- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 39
İnşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle canım içini ferah tutmaya devam et her zaman:)Arkadaşlar Gunaydin :)
İkili test sonucum çıktı, kombine riskte 84/1 riskim çıktı yani yüksek risk. Doktorum fetal DNA yaptırmanız gerektiğini söyledi emin olmak için. Ama gayet rahat konuştu, ense kalınlığı dışında bir risk görmediğini, bebeğin hareketli olduğunu ve burun kemiğini gördüğünü söylemişti. Fetal DNA için kan alıyorlar ve yurtdışına tarama için gönderiyorlar. Ortalama 2-3 haftada dönüyormuş sonuçları. İçim çok rahat, hiç kötü bir şey duyacakmisim gibi hissetmiyorum. Gelişmelerden haberdar ederim :)
Yok valla bende de ilerleme yok kapatsın arayı diye bekliyorum ama malesef 3 hafta sonra gidicem belki büyüdüğü için ölçümleri daha net yapar kapatır arayıCanım senin hafta ilerledikçe sat ı yakaladı mı? Ben de ilerleme yok
O zaman guzel haberleri bizimle paylasmani diliyorum arkadasim.insaallah misler gibi iyi sonuclar cikar : )Arkadaşlar Gunaydin :)
İkili test sonucum çıktı, kombine riskte 84/1 riskim çıktı yani yüksek risk. Doktorum fetal DNA yaptırmanız gerektiğini söyledi emin olmak için. Ama gayet rahat konuştu, ense kalınlığı dışında bir risk görmediğini, bebeğin hareketli olduğunu ve burun kemiğini gördüğünü söylemişti. Fetal DNA için kan alıyorlar ve yurtdışına tarama için gönderiyorlar. Ortalama 2-3 haftada dönüyormuş sonuçları. İçim çok rahat, hiç kötü bir şey duyacakmisim gibi hissetmiyorum. Gelişmelerden haberdar ederim :)
O zaman guzel haberleri bizimle paylasmani diliyorum arkadasim.insaallah misler gibi iyi sonuclar cikar : )
Benim 176 idi ve erkek şuan canım çok da takılmayın yani bunlara :)Kızlar bebeğimizin kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş doğru mu acaba? 140 üstü kız altında olursa erkekmiş sağlıklı olsun kız erkek farketmezAma doğru mu diye insan merak ediyor
Yok tutmuyorum da gece sıkışınca uyanıyorum ancaidrarını uzun süre tutunca idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş bide allah korusun bağırsağa kaçabiliyomuş
Canım ben fizyoterapistim ve özel eğitimde çalışıyorum.Yani engelli çocuklarla,down sendromlular da dahil. Bazı velilerim down sendromu çocuğunda hiçbir şey bulunmazken down sendromu olmayan çocuklardan kaç tanesine de down sendromu olacak denmiş anne karnındayken. Yani için rahat olsun her şey Allahtan kesn diye bir şey yok :)Arkadaşlar Gunaydin :)
bencede, ben yaptırmicam mesela.Canım ben fizyoterapistim ve özel eğitimde çalışıyorum.Yani engelli çocuklarla,down sendromlular da dahil. Bazı velilerim down sendromu çocuğunda hiçbir şey bulunmazken down sendromu olmayan çocuklardan kaç tanesine de down sendromu olacak denmiş anne karnındayken. Yani için rahat olsun her şey Allahtan kesn diye bir şey yok :)
Günaydın kızlarBenim 176 idi ve erkek şuan canım çok da takılmayın yani bunlara :)
Fetal testin ücretleri çok yüksek,ne kadara anlaştınız?Çok sağol arkadaşım desteğin için :) dilerim sizlerin böyle sıkıntıları hiç olmaz, olursa da çekinmeyin yazın insan yaşaya yaşaya doktorlaşıyor :)
Aaa oğlumda bulantıdan mahvolmuştum ama gerçekten yataktan kalkar kalkmaz başlamazdı şimdi ise kalkar kalkmaz lavodan çıkamıyorum öğürmekten, yine de herkes erkek diye tahminde bulunuyor ama bakalım tutacak mıBugun yeni tahminler ogrendim.arkadaslarimlaydim biri sabah miden bulaniyoraa kiz bulanmiyorsa erkek dedi
Alakasi yok kizimda hic bulanmamisti.
Biride bu haftalarda basin agriyorsa erkek dedi.
Fikrim yok.
Tahmini Doğum tarihimiz aynıymış biz duyduk sen de duyarsın benceHayırlı geceler
Hanimlar ben daha Dr a girmedim gitsem acaba kalp atışlarını ultrason dan duyabilir miyim 8+2 yım yoksa bir hafta daha beklesem mi
İnşallah güzel haberlerini duyarız canımArkadaşlar Gunaydin :)
Guzel haberlerle dönersin insAllah canim bu testler cogunlulukla yaniliyor zatenArkadaşlar Gunaydin :)
Fetal testin ücretleri çok yüksek,ne kadara anlaştınız?
Guzel haberlerle dönersin insAllah canim bu testler cogunlulukla yaniliyor zaten
İnşallah senin de sonuçların çok güzel çıkar;arkadaşım yaptırdı 2.000 liraya,sonucu Çin’den geldi,iki hafta gibi bir sürede gelmiştiGenelde bir risk görülmüyor, ben de çok takılmadım sonuca ama eşim biraz evhamlı olduğu için mecbur fetal dna yaptıracağız, dilerim sizlerin sonuçları hep daha iyi çıkar
Bak arkadaşın ki tutmamış çok merak etme :)Benimkinde yazmıyor,bu Perşembe gitcem işte nası dayancam Perşembeye kadar
doğru diyorsun bilimsel bişey değilmiş zaten hiç farketmez ister kız ister erkek hiç hiç önemli değil sağlıklı ve hayırlı olsun daha ne isteriz aslında merakta etmiyorum 7. Senemde gelen mucizem benimBenim 176 idi ve erkek şuan canım çok da takılmayın yani bunlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?