Kız benimkinede bak o zaman:)canım ben nubu araştırmıştım bayağı da sanki erkek gibi geldi
bakayım canım nubda 11 12 haftada anlaşılıyo diyorlar ama :)Kız benimkinede bak o zaman:)
aynen canım ama kapı kapalı aspiratör cam falan açyırıyorum kaçıyorm artık keşke hiç içmeseler ama vazgeçmiyorlar illetten hem maddi hem manevi zarar 5 kuruş para olmasa gene alacak :/Mutfakta içmek bişi değiştirmiyor, duman bütün eve yayılır..
bende öyle söykedm artık sen söyle senin ailen yani ööyle bakıyolar bön bönEşin içirmesin yaa. Benim ailem de içiyor normalde. Bizimkilere gidince eşim asker gibi herkesi balkona dikiyo :)))
bende kaçıyorm başka odalara içmeseler ne olacak vaktinde bende çok içtim ama bıraktım kafada bitiyorKonuştum eşimle akşam yemeğinden sonra dışarda içiyor oğlumu uyutuyorum 10 11 gibi bende yatıyorum bu aralar zaten uyku aşeriyorum sanki ben yatınca kapıyı kapatıyo bende yatak odasının kapısını kapatıyorum koku gelmiyor 1 tanede öyle içip yatıo zaten
aynen canım valla öyle yapı cam artık zaten ayda yılda bir gidiyoruz bebeğimden önemli değil ya gitmem olmadıpeki yanında sigara içiliyorken, bana dokunuyor sigara ben çıkayım deyip başka yere geçsen..? belki böyle böyle anlarlar.
Bi kaç mesaj önce fotoyu attım benimde o ultrason 10+1 işte :) anlarsın senbakayım canım nubda 11 12 haftada anlaşılıyo diyorlar ama :)
canım senin son foto bu herhalde ama orda bi çıkıntı olması lazım seninkinde daha yok hiç :)Buda benm 10+1deki ultrason fotoğrafım :) boyutları aynı sayılır sizin bebişim boyu az daha uzun gibi sankiBu arada boyutu 3.26 cmdi
Çok geçmiş olsun canım, insllahi en kısa sürede gecer. Bende senin gibi su içemeyen biriyim. İçmemle kusmam bir oluyor. Banyo yaparken ve diş fırçalarken her defasında istifra ediyorum. Limonlu su içebiliyorum sadece , sende dene istersen belki sende de işe yarar.Selamün Aleyküm arkadaslar. Uzun suredir bu postu takip ediyordum. Yazarsam belki rahatlarım dedim. Ben şuan 11 hafta 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin 5. haftasinda sadece halsizlik yasadim. 6. Haftasından itibaren şiddetli bulantı ve kusma iştahsızlık yaşıyorum. İlk başlarda ağzıma sürekli demir tadi gelirdi. Bı müddet sonra bu geçti. Bulantı ve kusmalarin yanında kokuya karşı aşırı hassaslastim. Çok zorlu bir sürecin içine girmiş oldum. Her yediğimi kusuyordum. Suyu kana kana içmek istesem bile içemiyorum. Tabi bu arada öğretmenim ve okulda sürekli istifra ediyordum . istifra dan sonra öğretmen masasında uyumuşlugum bile oldu . Son bir haftadır bulantılarım azaldı fakat bu seferde mide agrilarim başladı. Her gece sabah namazına kadar ağrılar cekiyorum ve uyanır uyanmaz safra kusuyorum. Ve bu safra kusmanın günde 5 kez oluyor ve agrilarim hiç geçmiyor. 5 gün once dayanamadım artık hastaneye gittim ve 2 tane serum yedim. Serumdan sonra 2 gün daha iyiydim. Ama sonra yine gece mide agrilarim devam etti. Dün yine hastaneye gittik ve serum yedim. Bugün ağrısız bir gece geçirdim ama aşırı halsizim. Gerçekten annelik kutsal bir şey ve anneliği giden bu yolda epey zor. Sabi günahsız bir bebek dünyaya getireceğmiz için ağrılar günahlara kefaret diye ya sabır çekiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum. Bazen gözümden yaş geliyor. İştahsızlığım devam ediyor ve 2 ayda 4 kilo zayıfladım. Tüm bu yaşadığım süreci aynı süreçten geçenlerle yalnız olmadığımızı bilelim diye yazmak istedim.
