2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Umarım tez vakitte duzelirsin canım.
Su bende içemiyorum, sanırım doktora gitsem bana da serum verecektir.

4 aylık bebekle tatile çok rahat gidilir, ben ikizlerimle gitmistim :)) fakat ekim ayı soğuk olur tavsiye etmem, eylule ayarlarsanız daha iyi olur bence..

Beeeeen 3aylıkken gıtmıstık herkes bakıp bakıp sevıyodu yaz geldımı baslar tatıle ne zaman gidiyoruz dıye :) dogdugundan berı gezıyor prenses
Ben hazıran dogum yapıcam agustos sonu eylul bası gıbı 15 gunlugune kaçıcam ıkı cocuklaa neler olacak bakalım:)
Hıc korkmaa sen bıraz rahat bırıysen sıkıntı yapmazsan cok guzel geçer. Ben arabayla ıstanbul-mugla falan yaparım

Ekımde tavsıye etmem

Çok sağolun kızlar msjlarınız için. Eylül bence de daha mantıklı ama bebek biraz daha büyüsün diye düşündüğümden ekim diyordum eşim de eylülde gideriz diyor yorumlarınızdan sonra eylüle kararverdim ben de. Eylülde hem daha uygun oluyor öğretmen olunca hiç eylülde gidemiyorduk ilk defa biraz ucuza gidebilces

Ekım sıkıntı Aksamları serın olabılır hıc sıkıntı cekmezsın ınsallahhh Allah saglık versın hatta en rahat zaman emın ol:)
Emzırır yatırcan ohhhh yeterkı gaz sancısı olmasın olsa bıle halledersın :)

Benimde doğumum haziranın 2. Haftası görünüyo eylül başın da gitmeyi düşünüyoruz bizde sıkıntı yaşamayız InşAllah diye düşünüyorum canım

Benim arkadaşımın ikizi oldu ve 2 aylıkken tatile gittik hep birlikte bir sıkıntı yaşanmadı.
Ki sizin 4 aylık olacak hiç sanmiyorum.
Ama kesinlikle özenli bir yer olmasına dikkat edin :)

Bence güzel bir dönem, biz oğlum 8 aylıkken gitmiştik ve hiç sıkıntı yaşamadık ama bu sene 19 aylıktı ve pişman olduk gittiğimize hazır hareketsizken gezin tadını çıkarın :)

4 aylık bebekle tatile çok rahat gidilir, ben ikizlerimle gitmistim :)) fakat ekim ayı soğuk olur tavsiye etmem, eylule ayarlarsanız daha iyi olur bence..

İnşallah canım valla.
iyiki varsınız nasıl olur acaba diye günlerdir düşünüyordum içim rahatladı hayırlısıyla gelsin hele bi o günler

benim doktorum kullandigim folik asiti degistirip 6. haftadan beri multivitaminli folik asit verdi 9. haftadan sonra da kalsiyum magnezyum takviyesi verdi bu ikisini de doguma kadar kullancakmisim

Korktum ya içine doğmuşmuydu peki hissettin mi yani
Korkma kuzum Rabbimden gelen bişey sonuçta biz genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı yaşasa hasta bi çocuk olacaktı herşeyin en iyisini Rabbim bilir biz O'na emanet ettik kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada hiç hissetmedim canım 2 hafta olmuş kalbi duralı ama bulantım hafiflemişti biraz hiç aklıma gelmedi öyle bişey olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…