Tam üstüne bastın canım amin inşallah seninde istediğin zaman minnos bir oğlun olur :)Hayirlisi olsun inşallah saglicakla eline almayi nasip etsin cinsiyeti nedir canim içimden birden erkek geçti ama
Umarım tez vakitte duzelirsin canım.Sağol canım ben hiç bi şekilde beslenemiyorum doktorumun haberi var yapacak bişey yok zamanla geçecek dedi ayva muz elma havuç harici hiç bişey yiyemiyorum bugün yine serum taktırdım geldim vücudum susuz kalıyor diye
Hayır canım progestan düşük önleyici ya kanama falan önlüyor ya o yüzden sessizceProgestan kullandığın için mi düşmüş
Selam kızlar, erken rezervasyon dönemi başladı, ekim 15 gibi bi haftalık bir tatile gitmeyi planlıyorum, Allah nasip ederse 4 aylık olacak o zamana bebem, sizce 4 aylık bir bebekle ekim ayında tatil nasıl olur? Daha önce gitmiş olan veya çevresinde gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Beeeeen 3aylıkken gıtmıstık herkes bakıp bakıp sevıyodu yaz geldımı baslar tatıle ne zaman gidiyoruz dıye :) dogdugundan berı gezıyor prensesSelam kızlar, erken rezervasyon dönemi başladı, ekim 15 gibi bi haftalık bir tatile gitmeyi planlıyorum, Allah nasip ederse 4 aylık olacak o zamana bebem, sizce 4 aylık bir bebekle ekim ayında tatil nasıl olur? Daha önce gitmiş olan veya çevresinde gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Minik kuş nasılsınBenim arkadaşımın ikizi oldu ve 2 aylıkken tatile gittik hep birlikte bir sıkıntı yaşanmadı.
Ki sizin 4 aylık olacak hiç sanmiyorum.
Ama kesinlikle özenli bir yer olmasına dikkat edin :)
İnşâAllah canım hayırlısı olsun bir ay daha böyle sabredicez yavrularımız iyi olsun daUmarım tez vakitte duzelirsin canım.
Su bende içemiyorum, sanırım doktora gitsem bana da serum verecektir.
Korktum yaHayır canım progestan düşük önleyici ya kanama falan önlüyor ya o yüzden sessizce
Ekım sıkıntı Aksamları serın olabılır hıc sıkıntı cekmezsın ınsallahhh Allah saglık versın hatta en rahat zaman emın ol:)Çok sağolun kızlar msjlarınız için. Eylül bence de daha mantıklı ama bebek biraz daha büyüsün diye düşündüğümden ekim diyordum eşim de eylülde gideriz diyor yorumlarınızdan sonra eylüle kararverdim ben de. Eylülde hem daha uygun oluyor öğretmen olunca hiç eylülde gidemiyorduk ilk defa biraz ucuza gidebilces
Benimde doğumum haziranın 2. Haftası görünüyo eylül başın da gitmeyi düşünüyoruz bizde sıkıntı yaşamayız InşAllah diye düşünüyorum canım
Benim arkadaşımın ikizi oldu ve 2 aylıkken tatile gittik hep birlikte bir sıkıntı yaşanmadı.
Ki sizin 4 aylık olacak hiç sanmiyorum.
Ama kesinlikle özenli bir yer olmasına dikkat edin :)
Bence güzel bir dönem, biz oğlum 8 aylıkken gitmiştik ve hiç sıkıntı yaşamadık ama bu sene 19 aylıktı ve pişman olduk gittiğimize hazır hareketsizken gezin tadını çıkarın :)
4 aylık bebekle tatile çok rahat gidilir, ben ikizlerimle gitmistim :)) fakat ekim ayı soğuk olur tavsiye etmem, eylule ayarlarsanız daha iyi olur bence..
Beeeeen 3aylıkken gıtmıstık herkes bakıp bakıp sevıyodu yaz geldımı baslar tatıle ne zaman gidiyoruz dıye :) dogdugundan berı gezıyor prenses
Ben hazıran dogum yapıcam agustos sonu eylul bası gıbı 15 gunlugune kaçıcam ıkı cocuklaa neler olacak bakalım:)
Hıc korkmaa sen bıraz rahat bırıysen sıkıntı yapmazsan cok guzel geçer. Ben arabayla ıstanbul-mugla falan yaparım
Ekımde tavsıye etmem
Çok sağolun kızlar msjlarınız için. Eylül bence de daha mantıklı ama bebek biraz daha büyüsün diye düşündüğümden ekim diyordum eşim de eylülde gideriz diyor yorumlarınızdan sonra eylüle kararverdim ben de. Eylülde hem daha uygun oluyor öğretmen olunca hiç eylülde gidemiyorduk ilk defa biraz ucuza gidebilces
İnşallah canım valla.Ekım sıkıntı Aksamları serın olabılır hıc sıkıntı cekmezsın ınsallahhh Allah saglık versın hatta en rahat zaman emın ol:)
Emzırır yatırcan ohhhh yeterkı gaz sancısı olmasın olsa bıle halledersın :)
İnşallah canım valla.
iyiki varsınız nasıl olur acaba diye günlerdir düşünüyordum içim rahatladı hayırlısıyla gelsin hele bi o günler
Canim sen dusuk mu yaptin ben yeni ogreniyorum cok uzuldum Allah sagliklisini versinHayirlisi olsun inşallah saglicakla eline almayi nasip etsin cinsiyeti nedir canim içimden birden erkek geçti ama
Minik kuş nasılsın
Bende sordum vitamin konusunu..Gebeliğin ilk 3 ayında olduğum için doktor gerekli duymadı vitamine henüz erken olduğunu söyledi..Su anda folik asit kullanımı yetiyor..
Zaten bebekler bu süreçte cok kucuk ve gerekli vitamin vs anne rezervlerinden alabiliyorlar.
Korkma kuzum Rabbimden gelen bişey sonuçta biz genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı yaşasa hasta bi çocuk olacaktı herşeyin en iyisini Rabbim bilir biz O'na emanet ettik kucağımıza almayı nasip etsin.Korktum yaiçine doğmuşmuydu peki hissettin mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?