Okurken çok üzüldüm. Hatta mide bulantısı, ağrısı vs yaşamadığım için ve 7/24 evde olduğum için kendimi suçlu hissettim. Çok içten dua ediyorum inşallah bu çektiğiniz son ağrılarınız olur ve doğuma kadar çok rahat olursunuz. İnşallah kucağınıza aldığınızda iyiki hepsini çekmişim dersinizSelamün Aleyküm arkadaslar. Uzun suredir bu postu takip ediyordum. Yazarsam belki rahatlarım dedim. Ben şuan 11 hafta 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin 5. haftasinda sadece halsizlik yasadim. 6. Haftasından itibaren şiddetli bulantı ve kusma iştahsızlık yaşıyorum. İlk başlarda ağzıma sürekli demir tadi gelirdi. Bı müddet sonra bu geçti. Bulantı ve kusmalarin yanında kokuya karşı aşırı hassaslastim. Çok zorlu bir sürecin içine girmiş oldum. Her yediğimi kusuyordum. Suyu kana kana içmek istesem bile içemiyorum. Tabi bu arada öğretmenim ve okulda sürekli istifra ediyordum . istifra dan sonra öğretmen masasında uyumuşlugum bile oldu . Son bir haftadır bulantılarım azaldı fakat bu seferde mide agrilarim başladı. Her gece sabah namazına kadar ağrılar cekiyorum ve uyanır uyanmaz safra kusuyorum. Ve bu safra kusmanın günde 5 kez oluyor ve agrilarim hiç geçmiyor. 5 gün once dayanamadım artık hastaneye gittim ve 2 tane serum yedim. Serumdan sonra 2 gün daha iyiydim. Ama sonra yine gece mide agrilarim devam etti. Dün yine hastaneye gittik ve serum yedim. Bugün ağrısız bir gece geçirdim ama aşırı halsizim. Gerçekten annelik kutsal bir şey ve anneliği giden bu yolda epey zor. Sabi günahsız bir bebek dünyaya getireceğmiz için ağrılar günahlara kefaret diye ya sabır çekiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum. Bazen gözümden yaş geliyor. İştahsızlığım devam ediyor ve 2 ayda 4 kilo zayıfladım. Tüm bu yaşadığım süreci aynı süreçten geçenlerle yalnız olmadığımızı bilelim diye yazmak istedim.
Kuzum benimde hiç yok merak etme eşim her gün tşörtümü kaldırıp göbeğime akıyo ee çıkmamış gene diyor :) Sen bu çocuğa bakamıyosun kesin diye takılıyor bide :) bende meraklanmaya başladım ama demekki normal ikimizde böyle olduğumuza göre :)Feeling07 canım sende göbişi çıkmayanlardaydın merak ettim şimdi ne alemdesin benim hiç yok yahu sabahları hele dümdüz akşamda yiyince şişkinlik oluyor e oda zaten hamilelikten öncede çok şişerdim kötü kötü şeyler geliyor aklıma
Cok merak ediyorum bende dayanilmaz oldu artikAkşam başlayan baş ağrıları ne zaman geçicek9. Haftada yavaş yavaş başladı şuan 12 haftalık oldum hala devam ediyor sadece akşamları dayanılmaz bi şekilde. Bu haftalarda olması çok normalmiş ama ne zaman geçicek acaba :/
Çok geçmiş olsun canım, insllahi en kısa sürede gecer. Bende senin gibi su içemeyen biriyim. İçmemle kusmam bir oluyor. Banyo yaparken ve diş fırçalarken her defasında istifra ediyorum. Limonlu su içebiliyorum sadece , sende dene istersen belki sende de işe yarar.
Amin çok zor bir şey bu benim 2. Dusugum du Allah sabir versin canim geçmiş olsun Allah saglikli bir hamilelik nasip etsinDoktorumda Cuma gunu ben giderken benden sonra gelen 4 gebesınınde bebeğiniin kalbının durdugunu söyledı ..
Artık yediğimiz içtiğimizden mii nedir bilmiyorum ..
