- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Off sorma varya sanki midemde karnaval var gibi dönüp duruyorbugünde bulantıyla uyandım çok şükür
bende de dönme dolap varOff sorma varya sanki midemde karnaval var gibi dönüp duruyor
Benim kovam var içine güzel kokulu bişey koydum biraz da su klozetin orda can çekişiyorum çıkaramazsam kpva yatağımın hemen yanında uyku konforunda çıkartıyorum diyebilirimBen de varım burda elinden gelse klozetin önünde yatacam
Hayrolsun rüyan canımBende rüyamda sürekli kanamam olduğunu görüyorum normalde hiç olmadı kanamam. Korkuyorum bende Mayıs ayında kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum yine aynısı olursa diye tedirginlik var. Pazartesi gidicem doktora korkuyorum bişey olduysa diye.
Zaten çok kilolu değildim ama zayıfta değildim 62 kiloydum 57 olmuşum hiç güzel bişey değil sağlıklı olalım da kilo alalım hiç önemli değilMaşallah nasıl kilo veriyorsunuz bende tam tersine alıyorum
bende senin gibi çok hassasım alerjimde var fatanjitte var en ufak şeyden hastalık kapıyorm boğazlarım hep gıcık akıntı var öksürmekten içim çıkıyor evde sobalı ev soba yakamıyorm ben artık elimde ısıtıcı ile dolaşıyorm bütün odaları saçlarım çook gür banyo yapmaya korkuyorm kurumuyor ayy çok dertliyim bende hasta olacağımı anladığım anda limon bal karabiber karışımını dikiyorm kafayaMerhaba arkadaşlar
Hamileleligimde 9ncu haftam da ikinci gribimi yaşıyorum o kadar dikkat etmeme ragmen pacami hastaliktan kurtaramiyorum sakınan göze çöp mü batıyor yoksa yeterince dikkat mi edemiyorum anlayamiyorum
Dehset bir baş agrim var ...
Sağol canım ben hiç bi şekilde beslenemiyorum doktorumun haberi var yapacak bişey yok zamanla geçecek dedi ayva muz elma havuç harici hiç bişey yiyemiyorum bugün yine serum taktırdım geldim vücudum susuz kalıyor diyeCanım çok dikkat et diyecrhim ama zaten ediyorsundur. Ablam yeğenim de senin gibi çok kilo vermişti doktoru özel beslenme listesi hazırlamıştı. Sende doktoruna mutlaka danış. Umarım normale tez vskitte donersin.
Çok teşekkür ederim canım amin inşâAllah hepimize sağlıkla nasip etsinCanım başın saolsun önceki kaybın icin,Allah şuandaki bebeğini sağ salim sana bağışlasın umarım. Merak ettiğim kalbi durunca nasıl anlasılıyor?
Benimde doğumum haziranın 2. Haftası görünüyo eylül başın da gitmeyi düşünüyoruz bizde sıkıntı yaşamayız InşAllah diye düşünüyorum canımSelam kızlar, erken rezervasyon dönemi başladı, ekim 15 gibi bi haftalık bir tatile gitmeyi planlıyorum, Allah nasip ederse 4 aylık olacak o zamana bebem, sizce 4 aylık bir bebekle ekim ayında tatil nasıl olur? Daha önce gitmiş olan veya çevresinde gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Selam kızlar, erken rezervasyon dönemi başladı, ekim 15 gibi bi haftalık bir tatile gitmeyi planlıyorum, Allah nasip ederse 4 aylık olacak o zamana bebem, sizce 4 aylık bir bebekle ekim ayında tatil nasıl olur? Daha önce gitmiş olan veya çevresinde gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah cnmben 6+3te duydum canim. duyarsin mutlaka
Progestan kullandığın için mi düşmüşÇok teşekkür ederim canım amin inşâAllah hepimize sağlıkla nasip etsin
Ben hiç farkedemedim kanama ağrı olmamıştı bulantım devam ediyordu daha az çıkarıyordum ama. Kese falan hiç bozulmamıştı yani progestan kullandığım için galiba öyle olmuş
İ mom sanırım benim ..doktorun neden vermedi acaba yaBeslenemediğimden doktordan vitamin istedim vermedi ama ben aldım yine de öyle çok balık yiyebilecekmişim gibi durmuyo çünkü yeni doğum yapan bi arkadaşımın da tavsiyesiyle algae oil dye bi omega vitamini aldım
Bence güzel bir dönem, biz oğlum 8 aylıkken gitmiştik ve hiç sıkıntı yaşamadık ama bu sene 19 aylıktı ve pişman olduk gittiğimize hazır hareketsizken gezin tadını çıkarın :)Selam kızlar, erken rezervasyon dönemi başladı, ekim 15 gibi bi haftalık bir tatile gitmeyi planlıyorum, Allah nasip ederse 4 aylık olacak o zamana bebem, sizce 4 aylık bir bebekle ekim ayında tatil nasıl olur? Daha önce gitmiş olan veya çevresinde gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Amin inşallah canimallah gonlunden gecene gore versin herseyi : ) benim belli degil daha ama ogrenenler var bakalim hayirlisi ne ise o olsun
Hayirlisi olsun inşallah saglicakla eline almayi nasip etsin cinsiyeti nedir canim içimden birden erkek geçti amaBen öğrendim bir iki kişi daha var diye biliyorum ama karıştırıyorum kimdi :)
Ben bebekten ziyade kendim için istedim beslenemediğimden dolayı hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorumBende sordum vitamin konusunu..Gebeliğin ilk 3 ayında olduğum için doktor gerekli duymadı vitamine henüz erken olduğunu söyledi..Su anda folik asit kullanımı yetiyor..
Zaten bebekler bu süreçte cok kucuk ve gerekli vitamin vs anne rezervlerinden alabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?