Allah sifa versin cok sıkıntilı durumdur bilirim.ins kisa zamanda gecer.Bayanlar banada dua edin nolur kurdeşen olmusum oluyorum kaşıntı dan Allah ki şeye vermesin
bende oğlumda ağlayarak uyanırdım çok görürdüm şükür bu gebeliğimde görmüyorum şeytanın kulağına kurşunwiha02 okuyorum canım dua okumadan yatmam asla ama bunlar normalmiş galiba hamilelikte bu tarz kabus tarzı rüyalar görülüyomuşta etkisinde kalıyom ama ya
Aman aman görme kuzum boşver Allah göstermesin öyle rüyalarbende oğlumda ağlayarak uyanırdım çok görürdüm şükür bu gebeliğimde görmüyorum şeytanın kulağına kurşun
Merhaba cevap yazmadan edemedim. Cok sıkıştığınızda idrarınızı birden bosaltmayin. Biliyorum cok zor ama. Yavas yavas yapin. Idrar kesesi birden boşalınca sanci yapmış olabilir.zaten su an karin boslugumuzda isler biraz karışıkbilmiyorum ki aşırı sıkışık uyandım wcye gittim geldim yatağa girdim bir sancım başladı uyutmadı beni 5bucuga kadar
Amin canım hepimize inşallah hepp güzel şeylerini duyarız inşallahmasallah.ve gözün aydin.darisi basimiza guzel haberlerin
Ya canım senle aynıydık demekki sen satı farklı alacaksın belki de ilerleyen haftalarda yakalar yavaş yavaşCanım ya maşallah bebeğine. Benim ki hiç yakalamadı haftasını
Benim 7/24 hiç geçmeyen bir bulantım var ablamda öyleymiş hem kızında hem oğlunda ama ben kız hissediyorum hangisi hayırlısı ise o olsun daha ilk bebek :)Bugun yeni tahminler ogrendim.arkadaslarimlaydim biri sabah miden bulaniyoraa kiz bulanmiyorsa erkek dedi
Alakasi yok kizimda hic bulanmamisti.
Biride bu haftalarda basin agriyorsa erkek dedi.
Fikrim yok.
Yok benim Dr normal dedi kalp atış ultrason fotosunda hr yazıyor oraya bakDoktor mu söylüyor canım kaç olduğunu
Canım ne zamandan beri senden haber almak için giriyordum seni göremedim merak etmiştimMerhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım
Tahmini Doğum tarihlerimiz aynı canım en son ne zaman gitmiştin en kısa zamanda duyarsın stres yapmaCanım hakkında her şeyin hayırlısı olsun sağlıklı değilmiş ki seninle olmadı bak
Bu grupta sanırım kayıpları olan anneler baya faZla sen yüreğini ferah tut en hayırlı zamanda kucağına bebişini al . Ben de şu kalp atışını duysam rahatlıcam aynı şeyi Temmuz'da yaşayan biri olarak Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
İstanbuldayim cnmHanımlar merhaba. 3,5 yaşındaki oğlumla, mide yanmasıyla, yorgunlukla uğraşayım derken burayı takip edemiyorum. Maşallahınız var vallahi mesajlar nasıl hızla akıyor. Meraktan hepsini okuyayım dedim iki saattir telefona kilitlendim. Ama sayenizde biraz midemi unutmayı başardım.çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versin hiç kolay değil. Ama yazdıklarına bakınca çok güçlü bir kadın olduğun belli. Rabbim mutlu haberler almana vesile olsun inş.
sırf bu yüzde şeker emmeye başladım ya
canım hangi şehirdesin?
Ay biz onu dün merakımıza yaptık annemle daha erken tabi ama bağırsaklarımin sesinden bişey duyamadıkEsimde steteskop alicam arada dinlicem bakicam diyordu
Tabiki duyarsın canım haftan ilerlemişHayırlı geceler
Hanimlar ben daha Dr a girmedim gitsem acaba kalp atışlarını ultrason dan duyabilir miyim 8+2 yım yoksa bir hafta daha beklesem mi
ay öyle diyorlar ya Bendemi yaptırsam yoksa ölucem bennnAllah sifa versin cok sıkıntilı durumdur bilirim.ins kisa zamanda gecer.
Gercekligi varmidir bilmem ama ben banyo yaparken haberim olmadan soguk su dokmuslerdi ole geçmişti
ay keşke önce girseydim az önce yine çok sıkışmış halde uyandım ve yine ağrım oldu uzanıyorum şuan. galiba benim sorunum üşenip gitmemek sıkışınca da sancı yapıyorMerhaba cevap yazmadan edemedim. Cok sıkıştığınızda idrarınızı birden bosaltmayin. Biliyorum cok zor ama. Yavas yavas yapin. Idrar kesesi birden boşalınca sanci yapmış olabilir.zaten su an karin boslugumuzda isler biraz karışık
Duyarsın canımmHayırlı geceler
Hanimlar ben daha Dr a girmedim gitsem acaba kalp atışlarını ultrason dan duyabilir miyim 8+2 yım yoksa bir hafta daha beklesem mi
İnşallah yakalar canım ya.. Ama ger gittiğimde Bi gün daha geç çıkıyor. Galiba sat ı hiç yakalayamayacakAmin canım hepimize inşallah hepp güzel şeylerini duyarız inşallah
Ya canım senle aynıydık demekki sen satı farklı alacaksın belki de ilerleyen haftalarda yakalar yavaş yavaş
Olsun kuzum yakalamasa da sağlıklı olsunda önemli olan o..İnşallah yakalar canım ya.. Ama ger gittiğimde Bi gün daha geç çıkıyor. Galiba sat ı hiç yakalayamayacak
SAT 26 Ağustos.. Düzensizlik yoktu. Döngü 35 gündü. Ovülasyon testi ile takip ediyordum zaten. Adete Bi hafta kala yumurtlama oldu. Ondan böyle oldu sanırımOlsun kuzum yakalamasa da sağlıklı olsunda önemli olan o..
senin sat ne zamandı bir de adet düzensizliğin var mıydı
ygmr_izm aynen valla tam duygularıma tercüman oldun normalde ilerleyen dönemlerde karın büyüdükçe mideyi sıkıştırıyormuş diye biliyordum çok erken değil mi bunlar için,metabolizma error veriyor hakkaten hamilelikte
Günaydınnn çok korkuttular gece beni abdestli dualı yatarım kalktım namaz kıldım ama korktum baya yaCumartesi bile erkenden uyanmak nedenki
Günaydıın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?