Allahım yaşayanlara sabır versın ..
sabır canım gerçekten benimde kanımda bir virüs çıkmıştı bir sürü testler falan yaptırdım bebeğe zarar varmı vs. Diye o sırada baya da stresli sürekli dua ediyordum sadece bir gün kustum oda zehirkenmişcesine ne yesem çıkardım kusmaktan eteşim çıktı falan ama hep şükür dedim bebeğim sağlıklı olsun da varsın kusayım dedim geçecek canım inşallah 3 aydan sonra yaşamazsın biter ben şimdi hiç bir belirti yaşamıyorum aklımdan neler geçiyor bilsen kusmakta bir şeymiş diyorum annelik böyle bir şey 9 ay bunu yaşayanlarda var dileyelimde 3 aydan sonra kesiliversinSelamün Aleyküm arkadaslar. Uzun suredir bu postu takip ediyordum. Yazarsam belki rahatlarım dedim. Ben şuan 11 hafta 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin 5. haftasinda sadece halsizlik yasadim. 6. Haftasından itibaren şiddetli bulantı ve kusma iştahsızlık yaşıyorum. İlk başlarda ağzıma sürekli demir tadi gelirdi. Bı müddet sonra bu geçti. Bulantı ve kusmalarin yanında kokuya karşı aşırı hassaslastim. Çok zorlu bir sürecin içine girmiş oldum. Her yediğimi kusuyordum. Suyu kana kana içmek istesem bile içemiyorum. Tabi bu arada öğretmenim ve okulda sürekli istifra ediyordum . istifra dan sonra öğretmen masasında uyumuşlugum bile oldu . Son bir haftadır bulantılarım azaldı fakat bu seferde mide agrilarim başladı. Her gece sabah namazına kadar ağrılar cekiyorum ve uyanır uyanmaz safra kusuyorum. Ve bu safra kusmanın günde 5 kez oluyor ve agrilarim hiç geçmiyor. 5 gün once dayanamadım artık hastaneye gittim ve 2 tane serum yedim. Serumdan sonra 2 gün daha iyiydim. Ama sonra yine gece mide agrilarim devam etti. Dün yine hastaneye gittik ve serum yedim. Bugün ağrısız bir gece geçirdim ama aşırı halsizim. Gerçekten annelik kutsal bir şey ve anneliği giden bu yolda epey zor. Sabi günahsız bir bebek dünyaya getireceğmiz için ağrılar günahlara kefaret diye ya sabır çekiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum. Bazen gözümden yaş geliyor. İştahsızlığım devam ediyor ve 2 ayda 4 kilo zayıfladım. Tüm bu yaşadığım süreci aynı süreçten geçenlerle yalnız olmadığımızı bilelim diye yazmak istedim.
İyiyim sağol canim kanamam 4 gün önce bitti yeni toparlanmaya calisiyorumsiz nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor cinsiyetler tahminler var mi onu merak edip girdimSen ne durumdasın canım aklımdan geçtin dün
CanimsinŞuan gozlerim doldu ve yalniz olmadigimi hissedip istemsizce ve mutlu oldum.Mesajiniz icin tedekkur ederim.Az önce esimin ısrarıyla limonlu çay içtim ve hafif rahatladim. Limonlu suyu deneyeceğim. İnşallah sizin de bulantılarıniz ve kusmalariniz azalır .
Aynen o nasıl bi ağrı öyle yaaaCok merak ediyorum bende dayanilmaz oldu artik
2/3 gün devam etti sonra kesildi canım çok şükürEvet canım senin durumunda çok yeni biliyorum çok şükür bebeklerimiz sağlıklı , devam ediyormu peki
bide 28 inde gidicem çok uzun geldi 1 ay vallahi okuyorm bazıları 17-18 haftada hafif çıkıntı oldu diyen var 30 haftalık çok az var diyen var biri bebeğimin hareketlerini bile hissediyorm ama göbek hiç yok demiş bizde öyle olucaz demekki güzel bir şey aslında ama insan endişeleniyor hele bi hareketlerini hissetmeye başlayalım o zaman hareket ettikçe rahatlıcaz :)Kuzum benimde hiç yok merak etme eşim her gün tşörtümü kaldırıp göbeğime akıyo ee çıkmamış gene diyor :) Sen bu çocuğa bakamıyosun kesin diye takılıyor bide :) bende meraklanmaya başladım ama demekki normal ikimizde böyle olduğumuza göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?