazaynen canim yaa valla su balayi donemine gecmek obur gibi yemek kusmamak bulanti hissetmemek istiyorum
Bulantiyla bir sekilde bas ediyorum canimda bu agrilar bugün canima okudu yarin olmazsa doktora gideriz diyor eşim evet sen de bayadir bekliyordun cok sevindim senin adina canim bosuna üzdün yiprattin kendini haftalardirAynen canım benim çok şükür Rabbime. Bi haftadır boşun kesinleşmesini bekliyodum resmen. Bulantılar mı başladı o çok zor oluyo ya. Bana gavisgon tabletle , ayva bide sade soda iyi geldi. yiyecek olarak da sadece çubuk krakerle düz ekmek yiyebiliyorum sadece. O da hep değil.
Canim cok gecmis olsun. Pihtilasma testi yaptir istersen. Benim iki kaybin oldu oyle ogrendim. Kan sulandirici icin kaybetmisim bebeklerimi. En azindan icin rahat eder diger gebeliginde. Allah gonlune gore versinDoktorumda Cuma gunu ben giderken benden sonra gelen 4 gebesınınde bebeğiniin kalbının durdugunu söyledı ..
Artık yediğimiz içtiğimizden mii nedir bilmiyorum ..
Allahım yaşayanlara sabır versın ..
Biliyon canım normalde rahat takılıyodum geçen perşembe doktorun içi boş görünüyo demesi etkiledi. İnsanın bi yanı daha erken diğer yanı da koca doktor kimbilir kaç kişi gördü durduk yere niye desin diyo. Senin neren ağrıyo canımBulantiyla bir sekilde bas ediyorum canimda bu agrilar bugün canima okudu yarin olmazsa doktora gideriz diyor eşim evet sen de bayadir bekliyordun cok sevindim senin adina canim bosuna üzdün yiprattin kendini haftalardir
Bende dusundum arkadasim.esimde uzerime gelmedi sen iyi ol istemiyorsan aldiralim dedi.Kizlar selamun aleykum ben cok fena halde oldum bu hamilelikte surekli halsizim yerden kalkamiyorum midem bulanmiyor ama surekli agliyorum bisey yapamiyorum 2 tane cocugum var bakamiyorum onlara benim gibi olan var mi bi yardim edin napim ne edim psikilojim cok bozuldu cocugumu aldurmayi dusunecek duruma geldim sonra sacmalama dedim 2 tane cocugun var onlari öldürebilir misin dedim nasil kurtulacam bu psikolojiden :'(
Benim başta hiç akıntım olmuyordu. Son Bi kaç gündür yoğun bir şekilde oluyor. Her hissettiğimde lavaboya gidip rengini kontrol ediyorumMerhaba kızlar
Benim akıntım oluyor hergun çamaşır degistiriyorum bazen cok fazla geliyor özellikle usuttugum zamanlar sizdede oluyor mu akıntı korkmalı mıyım?
Kasiklarim bel ve bacaklarim midemdeki bulanti da agriya cevirdi canim bu bos gorunuyor diyen doktora devam etme bence degistirBiliyon canım normalde rahat takılıyodum geçen perşembe doktorun içi boş görünüyo demesi etkiledi. İnsanın bi yanı daha erken diğer yanı da koca doktor kimbilir kaç kişi gördü durduk yere niye desin diyo. Senin neren ağrıyo canım
Bugün bütün gün cok rahatsizdim kizlar belim kopuyor kasiklarim ve bacaklarim agriyor ayrica bulanti benim gibi olan var mi aranizda ? Yarin doktora gitmelimiyim sizce ?
Sarılıp uyumalıkk:)) maşallah nasıl güzel büyümüş annesi :)Kızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
Bugün yorulmadim.ama dün disardaydim ozaman mi yordum acaba ?Yoruldun mu acaba canım..
ben yoruldugumda oluyor genelde..
gecmezse git istersen hem için rahat eder.
Bu hafta benim de baya ağrılı geçti hatta ağrıdan zor uyuyup ağrıyla uyandım hep. Doktorum kanama olmadıkça üzerine düşünme dediydi. Ama bence de dayanması zor oluyo. Bugün kan tahlilimde biraz kansızlık çıktı. Tansiyonum da düşük çıktı. Onlara da normal dedi :) ama sürekli ağrı çekmek ne kadar normal olsa da çekmesi zor. Diğer doktor devletteydi canım aynen bidaha yanına gitmem. Bi haftamı zehir ettiKasiklarim bel ve bacaklarim midemdeki bulanti da agriya cevirdi canim bu bos gorunuyor diyen doktora devam etme bence degistir
Üşüttün mü acaba canımBugün bütün gün cok rahatsizdim kizlar belim kopuyor kasiklarim ve bacaklarim agriyor ayrica bulanti benim gibi olan var mi aranizda ? Yarin doktora gitmelimiyim sizce ?
Gozunaydin canim drlar bizim gibi duygusal düşünmedikleri için her olasili pat diye sogukkanlilikla söylüyorlar o minicik ihtimalden bizim kendimizi yiyip bitirecegimizi dusunmuyorlar istisna Dr kar hariç tabi.Canım öğleden sonra gittim boş değilmiş kalp atışını duydum bin şükür. Ultrasonra kan alanı görüldü. Doktor stresten dedi. Dünkü olaydan oldu diye tahmin ediyorum. Okulda sinirlerim aşırı bozuldu eve geldim saatlerce ağladım. Sanırım ondan oldu vicdan azabı çekiyorum biraz. Ama istemsiz oldu yani. Doktor progestan verdi vajinal onu kullanıyorum şimdi. Okulda rahat etmek için çözüm bulmam lazım ikinci krizi geçirmek istemem yani
Canım şimdi geceleri ağrıdan uyuyamıyorum sabah uyanıyorum bulantıdan aç okula gidiyorum 7 saat inanılmaz zorlanıyorum. Eve geliyorum bulantı devam sonra yine uyku zamanı böyle devrediyo hergün. Benim de dün artık sabrım bitmiş çocuk çarpınca bendeki herşey koptu kontrolümü kaybettim. Hani okuldaki ekibi çok takmıyodum ama dün ben o halde iki büklümken umursamamaları hoş olmadı. Bu kadar mı düşmanlık yani. Söylesem iyilikten ziyade daha can sıkıcı davranırlar gibi hissediyorum :)
Cok şükür kuzumm benim ben bugün cok rahatsizim hem agrim hem bulantim var zor dayaniyorum ya
canım ben nubu araştırmıştım bayağı da sanki erkek gibi geldi herkes de kız gibi demiş amaKizlar nub bilen varmı sizce kızmı erkek mi Eki Görüntüle 2206164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?