2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayrolsun rüyan canım Bende Haziran'da kürtaj olmuştum Rabbim bi daha hiç birimize o acıyı yaşatmasın beterinden korusun inşâAllah

bende senin gibi çok hassasım alerjimde var fatanjitte var en ufak şeyden hastalık kapıyorm boğazlarım hep gıcık akıntı var öksürmekten içim çıkıyor evde sobalı ev soba yakamıyorm ben artık elimde ısıtıcı ile dolaşıyorm bütün odaları saçlarım çook gür banyo yapmaya korkuyorm kurumuyor ayy çok dertliyim bende hasta olacağımı anladığım anda limon bal karabiber karışımını dikiyorm kafaya

Canım çok dikkat et diyecrhim ama zaten ediyorsundur. Ablam yeğenim de senin gibi çok kilo vermişti doktoru özel beslenme listesi hazırlamıştı. Sende doktoruna mutlaka danış. Umarım normale tez vskitte donersin.
Sağol canım ben hiç bi şekilde beslenemiyorum doktorumun haberi var yapacak bişey yok zamanla geçecek dedi ayva muz elma havuç harici hiç bişey yiyemiyorum bugün yine serum taktırdım geldim vücudum susuz kalıyor diye

Canım başın saolsun önceki kaybın icin,Allah şuandaki bebeğini sağ salim sana bağışlasın umarım. Merak ettiğim kalbi durunca nasıl anlasılıyor?
Çok teşekkür ederim canım amin inşâAllah hepimize sağlıkla nasip etsin
Ben hiç farkedemedim kanama ağrı olmamıştı bulantım devam ediyordu daha az çıkarıyordum ama. Kese falan hiç bozulmamıştı yani progestan kullandığım için galiba öyle olmuş

Selam kızlar, erken rezervasyon dönemi başladı, ekim 15 gibi bi haftalık bir tatile gitmeyi planlıyorum, Allah nasip ederse 4 aylık olacak o zamana bebem, sizce 4 aylık bir bebekle ekim ayında tatil nasıl olur? Daha önce gitmiş olan veya çevresinde gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Benimde doğumum haziranın 2. Haftası görünüyo eylül başın da gitmeyi düşünüyoruz bizde sıkıntı yaşamayız InşAllah diye düşünüyorum canım

Benim arkadaşımın ikizi oldu ve 2 aylıkken tatile gittik hep birlikte bir sıkıntı yaşanmadı.
Ki sizin 4 aylık olacak hiç sanmiyorum.
Ama kesinlikle özenli bir yer olmasına dikkat edin :)

Progestan kullandığın için mi düşmüş

İ mom sanırım benim ..doktorun neden vermedi acaba ya

Bende sordum vitamin konusunu..Gebeliğin ilk 3 ayında olduğum için doktor gerekli duymadı vitamine henüz erken olduğunu söyledi..Su anda folik asit kullanımı yetiyor..
Zaten bebekler bu süreçte cok kucuk ve gerekli vitamin vs anne rezervlerinden alabiliyorlar.

Bence güzel bir dönem, biz oğlum 8 aylıkken gitmiştik ve hiç sıkıntı yaşamadık ama bu sene 19 aylıktı ve pişman olduk gittiğimize hazır hareketsizken gezin tadını çıkarın :)

Ben bebekten ziyade kendim için istedim beslenemediğimden dolayı hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…