2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle canım içini ferah tutmaya devam et her zaman:)

O zaman guzel haberleri bizimle paylasmani diliyorum arkadasim.insaallah misler gibi iyi sonuclar cikar : )

Canım ben fizyoterapistim ve özel eğitimde çalışıyorum.Yani engelli çocuklarla,down sendromlular da dahil. Bazı velilerim down sendromu çocuğunda hiçbir şey bulunmazken down sendromu olmayan çocuklardan kaç tanesine de down sendromu olacak denmiş anne karnındayken. Yani için rahat olsun her şey Allahtan kesn diye bir şey yok :)

bencede, ben yaptırmicam mesela.
sadece 4bucuk aylıkken tüm organlarına baktırcam

Bugun yeni tahminler ogrendim.arkadaslarimlaydim biri sabah miden bulaniyoraa kiz bulanmiyorsa erkek dedi
Alakasi yok kizimda hic bulanmamisti.
Biride bu haftalarda basin agriyorsa erkek dedi.
Fikrim yok.
Aaa oğlumda bulantıdan mahvolmuştum ama gerçekten yataktan kalkar kalkmaz başlamazdı şimdi ise kalkar kalkmaz lavodan çıkamıyorum öğürmekten, yine de herkes erkek diye tahminde bulunuyor ama bakalım tutacak mı

İnşallah güzel haberlerini duyarız canım

Guzel haberlerle dönersin insAllah canim bu testler cogunlulukla yaniliyor zaten

Fetal testin ücretleri çok yüksek,ne kadara anlaştınız?

Fetal testlerin fiyatları Euro üzerinden hesaplandığı ve yurtdışına gönderildiği için maalesef yüksek. Ben sağlık sektöründe çalıştığım için 275 Euro gibi bir fiyat aldım, 1650TL civarına tekabül ediyor. Ama çevremden 2000 ve üstü fiyatlar duydum son dönemde. Ortalaması 2000 civarı diye biliyorum.

Genelde bir risk görülmüyor, ben de çok takılmadım sonuca ama eşim biraz evhamlı olduğu için mecbur fetal dna yaptıracağız, dilerim sizlerin sonuçları hep daha iyi çıkar
İnşallah senin de sonuçların çok güzel çıkar;arkadaşım yaptırdı 2.000 liraya,sonucu Çin’den geldi,iki hafta gibi bir sürede gelmişti

Benimkinde yazmıyor,bu Perşembe gitcem işte nası dayancam Perşembeye kadar
Bak arkadaşın ki tutmamış çok merak etme :)
Benim 176 idi ve erkek şuan canım çok da takılmayın yani bunlara :)
doğru diyorsun bilimsel bişey değilmiş zaten hiç farketmez ister kız ister erkek hiç hiç önemli değil sağlıklı ve hayırlı olsun daha ne isteriz aslında merakta etmiyorum 7. Senemde gelen mucizem benim Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye paylaşmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…